folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ülkücüler Kara Çarşafa Destek Veriyomu ?



Ülkücüler Kara Çarşafa Destek Veriyomu ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Ekim/2002
    Erkek
    arkadaşlar bence bu olaylar genellikle üniversitelerde provakasyon amacıyla yapılan ülkeyi karışıklığa iten olaylardır kanmayalım.. artık sağ sol kavgası bitmiştir ne sağı kaldı ne solu allah aşkına ... artık herkes ortada buluşmalı ve ülkeyi ilerilere taşımalıdır.. bir insanın saçına küpesine tipine kapalı ve ya açık olmasına sağcı ve ya solcu olmasına bakılmadan herkesin bu ülke için bişiyleri ortaya koyması lazımdır..  sadece çarşafı kimse desteklemez bildiğim kadaryla dinizmdede çarşaf geçmemektedir.. senn o arkadaşların ülkücü değildir yada hiç bişey den haberleri yok.. ülkücülük gayesini savunan arkadaşlar bu aolaya çok güzel yorum yapmışlar hepsine teşekkür ederim.. olayı çok ii açıklamışlar artık daha diyecek bişi yok.. saygılar...

    la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Eylül/2005
    Erkek

    Mhpnin basına devlet bahceli geldiginden beri ülkücülük tabiri cok deişti...

    devlet bahceli gitsede muhsin yazıoglu ya da partiden ihrac edilen bi doktor vardı adını hatırlıyamadım o gelse... cok iyi olur bence 

    ayrıca suanki ülkücülerin cogu karaçarşafa destek verio bu dogru bnmde tanıdıklarım böyle :/ 


    Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2008
    Erkek
    Başlık yalnış olmuş hacım  , bunlar bireyin düşüncesi , Başlık da Çoğul eki kullanmışsın -ler ,Ülkücü arkadaşım diye konu açabilirdin , her mhp li Ülkücü değildir , Bende Mhp liyim asla akp oy vermem , Senin akp oy verme diye kasdettiğin ankarada ki Melih Gökçek muhabbeti mi hacım ? Eğer öyle ise mantıklı düşün , Akp oy vermek isteyen Ankara daki Ülkücü bireyler in Düşüncesi Karayalçın ın gelmemesi (o geliceğine Melih gelsin diyolar: )

    Başlığı yetkiliyle konuşup düzeltirmisin?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Aralık/2008
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

    Mhpnin basına devlet bahceli geldiginden beri ülkücülük tabiri cok deişti...

    devlet bahceli gitsede muhsin yazıoglu ya da partiden ihrac edilen bi doktor vardı adını hatırlıyamadım o gelse... cok iyi olur bence 

    ayrıca suanki ülkücülerin cogu karaçarşafa destek verio bu dogru bnmde tanıdıklarım böyle :/ 


    -----------------------------

    Doktor Devlet Bahçeli bugün kaba kuvvet i engellediği için kimse sevmiyor onu , Muhsin yazıcıoğlunun Mhp ile alakası yoktur ,İstese de MHP kabul etmez
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    mhp = Türk İslamcılığı :W

    ama sizinkiler tamami ile saçmalamış =)))


    herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Kasım/2008
    Erkek

    cepni bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kardaşım ben Türk-İslam ülküsüne gönül vermiş biriyim. İslam kadının kapanmasını emreder ancak bunu çarşaf giyerek yapacaksınız demez. Yani bizim dinimizde çarşaf diye bir şey yok. Dinde olmayan bir şeyinde savunmasını yapacak bir ülkücü yok. Senin arkadaşların ya bilgi eksikliğinden böyle bir şeyi savunuyorlar ya da samimi ülkücü değiller adımızı lekelemeye çalışıyorlar. Ülkücülerin çarşaf sıkıntısı yoktur vesselam. Hürmetle..
    -----------------------------

    Konuyu çarşaf muhabbetine getirmeyi istemiyorum, topic'i açan arkadaş lütfen kusura bakma ;)

    @cepni şu yazdığın mesaj buram buram bilgisizlik kokuyo...

    İslam kadının kapanmasını emreder, ama Nasıl örtünüleceği Kuran-ı Kerimde belirtilmemiştir. Namaz kılmayı da emreder ama aynı şekilde nasıl namaz kılınacağı da Kuran-ı Kerimde yazmaz. Peki bunları biz nerden öğreniyoruz? Hadis ve sünnetlerden...

