Ülkemizin Dünyadaki Saygınlığını Arttıracak Neler Yapabiliriz?
-
KevinS bunu yazdı:
-----------------------------
saygın ülkeler en çok ırkçılığa ve suç oranın azlığına bakiyorlar, biz kürde ırkçılık yapmazsak, suç işlemezsek çok saygın bir ülke olabiliriz. ama onları yapmakda ağustos ayında kar yağması gibi bir şey oluyor sanırım.
çok doğru söylüyorsun bunun yanına bişeyler eklemeden geçemeyeceğimkürt de bu ülkeyi bölmek için dağa çıkmaz mahallelerde barikat kurup eylem yapmaz bilhassa kadınlar gününde kendilerine çiçek dağıtan polise aç gününde yemek dağıtan,yollarını açıp karda kıyamette hasta taşıyan askere kalleşlik yapmazsa dağdaki köpekleri beslemez biz kardeşiz derse işte o zaman saygınlığımız daha da artacağı kanısındayım..
tabiki buda ağustos ayında kar yağana kadar olmayacak birşey katılıyorum.
-
yere öküz gibi tükürmeyerek. Burnunla oynamayarak. Megakent gibi İstanbulun Kadıköy gibi ilçesinde milletin belden aşağısına bakıp s.kini kaldırmayarak. Mal gibi davranmayarak. Eğitim'i doğru düzgün alarak. Kültürlü bir birey olarak. 30 cocuk doğurup peşmerge sürüsü gibi ortalığa salmayarak. Önce kendimize saygı duyarak sonra karşımızdakine saygı duyarak. En kısa yöntemle en kısa zamanda ve tembellikle zenginlik hayali kurmayarak. İşimizin üstadı olmak ben her b.ku bilirim ayağına 10 işe girip 10'ununda içine s.çmayarak
bize saygı duymalarını sağlarız :D
-
KevinS bunu yazdı:
saygın ülkeler en çok ırkçılığa ve suç oranın azlığına bakiyorlar, biz kürde ırkçılık yapmazsak, suç işlemezsek çok saygın bir ülke olabiliriz. ama onları yapmakda ağustos ayında kar yağması gibi bir şey oluyor sanırım.
-----------------------------Saygın Ülkeler Diye Kıçınızı Yırttığınız Ülkeler Başta Almanya Olmak ÜZere Görüyoruz Onların Saygınlığını;
9 Tane GaziAntepli TÜRK Evladını Diri Diri Yaktılar, Geçen Gün Yine Bir TÜRK Gencini Gözaltında İşkence İLe Öldürdüler.
Bütün Bunlara Rağmen Kalkıpta TÜRKİYEYE Irkçı Damgası Vurmak İsteyen Soysuzlarda Bunu Nedense Görmek İstemiyorlar.
Asıl Garip Olan Nasıl Oluyorda İşin UCunu Kürtlere Bağlıyorsunuz, Olayı Şu veya Bu Yolla Kürt Kökenlilere Bağlıyorsunuz Anlamıyorum.
Madem Bütün Mesele Kürtlerde O Zaman Kürtlerde Onun Dolduruşuna Gelmesinler, Kendi Beyinleri İLe Hareket Etsinler, Maşa Olmaktan Vazgeçsinler,
O Zaman Milyarlarca Usd Paramız O Dağdaki Kahbelerle Yapılan Askeri Siyasi Mücadeleye Gitmez, Ve Bu PAra TÜRKİYEnin İstikrarı İçin Harcanır ve İstenilen Yere Gelinir.
Kendi Kabahetlerinizi Dramatize Ederek Bir bok Elde Edemezsiniz Canım KArdeşim.
Papağan Gibi Aynı Olayları Tekrarlamayın, Kimse Kürtlere Irkçılık Yapmıyor.
Şundan Emin Olki Eğer Bu Ülke Evladları Gerçekten Kürtlere Irkçı Tavır Takınsaydı, Hiç Biriniz Sokağa Çıkamazdınız, Ağzınızı Açamazdınız, Nefes Alıp Verirken TÜRK Milletinden İzin Alırdırnız vs.vs
Kürt Faşistliği Yapma Olayı Başka Yönlere Çekme, Adam Gibi Yorum YAz, Milleti Siyasete Yönlendirme, Açılan Başlığa Bağlı Kal.
