Ülkenin İnternetinin Yarısı Yine Kesik
-
2 gündür çatır çqtır netteyimhem işten hem cepten,atmayın.
-
tooway gerçekten çok cazipmiş hocam, 236 tl + yol kurulum ücreti 1500 tl cihaz bedeli 10 mb internet ve 80 tl ödeme süper benim için, geçmeyi düşünüyorum açıkcası
-
DevilKingtr bunu yazdı
tooway gerçekten çok cazipmiş hocam, 236 tl + yol kurulum ücreti 1500 tl cihaz bedeli 10 mb internet ve 80 tl ödeme süper benim için, geçmeyi düşünüyorum açıkcası
16gb aylık kota diyor, ona rağmen cazip mi?
-
antivir-US bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
16gb aylık kota diyor, ona rağmen cazip mi?
ironi yapıyor.
-
balıkesir merkezde turkcell superonline 2 gündür net yok.
arıza kaydı oluşturdum 48 saattir hala çözüm yok.
aynı gün aboneliği komple iptal ettirmek için başvurdum, onu da bi türlü beceremediler.
turkcell hat ile kullanılmak üzere cepten internet hediye ettiler ama turkcell hattım yok.
ne zikim sistem bu...
-
Şu an bitlisteyim ve 2 gündür burada da mobil internet yok. Şebekeler zaten berbat. Çevre illerin hepsi bu şekilde.
-
İnterneti Kesildiği İçin Ülke Gündeminden Uzak Kalan Güneydoğu İlleri, Türkiye'nin En Mutlu Şehirleri Sıralamasında Hızla Yükseliyor...
http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=313244
-
KotomineKirei bunu yazdı
Şu an bitlisteyim ve 2 gündür burada da mobil internet yok. Şebekeler zaten berbat. Çevre illerin hepsi bu şekilde.
Sevindirici bir haber, inşallah elektrik ve su hizmetleri de aynı kaliteye ulaşacaktır.
-
ArduouS bunu yazdı
İnterneti Kesildiği İçin Ülke Gündeminden Uzak Kalan Güneydoğu İlleri, Türkiye'nin En Mutlu Şehirleri Sıralamasında Hızla Yükseliyor...
http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=313244
Ulannn, :) :)
-
2 gündür atm yok poslar yok. Eczaneler yok bankalar yok hastanelerde randevu yok. Ulaşımda kart yok eleman gelmiş "atmayın" asıl sen atma hıyar ağası.NetBABA bunu yazdı
2 gündür çatır çqtır netteyimhem işten hem cepten,atmayın.