    Bizim dinimizde çarşaf yok çok saçma bi iddia, neye dayanarak söyledin bilmiyorum.. Ama örtünmenin sınırları bellidir, ha bunu başörtüsü ve pardesü ile yaparsın, ha biraz işin takva boyutuna kayıp çarşaf ile yaparsın. Önemli olan oradaki kumaşın rengi türü vs değil, üstlendiği görevdir...


    There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Nisan/2007
    Erkek

    YAZIYI OKUYANLARA ÖNEMLİ NOT: Yazı tamamen kendi fikirlerime ve şahsıma aittir. Tamamen okumadan YORUM yapmayın! Fikirlerinizi, Düşüncelerinizi dile getirmek için yazdıklarımın tamamını OKUYUN! #

    Ülkü:
    Varılması gerekilen en iyi, en mükemmel nokta. İnsan beyninin alabileceği sınırları dahi zorlayan ve yaradanın nimetlerinden tamamen faydalanarak İnsan ırkını daha iyi yaşatmayı hedefleyen idealizmin ortak ismi.

    Peki ya Ülkü-CÜLÜK ?

    Ülkü-Cülük: Bu idealizm uğrunda canıyla kanıyla beyniyle uğraşan ve hedefine varmadan bu işten şaşmayan düşünce sistemine sahip kişilere söylenebilecek yakıştırma. Bakınız altını ÇİZEREK belirtiyorum " YAKIŞTIRMA " Yani Ülkücülük, değerli bir KAVRAMDIR !

    Türk Ülkücülüğü / Türklük : Türk milletini ve Vatanının en kısa yoldan, en iyi şekilde, ferah, refah ve müreffeh hale getirmek. Sokmak. Türk Milleti, Bağımsız, Özgür ve Kendi haklarını koruyabilen ve yaşayabilen bir hayata sahip olmalıdır. Kişilere hürriyet, milletlere istiklâl başta gelen prensiplerimizdendir. İnsanlar hür ve eşit haklara sahip olarak doğarlar. Kabiliyet ve görevlerinin dışında insanlar haklarına tam olarak sahip kılınmalıdırlar. Toplum içerisinde insanlar kişisel liyakat ve kabiliyetlerine göre görevlendirilmeli ve bir sıraya konulmalıdır. Bütün bunlarla beraber ayrımsız olarak herkese bir imkân eşitliği sağlanmalıdır. İmkân eşitliği derken mücerret anlamda bir eşitlik anlaşılmamalıdır.  Bu ülkücülüğümüzün içine bu günkü sınırlarımızın dışında bulunan Türklere ait herhangi bir şey girer mi?  Türk adı taşıyan herkes bizim sevgi ve ilgimizin çevresi içindedir. Bundan vazgeçemeyiz. Bu her milletin tabiî hakkı olduğu gibi Türk milletinin de tabii hakkıdır. İşte Türk Ülkücülüğü bu esasları içerir. Bunun için çabalar.

    Nedir bu ÜLKÜCÜ GENÇLİK - OCAK nedir ? Ocak'ta yemek mi yapılıyor ? Kimler Niçin Ocak'a takılıyor ? Biri bana bunları açıklayabilir mi ?

    Evet birisi size onları açıklayabilir.. Aslında birisi değil, Herkes açıklayabilir. Yukarıda benim açıkladığım gibi.. " ÜLKÜ - ÜLKÜCÜLÜK ve TÜRK ÜLKÜCÜLÜĞÜ " kavramlarının ve mahiyetinin gerçek niyeti ve amacı benim açıkladığım gibi OLMALIDIR. Ancak böyle olmadığını HEPİMİZ GÖRMEK, BİLMEKTEYİZ.

    Nedir bu Ülkücü Gençlik Muhabbeti ?

    Kısaca bahsedeyim... Alp Arslan TÜRKEŞ'in peşinden giden ve Türk Milliyetinde bir dönemin idol simgesi haline gelmiş bir grup kesimdir. Bu grup ki Türk milleti üzerinde bir milleti tanımayan ve Türk'lük adına her işi yapabileceklerini söyleyen bir milliyetci tayfadır. Osmanlı Torunu, Türk olduklarını her fırsatta dile getirirler. Kısaca Ülkücü Gençlik, Atatürk'ü, Devrimlerini, Vatanı, Millieti, Ailesi, Dini, Namusunu ve ideallerini savunan Fikirsel düşünce sistemidir. Fikir ve Zikir Davasıdır!