-
Bencede herkes kendi isini en guzel, en iyi, en durust yapmak icin yapsa bu ulke duzelir, ancak bunu yapmak zor iste :D
calismak lazim herseyden once, cok calismak
-
Eğer içimizde yapanlar varsa lafım onlara, yabancı siteleri hackleyipde indexe Türk bayrağı, Atatürk resmi ve daha doğrusu Türk olduğunuzu belli edecek (bunlar gibi bizim için kutsal olan değerleri) hiçbirşey koymayarak bu işe başlayabilirsiniz., ondan sonra ırkçılık, faşistlik, yabancı veya hristiyan düşmanlığı, papaz düşmanlığı yapmayın, bakın Hz. Mevlana Ne olursan ol gel dedi dünyanın heryerinden binlerce turist geldi türbesini görmeye ve içlerinden bazıları müslüman oldu, kısa ve öz insanlara önyargıyla bakma, dürüst ol, işini doğru yap yeter.
-
Amerika,Fransa,Almanya,Rusya.....
Katliam yapmadıgımız halde sanki ulkemde ırkcılık varmısda bunun önune gecmemiz lazımmıs gibi sacma sapan bir dusunceye sahip olanları ortadan kaldrımassak olursunuz siz saygın.
-
güzel bir yaklaşım aslında (ne olursan ol gel)ama bana göre bu her ırk için geçerli değil bu dediğin amerikalıya güven olmaz gelir tişörtüne amerikan bayrağını yapıştırır eline verir ama anlamadan da donunu alır...bundan ziyade dostunu düşmanını iyi tahlil etmek en mantıklısı ve faydalısı olur..bunu içinde tarihe bakmak gerekir.geçmişte hangi ülke hangi ülkeye ne sebepten savaş açmış, tehdit etmiş hangi antlaşmalarda bulunmuşlar bunlar iyi analiz edilmelidir.eğer bu gunkü baş bunu yapabilse kendi hükümetlerinin çıkarları yerine ülkelerini çıkarlarını düşünseler bu iş olurdu..ama türk halkı bir yüz yıl daha beklermi yoksa tuncay özkana güvenip bişiler yaparsa çok önemli adımlar atılır gibime geliyor.
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Kürt Faşistliği Yapma Olayı Başka Yönlere Çekme, Adam Gibi Yorum YAz, Milleti Siyasete Yönlendirme, Açılan Başlığa Bağlı Kal.
cold-m4 adlı bir ırkçı faşistin, geçen gün yazdığı yorumu aynen copy paste ediyorum.vatan benim vatanım, devlet benim devletim, toprak benim toprağım.
dedemin kanıyla elde edildi bu topraklar, Benim dedemin kanıyla.
ister ırkçılık yaparım, ister başka şey yaparım,
memnun olmayan çeker gider barzaninin yanına!..
sence bu insan demeye utandığım kişinin yazdığı yazılar hoşnut yazılar mı ? bu ırkçılığın bir kanıtı değil mi ? benim dedelerimde çanakkalede şehit olmadı mı ?sen şimdi beni bunla bir tutma demeye cesaretin var mı ? ben kürdüm diye dışlandım bu bir tavır değil midir ? neyse bunlar derin mevzu bi sigara yakiyim gene moralim bozuldu.
-
yalanmicaz yalatcaz ozenmicez ozendirecegiz ve tasmayi cikarip kendi kararlarimizi verecegiz ekonomik ve sanayi olarak gelisip egitim seviyesini ust seviyeye cekip askeriyeyi en guclu sekilde tutup en ileri tek nelojiyle donaltacagiz kendi urunlerimizi cikarip dunya pazarinda yer alacagiz bir Turkun dunyaya bedel olacagini ve TUrk oldugumuz icin gosterip urkutecegiz
vee en enemlisi diger ulkelerin a k kazanilir diycem ama demiyorum banlana bilirim sonla fyuzunden
-
KevinS bunu yazdı:
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Kürt Faşistliği Yapma Olayı Başka Yönlere Çekme, Adam Gibi Yorum YAz, Milleti Siyasete Yönlendirme, Açılan Başlığa Bağlı Kal.
cold-m4 adlı bir ırkçı faşistin, geçen gün yazdığı yorumu aynen copy paste ediyorum.vatan benim vatanım, devlet benim devletim, toprak benim toprağım.
dedemin kanıyla elde edildi bu topraklar, Benim dedemin kanıyla.
ister ırkçılık yaparım, ister başka şey yaparım,
memnun olmayan çeker gider barzaninin yanına!..
sence bu insan demeye utandığım yaratık yazdığı yazılar hoşnıt yazılar mı ? konyla alakalı ol demişsin al sana konuyla alakalı bir yanıt o zaman.
-----------------------------Lan Allahın Bebesi Gerzek Gerzek Konuşma
Benden Alıntı Yapıyorsun Başkasını Eleştriyorsun
Adam Gibi Yorum Yaz
Senin Gibi Embesiller Olayı Sürekli Olarak Kürtlere Dayandırırsan Böyle Tepki Alırsın.
Ayrıca Cold-M4 kim Ben Kimim ?