Ultima Online

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:
    -----------------------------

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

Ekerci bunu yazdı:

bnde runuo sevemedim..cok basit geliordu..kal vas ı önceden atıp bekliorsn ne bilim böcekler fln..run basit gelmişti bana..bide ölünce malzemeleri alamıordun.sigorta vardı :D o beni bitirdi zaten :D

hacı bir role playing game oynadığının farkında değildin herhalde bunca sene.

Wallaha rpg tabanlı olsada yazılan scriptlerle çok farklı noktalara çekileiblir ki oynadığım server pvp idi

Direk skill kas item çıkar dal manasında gereksiz skiller büyüler çıkartılmış tamamı ile zevk içindi ve mükemmeldi

O yüzden rpg değilde full pvp tabanlıydı bizim sever :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ya benim asıl tercihim şuydu: bütün skliller birbirine eşit olmalıydı..yani atıyorum bi warlock bir mageden cok üstün olmamalı..bi server vardı herkes sw idi:D swye bi bonus vermislerdi lumberjack kasarsa adam sw yi daha iyi kullanıyordu...serverde herkes sw olmustu takır takır adam dogruyordu :Dwalla bilmiom runuo oynayan cok arkım vardı beyenemedim o sigorta olayı fln..sarmadı..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 2134 Toplam Mesaj: 13