    Ocak Nedir ?

    Korkma !
    Sönmez bu şafaklarda yüzen AL SANCAK !
    Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son OCAK !


    İstiklal şairi M.Akif Ersoy (ALLAH rağmet eğlesin) 'un da belirttiği gibi OCAK bir Ülkenin düşmeyen ve düştüğü zaman ülkenin sonu olarak nitelendirdiği KALESi gibidir. OCAK kavramı TÜRK Irkında çok eskilere dayanır. GökTürk'lerde bile geçtiği düşünülen OCAK, MHP'nin ALP Arslan TÜRKEŞ zamanında Gençlik Kollarını oluşturan ve şimdilerde bizim ÜLKÜCÜ GENÇLİK olarak bildiğimiz kesiminin olması gerektiği yerdir.

    Ocakta yemek mi yapılıyor - Neden Ocak var ?

    OCAK'ın ne olduğunu yukarıda tanımladığım ve anlattığım üzere biliyoruz.. OCAK ne var ? ALP Arslan TÜRKEŞ ve Döneminde nukseden gerek Siyasi gereksede Siyasi olmayan oluşumların konuşulduğu, Dünya ve ülke siyaseti üzerine FİKİR FIRTINASI yapıldığı, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere tüm TÜRK milletinin ve İslam Dininin fikirlerinin savunulduğu, Sıcak sohbetlerin edildiği, Abi ve kardeş ortamının olduğu yerdir aslında Ocaklar. Kışın sıcak, Yazın serindir Ocak ortamı. Buram buram Türk marşları kokar. Ay-yıldız süsler odalarında her yeri. Ocak Türk Milletinin gençliğinin mabedi olması için VARDIR. ÖYLE OLSUN DİYE DÜŞÜNÜLMÜŞ, ALP ARSLAN (BAŞBUĞ) tarafından böyle olması için açılmıştır. Başbuğ döneminde ve Başbuğdan sonra devam eden yıllarda Ocak ve Türk Ülkücü Gençliği gayet düzgün ve aklı başına gençliktir.

    A N C A K ! ! ! ;

    Zaman araya girmiş. Emparyelist Güçler oyunlarını oynamış ve Siyasi gelişmeler sonucunda MHP eski gücünü yitirmiştir. Ve durum Alp Arslan TÜRKEŞ'in kurduğu Ocaklara kadar inmiştir. Yukarıda yazdığım GERÇEKTEN olması gereken ve GERÇEKTEN amacının ne olduğu belli bir YER ve KESİMİ oluşturamamıştır ÜLKÜ OCAKLARI. VE ÜLKÜCÜ KESİM.

    NE MHP, MHP gibi!
    NE Ocak, OCAK gibi!
    NE de TÜRKLÜK MİLLİYETCİLİK vb. Tüm kavramlar AMACI içinde kullanılmamıştır ! Altını çizerek söylüyorum, KULLANILMAMIŞTIR ! Yani amacından saptırılmıştır.

    MHP'ye ne olduğu, Türk Milliyetcilerinin yada Günümüz Ülkücülerinin neden ve nasıl ne hale geldiğinden UZUN UZUN bahsetmek istemiyorum. Aklı başinda okuyan ve araştıran her  TÜRK Genci yada TÜRK'ü bunları zaten biliyor ve Etrafından sıkca görüyor. ßen sizlere Ülkücü Gençliğin Günümüzde nasıl olduğu ve neler yaptığından bahsedeceğim..

    İşte size ÜLKÜSÜZ-ÜLKÜCÜLÜK ve ÜLKÜSÜZ-ÜLKÜCÜ gençlik !

    Ülküsüz Ülkücü tanımlamasını neden yaptığımı çok iyi anlayacaksınız şimdi..

    İşte Günümüzün " ÜLKÜSÜZ ÜLKÜCÜLERİNE " Göre ÜLKÜCÜLÜK - TÜRKCÜLÜK -  TURANCILIK - ATATÜRKCÜLÜK - MHP'CİLİK - OCAKCILIK;

    # Atatürk'ü sadece ezbere bilmek. Araştırmamak. Anlamamak. Hatta dahası bazen Atatürk'ün Devrimleri ile MHP'nin 9 IŞIĞI dediğimiz Doktrin nitelindeki maddeleri KARIŞTIRMAK !

