folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ülkücüler Kara Çarşafa Destek Veriyomu ?



Ülkücüler Kara Çarşafa Destek Veriyomu ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hworm
    hworm's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Mart/2007
    Erkek

    Yıllardır anlamadım mevzu bize neden iki seçenek tanırlar ? Neden Sağcı yada Solcu olmak zorundayız ?

    Milliyetci birisiyim başlık dikkatimi çekti gireyim dedim.Elhamdülillah müslümanızda ancak İslamın tek hoş bulmadığım yönü şeriatla yönetilmesi.Şeriat adil deil gibime geliyor.Bütün yargıyı ulema ile yetişen bi kesme vermek akıl kari deildir.Bunun bası adildi buda adil mantelitesi yanlış.O yüzden akp karşıtıyım.Chp deseniz amerikan piyonu.Akp hükümetine kadar avrupadan destek buluyordu ama Akp Türk kurumlarını avrupaya peşkeş çekince bu destek chp den çekildi.Bunun üzerine Chp sağa sola sataşmakdan başka bişey yapmaz hale geldi.Hiçbir somut ve faydalı işini görmedim.Mhp'yi bir ara destekliyordum ancak Bahçeli karşıtı birisiyim.Alparslan türkeşin Tv de bi konuşmasını izlemiştim adam diyodu bana sadece 2 yıl verin 1. yılda pkk nın finansal kaynaklarını yok edeyim (Sınır kaçakcılığı  uyuşturucu ticareti haraç vs.vs. ) 2. yıl büyük bi orduyla ırak'a girieyim bütün kampları yok edip çıkayım.Ordan sureye kamplarına gizli bir operasyon yapayım falan...Suriye'yle bi ara savaş noktasına gelmiştik ve son anda cayıp yardım etmişlerdi bize eee ? Yine aynı şey olsa veyahut savaş çıksa ne olucak biz zaten her yıl savaş kaybı veriyoruz! SAVAŞ FALAN YOK OLDUĞU halde.Suriye'den mi korkucaz ?Bu yüzden adamın konuşması hoşuma gitti ve mhp yi tercih etmiştim ama Bahçeli gibi ne dediği anlaşılmayan birisinin bu partinin başına geçmesi pek hoşuma gitmiyor.Başkan değişsin oyumu mhp ye veririrm.benim gibi düşünenlerde azınlık deil.Ülkücülere taze kan gerek.Gelelim çarşaf mevzusuna bi ülkücü olarak çarşafa bende karşıyım.Teseddür denen modern bişe var gidin onu giyin ne die çarşaf giyersiniz anlamam :) işin şakası bi yana benim için kimin ne giydiği önemli deil.%90'ı Müslüman olan bir ülkede islam ülkesi değiliz demek akıl karı deil.Sanırım bu çarşaf olayına Avrupa milletleri önünde biz islam ülkesi değiliz demek için karşı çıkıyorlar ancak kendinizi yormayın çırıl çıplakda gezseniz AB'ye falan giremezsiniz.Girmekte istemem elin conisi gelip mahallemde bacıma sarkacak.Linç ederler.Ab'de maximum 24 saat kalırız.Aslında Ab kısır döngüsünü bırakıp kendi ekonomizi düzeltsek kendileri gelirler.Ama başımızda fabrikaları kapatıp yerine park yapan hükümet varken bunları seçenlerin aklına şüphe ederim.Adamlar için nasıl hizmet yapacakları önemli deil sanırım sadece onlar kendilerine gelicek rantı düşünüyorlar.Ya bütün bunlardan Sıkıldım.Türkiye'de Türkiye yi adam gibi yönetecek bir parti yok.Hiç bir siyasal partiyi desteklemiyorum aq.Keşke Atatürk yaşasaydı.


    No thing is possible ,world itselfs say ı’m possible
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ULKUHAN
    ULKUHAN's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Mayıs/2008
    Erkek

    Arkadasım o senın yanındakı ulkucu dedıgın cocuk

    ülkücü olmaya bilir onu sorgula bir kişinin söylediğini

    herkese mal etme arastır bı bak bakalım ney ne değil sımdı burayada

    arastırmak için yazdım deme.ve sana bı soru senın ülkücü diye nitelendirdiğin

    ne yani sen ülkücü denilince ne anlıyorsun?(tanıdıgım ne kadar mhp yı destekleyen ınsan varsa

    akepe yı son olarak goruyorlar)

    edit:siyasi bir amac gutmemektedir.:/


    Takke Düstü Kel Göründü:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    Devlet Bahçeli, bildiğim kadarıyla Türkeş'in vasiyeti üzerine partinin başına geçti ve vefatına kadarda partinin başından ineceğine ve ya indireleceğine inanmıyorum. Ayrıca ocakların "bugünki" durumu malum. Ama düzeltilmesi imkansız bir şey değil. Başörtüsüne karşı parti olarak tutumları da ezelden beri aynı ki tebrik ediyorum kendilerini. Öyle yeni birşeymiş gibi "n'oluyor lan?" moduna girmeye gerek yok.

    kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek
    millliyetçi olmanın bir dizinin karakterlerini sevmekle olacağını sanmıyorum. milliyetçi olmak ülkendeki insanların bir şeyi giyiyor yada giymiyor diye ayrılmasına, herhangi bir nedenla ayrılmasına karşı çıkmak ile olabilir mesela. bu ülkeyi gsli fbli diye bölmek mümkün diye dalga geçiyor bazıları. ülkücüyüm diyen herkesi bilemem ama mhp nin tavrı doğrudur, türbancıyım/ türban karşıtıyım diye gereksiz çatışmalar yaratıp bunun üzerinde siyaset yapmaya çalışan art niyetli zihniyetlere karşı milliyetçiyim demeyi çatışmadan yana olanlar karşı tarafına destek vermek olarak algılıyor belki, türk milletinin tarafında olmayı belki partinin tüm üyeleri taraftarları idrak edememiş olsa da bu saçma tartışmanın tarafı olmamayı seçmek doğru bir politika

    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 4412 Toplam Mesaj: 35