"ÜLKÜCÜNÜN AŞKI"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sokiyim aşkınıza ya rene bence sen bi tane daha uyarı yap ya kürdüm-türküm den sonra şimdi de sağcıyım-solcuyum muhabbeti çıkacak ya

Ulan en büyük aşk ilahi aşktır bırakın bu işleri boş işlerle uğraşmayın....

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orangejuice81
    orangejuice81's avatar
    Erkek

dear kullaner!!! duygularımıza tercüman olduğuna inandığım bu yazıyı elbet ben yazmadım, en az yazan kadar idrak ettim, hissettim, seninde senin gibi tum ulkucu gardaşlarımızın hissettiğinie inancım sonsuz. Bizim devrimcilik yolunda solculuk oynarken "shareware" (ortak kullanımlık) aşklarımız olmadı, olamazda... üniversiteyi yeni kaznmış gencecik beyinleri zehirlemek için kullandığımız aşklarımız da olmadı, olamazda... daha yazacak çok şey var ama neyse.... bu başlığı açarken ki tek amacım şuydu. bundan kendine pay çıkarabilecek gönüldaşlarıma geçmişe bakıp, sevipte söyleyemediği aşklarını düşündürüp bir kez daha aşklarını onlara hatırlatmaktı. Siyasi hiç bir amaç gütmedim.olayı başka boyutlara çekmeyin pls.

ASİL AZMAZ !!!

İlkokul Çağlarımdan 24 Yaşıma Kadar Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun !!!
Toplam Hit: 4364 Toplam Mesaj: 13