    # Osmanlı ve Daha geçmişteki Türk Devletlerini tam olarak bilmemek, İncelememek. Sadece Haritasal ve Metinsel bilgilere sahip olmak. Hatta kafadan dolma bilgilerle dolmak !

    # Sağ ve Sol Kavramlarını ve Düşüncelerini BİLMEMEK. ANLAMAMAK. Hatta neyi savunduğunu da bilmemek !

    # Sırf SOL düşmanlığı olsun diye Atatürk'ün kurduğu parti olan CHP'yi kötülemek yerden yere vurmak. SOL'u Terörist ve Düşman ilan etmek!

    # Osmanlı ve Geçmişteki TÜRK Büyüklerinin yaptıkları ile ÖVÜNMEK ama Bİ BOK YAPMAMAK !

    # Atatürk'ün ve ALP Arslan Türkeş'in Özlü Sözlerinden DERS almamak ! Hatta sorduğunuz zaman çoğundan bi HABER olmak !

    # Kurtlar Vadisi İzlemek !

    # Vadide ki karakterler gibi davranmak, Giyinmek, Onlara özenmek, Fikirlerin ve Düşüncelerini dile getirirken KURTLAR VADİSİNDEKİ ÖZDEYİŞLERİ kullanarak sözde FELSEFE yaptığını sanmak !

    # Orta Okuldan başlamak, Lisede arttırmak ve Üniversite'de ABARTMAK - AZITMAK niteliğinde devam eden ve ucu başı TÜRK MİLLİYETCİLİĞİ ile alakasız olan KAVGA-GÜRÜLTÜ-PATIRTI.

    # Orta okulda okuldan kaçmak, Tarih derslerine girmemek ama Tarihi ile övünmek, Lisede Kız Bokuna kavga etmek çıkışta ekipcene toplanıp 1 KİŞİYE 10 kişi GİRİŞMEK, Üniversitede ise , Cebinde BEŞ KURUŞ PARASI olmamasına karşın Pahalı Silah ve Çakılar taşımak ve bunları KULLANARAK SUÇ İŞLEMEK!

    # Üniversitede Topluca gezmek, Sözde REİS dedikleri şahıs geldiği zaman AYAKLARA GÖKLERE KALMAK. Devamlı PohPoh çekmek, Devamlı toplanip toplanip birbirlerini GAZA GETİRMEK !

    # Uzun Saçlı olan, Küpe Takan ve ROCK, METAL, RAP dediğimiz Müzik Kültürlerini dinleyen ve hafiften ENTELLEKTÜEL takılan TÜRK GENÇLİĞİNE karşı 1 ' e 10 kişi DALARAK KAVGA ETMEK. VE bunu TÜRK MİLLİYETCİLİĞİ TÜRK GENÇLİĞİ adına yapıyoruz demek ve yine kendi aralarında İRONİKÇE ÇELİŞMEK !!

    # Interneti bir süre RED etmek! (Red edenleri de biliyorum) Ama elinde sonunda götleri sıkınca KULLANMAK zorunda kalmak. Ve kullanırkende her yere " CCC " Koyarak , OSMANLI ve TÜRKLÜK simgesi haline getirmek. Ve o simgenin ne olduğunu bilmemek !!

    Ekstra Bilgi: " CCC " Şeklinde görülen işaret OSMANLI'da YEŞİL BAYRAĞA SİMGELENMİŞ 3 HİLALİ TEMSİL EDER. VE İSLAM DEVLETİNİN BAYRAĞIDIR. TÜRLÜK BAYRAĞI DEĞİL !!! TÜRKLÜĞÜN TEK BAYRAĞI AY-YILDIZ-DIR-YILDIZ VE HİLALDİR!!

    # Şehit Cenazelerine katılıp BAĞIRMAK. Topluca Simgesel hareketler çekmek ama ULAN BU ADAMLARI KİM ŞEHİT EDİYOR? GERÇEKTE BU İŞLER NASIL DÖNÜYOR ? NE YAPMALIDA BU ADAMLARA DUR demeli DEMEYİ DÜŞÜNEMEYECEK DURUMDA OLMAK !! ANLAMAMAK !! BİLMEMEK !!

    # Koyun Sürüsü gibi olmak! (Koyun sürüsünün mantığını biliyorsunuz dimi ? )

    # Efendi olmamak. Nerede ibnelik orada olmak. İÇKİ İÇENLERİ KÖTÜLEMEK AMA İÇKİ İÇİN EN İYİ ARKADAŞINI BİLE SATMAK.

    # Biz KARI-KIZ Ayağı olmaz. Racona ters diyerek kendi etrafındakilere HAVA atmak ama bunu yaparken de Üniversite'de KANTİNDE bi çok KIZA yazmak, Laf atmak, Çıkmak, Abartarak KIZLARI OCAK'a götürmek!!

