Ultima Online
-
slm arkadaşlar..ultima online oyununun ismini daha önce hic duydunuz mu ?? bir zamanlar cok revacta olan oyun son yıllarda artık oynanmaz hale geldi.aslında türkiyenin ultimaya karşı hevesinin bitmesinin sebebi türk server leri oldu..ayda 1 server kapanıp açılıyordu..eskiden ultima oynayan müridler varmı aramızda ? varsa hatırladıgı anıları paylaşırlarsa sevinrim
halen oynayan varsa adres verebilirler mi ? sağlam olduguna inandıgınız server olsun..run uo istemiyorum shere varsa tercihimdir.eski nebula tarzı..
-
1 senedir yazdığım bi proje var yazın açcam muhtemelen quare isminde.
ha mevcut serverlerdan dersen yabancı server var sphere 51a Hidden World.
eski uo tadını alırsın.
-
4 sene playerlik
6 ay gm lik
1 sene seer lik
1 Sene sphere
4 sene Run uo
Yeter bu kadar :)
-
ya gerçekten mükemmel bi oyundu..şimdi hicbir oyundan o kadar cok zevk almıyorum..aslında gurubumuz vardı cokta iyiydik..3 kişi takılırdık bi kafede..hatırladıgım bi anı vardı
minoctaydık ben magdencilerin orda geziordum pk gelirmi diye..bizim diger 2 arkadaşta yukarlarda takılıordu.bi gate acıldı ve içinden 7 kişi cıktı..bizi öldürmeye gelmişlerdi..o zamanlar tüm server 3ümüze düşmandı..ben arkadaşlara kacın olm 7 kişi gelior demistim.yanmdaki ark ne kacacaz olm 1 haftadır ölmüoz ölelim dedi ve bir saldırdık 7 kişiyi indirdik..serverde sanırım arkadia mıydı öle bişiydi...
aslnda bu oyunda grupsuz pek bişi yapılmıo.eski grubumda kalmadı ama evde takılacam öle..bakacam serverlere..ea games in varda paralı oda :(
-
Run uo serverdi bizimki.
Sphereden hiç zevk alamadım halada alamam.
pvp serverdi tam bi kapışma alanıydı
biz minoc a oraya buraya gitmezdik özel kodlanmış yerler vardı oralarda olurduk
Aynı kafede 25 kişi oynuyoduk :)
Yapmadığımız şey kalmadı..
Admin mükemmeldi inanılmaz scrpt yazma yeteneği vardı höh..
alternate pk daydım en son
Stafflıktan sonra hiç oynamadım bi daha..
-
bnde runuo sevemedim..cok basit geliordu..kal vas ı önceden atıp bekliorsn ne bilim böcekler fln..run basit gelmişti bana..bide ölünce malzemeleri alamıordun.sigorta vardı :D o beni bitirdi zaten :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Run uo serverdi bizimki.
Sphereden hiç zevk alamadım halada alamam.
pvp serverdi tam bi kapışma alanıydı
biz minoc a oraya buraya gitmezdik özel kodlanmış yerler vardı oralarda olurduk
Aynı kafede 25 kişi oynuyoduk :)
Yapmadığımız şey kalmadı..
Admin mükemmeldi inanılmaz scrpt yazma yeteneği vardı höh..
alternate pk daydım en son
Stafflıktan sonra hiç oynamadım bi daha..
-----------------------------bende 7 senelik sphereciyim. runuo gerçekci gelmedi bana pek.
gerçi bu oyun herşeyi ile güzel.
-
Ekerci bunu yazdı:
bnde runuo sevemedim..cok basit geliordu..kal vas ı önceden atıp bekliorsn ne bilim böcekler fln..run basit gelmişti bana..bide ölünce malzemeleri alamıordun.sigorta vardı :D o beni bitirdi zaten :D
-----------------------------sigorta vs.. ??
o oynadığın serverin saçmalığı tamamı ile..
spherede çişf tıklama yok şu oyk bu yok
magic için yok ot çöp tolayacaksın
yok karnını doyuracaksın
ne akdar gereksiz bişi ya
tamam buda tamamı ile scriptler ile ilgilidirde run uo daki kolaylık ve bunla gelen oyun tadıda spherede yok
sphere tamamen hammallık bence..
hele bide scriptler iyi yazılmışsa tadından yenmez..
bu aradada krinden başkasına binmem :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------sigorta vs.. ??
o oynadığın serverin saçmalığı tamamı ile..
spherede çişf tıklama yok şu oyk bu yok
magic için yok ot çöp tolayacaksın
yok karnını doyuracaksın
ne akdar gereksiz bişi ya
tamam buda tamamı ile scriptler ile ilgilidirde run uo daki kolaylık ve bunla gelen oyun tadıda spherede yok
sphere tamamen hammallık bence..
hele bide scriptler iyi yazılmışsa tadından yenmez..
bu aradada krinden başkasına binmem :D
-----------------------------hacı bir role playing game oynadığının farkında değildin herhalde bunca sene.
-
Alakasız yapılan haritalar,
Eski UO kalitesinden tamamen kopartan saçma sistemler nedeniyle bende uzunca bir süredir oynamıyorum.
-
zaman zaman uogamers.com (runuo) hybrid serverinda oynuyorum.
orada charlarim var.