folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Ultima Online Shadow

Ultima Online Shadow

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnvoyCharedtes
    EnvoyCharedtes's avatar
    Erkek
    Quaxis ve Nebuladaki Nicklerin Neydi?

Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Nebula şu an CAN ÇEKİŞİYOR. servera 2 haftadır girdiğim yok. Çok lag var ve inj. çalışıyor. Gm lerin pek birşeyden anladığı yok bence. İnj. ı geliştirenlerin onlardan daha fazla bildiği kesin. 1 senedir çekiyoz inj yetti bea.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnvoyCharedtes
    EnvoyCharedtes's avatar
    Erkek
    Nebula staff turkiyede en cok calisan staffdir nebula staff incj ve speed icin eliden geleni yapior nebula cok zorluklar atlatti ve bole olaylar yuzunden can cekiscegini zannetmiyorum.Nebula
    Staff eger incj hakkinda bilgin varsa diger serverlarin yapdigi gibi dye tubelari kapatir.her yerin boyanmasini engeller gecerdi ma client crash vb olaylara cozum olmazdi diger serverlar gibi yapmadi ve incj a tam cozum ariyor speed e karsi client yapildi test edilior yakinda devreye sokucaklar.Nebula owneri Silencerin bi aciklamasi vardi:Benim iki elim iki ayagim oldukca hatta sadece iki elim olsada nebula kapanmaz.

Üstte gök basmasa, altta yer delinmese,Türk milleti, ilini töreni kim boza bilecek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    magecy
    magecy's avatar
    Erkek
    EnvoyCharedtes bunu yazdı:
    -----------------------------
    Cok Sacma...

Nebula gibi bir buyuk bir serverin 3yillik gecmi$i,25bin uyesi ve doruk net gibi buyuk bir sirketin sponsor oldugu ve bu zamana kadar cok buyuk zorluklarla ba$ eden turkiyenin kim ne derse desin ultimaya ba$layan herkesin gecdigi turkiyenin en buyuk ve en iyi serverinin 30$ lik bir orjinal ultima online cd si olmamasi kadar sacma bisey yok bence....zaten injection olayi cikdigi zaman nebulayi kapatmak icin cok ugra$dilar cok bok pusuruk cikardilar orjinal cd olmamasi gibi bir durum soz konusu olsaydi nebula cokdan kapanirdi...

EnvoyCharedtes bunu yazdı:
    Bide siz yasal islem nasi baslatiyorsunuz???

Electronic Arts flnmısınız?

Zaten senle iyi tanisiyoruz

ehehe envoycum Bunu Aral Ticarete sölüceksin biz onlarla anlaştık online satış hakları bizde Hem snn de Türkiye'nin en büyük online oyun serverıydı neden kapandıgını hepimiz biliyoruz demi ??
    Onlarda buyuktu...
    Ben hiç bir serverı kapatmaya çalışmıyorum orjinal cd kullansınlar sorun çözülsün :)

Love is a name Sex is a game Fuck the name Play the game
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Envoy;

arkadaş şu an Arqas denen servara connector yazıyor. Hatta bitti diyebiliriz.

Özellikleri ne mi?

İnj kesinlikle çalışmıyor,
    Speed in s sini görse direkt ban atıyor.

Biz 1 haftada yaptık ama adamlar 4-5 aydır uğraşıyorlar. Bu da oradaki staffların ezikliğini gösteriyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnvoyCharedtes
    EnvoyCharedtes's avatar
    Erkek
    Eger Nebula Staff ezik olsa senin tabirinle...
    25bin uyesi olmaz.turkiyenin en buyuk ve en koklu serveri olmaz.argasin client ciksin onuda goruruz cok dendı ıncj acılmıor speed acılmıor.kı
    Tabanı Pol olan darkvenuda bıle speed acmayı basarıyorlar.Bide bu nbl staff a ofke ne senın charı banladılar flnmı?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    Banlama falan değil.

2-3 haftadır oyuna girmiyorum aşırı lag ve inj çalışıyor çünkü.

Ve ben bunu senin tabirinle dünya standartındaki bir server a yakıştıramıyorym.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AFACANNNN
    AFACANNNN's avatar
    Erkek
    ben nebula açıldı 1 hafta fln oynadım baktım beyenmedim Snn e devam ettim ama ben ilk user larından birisiym şimdi hiç bir server da oynamıorum daha dorusu oynayamıorum account yok :( Bi server açak adını tahribat koyalım ama benim bilgisayar kaldırmaz kim kurabilir??? ii gunler

WWW.ULPOW.NET POWERED BY AFACANNNN
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoKe_iMaM
    PoKe_iMaM's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar SoyLe Bir AcıkLama Yapim Ultima Online ı Age Of A Benzetme Sebebim Goruntu Oyun AmacLari Ayni.
    2. Olay Nebulada Cok Eskiyim Bir Cok Bug Buldum Kullandim Lalu Ve Gladyator Bır Counuz Bilirsiniz Vendorlar Bizim Yuzumuzden Kaldirildi Bir Sure Suan Kendi Serverimiz Le Uraşioruz EyLul Oyunda Piyasa Sunulcak Oyun Orjinalliği Bozulmus Tamamen Herşeyi Bize Aittir. + Kralı Gelse Bile Bozduk Oyunu Oyunda Cinselleşme olayı + kadın sudyen we iç çamaşırı olamayaca erkek slip olmuyacak isteyen istediği sekilde ciftlesecek aile yapılanması falan.. Bunnar Size Sacma Gelebilir Ama suan Canada Yapılıor Bu dediklerimmm. Bekleyin We Gorun....

NebuLadaki NickLerim

Quann:
    Merry Genthar---->> Animal Tamer
    Enzo------------->> Mage

LoCus:
    Goliaht ------->> Warrior..

Oyunu Bilip Oynamayanlar Aptal Aptal Seyler Konusmasın Derdi oLan 901267 Nolu Icq dan Beni Bulsun...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    magecy
    magecy's avatar
    Erkek
    NowalgiN bunu yazdı:
    Envoy;

arkadaş şu an Arqas denen servara connector yazıyor. Hatta bitti diyebiliriz.

Özellikleri ne mi?

İnj kesinlikle çalışmıyor,
    Speed in s sini görse direkt ban atıyor.

Biz 1 haftada yaptık ama adamlar 4-5 aydır uğraşıyorlar. Bu da oradaki staffların ezikliğini gösteriyor.

ya degiştir registry den speedin kayıtlarını bak nasıl çalışıyor :D

Love is a name Sex is a game Fuck the name Play the game
Toplam Hit: 10129 Toplam Mesaj: 41