    # Yine Kız muhabbetine değinecek olursam, Kızlara karşı artislik yapmak adına her boku yemek ! yedirmek gerekirse !

    # Türk Milleti dışında ki her Milleti Ezik olarak görmek. Ve yine bunu yaparken FİKİR SAHİBİ ve BİLGİ SAHİBİ olmamak!
     
    # Türlük Şanımız, İslamiyet Ruhumuz demek! Ama bunu derken TÜRKLÜK ile İSLAMİYETİN yanyana koyamamak. İkisinin ne olduğunu bir türlü anlamamak ! İslamiyet ile GELEN TÜRBAN OLAYINI KAVRAYAMAMAK !

    # Türbana karşı çıkmak ve MHP tarihi ile ÇELİŞMEK ! (MHP TÜRBANA KARŞI DEĞİL, AKSİNE YANDAŞTIR!! AÇIN TARİHE BAKIN! BAŞBUĞNUN DEYİŞLERİNE BAKIN!)

    # Tek başına 1 karakterim yok diye düşünerek 3-5 kişi toplarayak 1 KARAKTER ettirmeye çalışmak üzere kendini OCAK diyerek İÇİNE SICTIKLARI yere kapatmak !

    # Ocak denilen BİLGİ YUVASI ve FİKİR FIRTINASI olması gereken yeri, FALAKA ODASI, BİLMEM NE ODASI diye saçmalaayrak ayırmak !

    Ve daha nice işlere, Türlü bokluklara bulaşmak...

    İşte " ÜLKÜSÜZ ÜLKÜCÜLÜĞÜN, TÜRKCÜLÜĞÜN " BENİM GÖZÜMDE Kİ , GÜNÜMÜZDE Kİ durumu !

    MHP'nin içine eden, Türklük ve Ülkücülük kavramlarını bitiren ve MHP gibi bir partinin TÜRK MİLLETİ özelliklede TÜRK GENÇLİĞİ gözünde bitmesini sağlayan bu şahıslar kendiler ÜLKÜCÜ diyorlar.

    Bense onlara ÜLKÜSÜZ ÜLKÜCÜ diyorum. Bu yazıyla hedefim tabii ki tüm ÜLKÜCÜLER değil. Eminim ki aralarında halen daha yukarıda saymadığım gibi işler yapanlar;

    # Efendi, Saygılı, Eli yüzü Kitap tutan, Bilgi için Bilgisayar kullanan, Atatürk'cü, Türk'cü, İslamcı (TÜRK-TÜRKCÜYÜZ-ATATÜRKCÜYÜZ), Başbuğ'dan Nasibini almış, Dününü ve Bugününü bilen GELECEĞİNİ TAHMİN ETMEK için ÇABALAYAN, Etrafına ve VATANINA fayda sağlamak için UĞRAŞAN ÜLKÜCÜ-LER VAR BİLİYORUM ! Onlar alınmasınlar! Ama bilsinler! Okusunlar! Ne hale GELDİ ÜLKÜCÜLÜK !!

    Ve günümüzde bakıyoruz... Ocak dediğimiz yerleri dolduran 5 Para etmez adamların yaptıkları yüzünden yitip gitti nicelerin temelleri ve nice Türk gençliği umutları. Gerçekten mahiyetinde kullanılmadığı ve TÜRKLÜK gerçekten algılatılmadığı için, şimdi PEKAKA, VE NİCE bölücü faaliyetlerin YAYILMASI ve SİYASİLEŞMESİ gibi durumlarla KARŞI KARŞIYAYIZ!

    Dtp Gençliği Organize olmuş PEKAKA ve ANTİ-TÜRKCÜLÜĞÜ Üniversitelerde yayarken, bizim ÜLKÜCÜLERİMİZ kendi aralarında bile anlaşamayarak ayrılarak ALPERENLER ve MHPCİ ÜLKÜCÜLER diye saf tutmuşlar!

    Bravo! (Bravo İngililizce aman abi onlarda yasak!) Afferim size! Helal olsun Ülkücüler! Helal olsun ALP ERENLER! Böyle sahip çıkıyorsunuz dimi VATANA, ATATÜRKE, İSLAMA ?

    Hani nerede sizin EMPARYELİZM düşmanlığınız ? Nerede MUHASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE YÜKSELME ÇABANIZ ?

    Nerede Atatürk'ün izinden giden GENÇLİK ?

    Nerede NECİP FAZILI okuyan ve İSLAMI seven TÜRK GENÇLİĞİ ?

    Ne oldu ?

    Yahudilerin ve Emparyelistlerin oyunlarına mı GELDİNİZ ?

    Yukarıda yazdığım ÜLKÜSÜZ ÜLKÜCÜLER yüzünden BEN ÜLKÜCÜYÜM diyemiyorum artık kendime!

    Ne Mutlu Gerçekten TÜRK MİLLİYETCİSİ olabilene.
    Ne mutlu ATATÜRKü sevebilene, ANLAYABİLENE, FİKİRİ savunabilene.

    Atatürk kadar VATANPERVER ve FİKİR USTASI, YOL GÖSTERİCİSİ
    Necip Fazıl kadar TÜRK,
    Başbuğ kadar, MİLLİYETCİ,
    HZ. MUHAMMED (S.A.V) ' yolunda ve izinde MÜSLÜMAN olabilene !!!

    NE MUTLU ÜLKÜLÜ ÜLKÜCÜ OLABİLENE !!!!

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

     

    //

    Master düşündü, çizdi, karaladı, yazdı..

    Saygılar TBT'ye.

     //

     


    Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2007
    Erkek

    ToRuN;akp'ye oy verme meselesi melih gökçek değil hocam.Ben İstanbulda oturuyorum.Çocuğun dediği aynen şöyle -bizim mhpden aday yok onun için annem oyunu akpye veriyor.Aynen böyle yani.Ankarada değiliz.Ayrıca -ler kelimesini okulda gördüğüm bir çok kişi savunduğu için çoğul eki kullandım.Sadece 1 kişi için değil.İnsanlar yani yanlış anlamasın konuyu.Birde ben ülkücüler destekliyomu diyorum.Konu başka yerlere çekilmeye çalışılıyo.Şimdi kimin ne olduğunu daha iyi anladım.Master;ülküsüz ülkücüler adlı yazında,bizim sınıftakilerle bire bir örtüşüyo gerçekten beni büyük aydınlattın hocam.Herkese teşekkürler bilgileri için.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mart/2008
    Erkek
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------

    Mhpnin basına devlet bahceli geldiginden beri ülkücülük tabiri cok deişti...

    devlet bahceli gitsede muhsin yazıoglu ya da partiden ihrac edilen bi doktor vardı adını hatırlıyamadım o gelse... cok iyi olur bence 

    ayrıca suanki ülkücülerin cogu karaçarşafa destek verio bu dogru bnmde tanıdıklarım böyle :/ 


    -----------------------------
    Neden? Bahçeli katilleri partiden ihraç ettiği için mi, kaba kuvvete karşı olduğu için mi gitmeli? Mhp hep vurdu kırdılı bir parti mi olmalı? Ülkü ocaklarında hep kavgacı tipler mi olmalı? Bu mu Türk milliyetçiliği? Helal olsun Bahçeliye, ben ülkücü falan değilim fakat Bahçeli ye sempatim var. Arkadaşın sorusuna gelince, ülkücülerin yaşadığı bölgeye göre değişir, doğudakler kara çarşafa olumlu bakar, batıdakiler o kadar da olumlu olmayabilir ama genel olarak olumlu bakarlar.

    Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2007
    Erkek

    AciyaGulmek bunu yazdı:
    -----------------------------
    Meraba Ben 6 7 Yaşından Beri O dönemler Babamın Vasfı Daha Sonraları İse kendi Hür irademle Ocaklardaydım Ocakta Büyüdüm Diyebilirim.Şimdi Biz Ülkücüler Türbana Karşı Değiliz Kamusal Alan Hariç.2.Konu Akp de ise Benim Çevremdeki  Bütün Ülkücüler İçin Akp En Son Alternatif Bile Değil Üstüne Bakarak Söylüyorum Sağ Sol Devri Kapanmış Bu Devleti Sevenler Ve Sevmeyenler Diye ayrılmıştır Ha Benim mhpden Sonra İkinci Tercihim Chp Olurdu
    -----------------------------

    güzel yazmışsın hoca

Toplam Hit: 4415 Toplam Mesaj: 35