Ultima Online Shadow
-
baba yakın zamanda çıkacak deneyin görün ((:
-
ehehe speed kullanmam ki zaten kullanılmasın diye ugraşııoz neden balta vuralım ki ama speed ve injectiona sphere in 1.00 lı versiyonlarında kesin çözüm gelicek...
-
Envoy bey uo dan çok anlarya
bide deli gibi açıklama yapmış
Yediin reskillin haddi hesabı yoktu be
Bux da 6 ya 1 pvp yapıcaklar aranıyo dıe gezıodn
1vs1 de kaçmıştın bende 1/4 hpyle
-
ayrıca envoycum o nbl nın 25k lık user kapasıtesi
her bir userin 4-5 tane acc almasından banlananın hemen yenı acc açtırmasından yada forumlarda banlanmamak için yenı acc almasından kaynaklanıyo
nbl dan acc alan 25 bin farklı insan yok
max 8-10 bindir o sayı -
Sanane[SNN] is the best f.ck the rest...
abi bu gune kadar turkıyenın en ıyı uo shard ı snn di.orda çok buyuk arkadaşlıklarımız oldu.Snn inturkıyenın en buyuk serverı olduunu şöle kanıtlayabilirim.Snn de biz oyun oynarken daha nbl yoktu. snn ın connector u Dunyanın ılk u.o serverı OSI ye uyumlu. Ve adını unuttum bi arkadaş var demişki onu kapattırcaz bunu kapattırcaz bunu kapattırcaz demiş bunu OSI den başka kımse yapamaz. ok? sevgiler,saygılar ultımasız hayat nefessiz hayattır.EE bizim server ne zaman açılcak? -
SAAKIIINNN DENEMEYİNN!!!!
UYUŞTURUCU GİBİ BAĞIMLILIK YAPIO : )
bENİM AHLAMIN OĞLU BU OYUN YUZUNDEN ÖZEL OKULLAR SINAVIN DA DAĞILDI...
aKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİNN.. -
Tahribata yeni başladım onun için temmuzda bu konuyu göremedim.Ben Snn"den [iMMoRTaLS] guildinin guildmasterı Lord Calamity.Snn den oynayanlar varsa tanırlar.Şimdi uo nun uzantıları değişmiş yanlışlıkla açamıyorum.Eğer kral bi shard açarsanız format atar gelirim.Bu arada yukarıda artislik taslayan bi arkadaşımız Buccaner"s Dan "e Bux demiş.Helal olsun.icq: 198971660 uo sohbeti geyiği yapmak isteyenler gelsin.
-
sen de buccaner"s den e buccaner"s dan yazmışın.
aferim takdir ettim bi de artizlik yapıyon.sus konusma bi daha -
Ben bu oyunu 2 yıldır oynuyorum.(oynamaz olaydım)son 3 aydır hıc oynamadım hayatın duzeldi hic merak etmeyın merak edılcek bı tarafı yoq kumardan daha kotu bir oyun.
bu oyunu yuzunden karısından ayrılanları bıle gordum hıc bulasmayın.
NEbulada oynadım bırcok serwerda gordum arklar oynarken fazla fark yoq bırbırlerınden 10x Gm baslayan Serwerda acsan pwp de bır zaman sonra sıkıyo...(nebulada Nıck GEne EzraiL "di)
-
PoKe_iMaM bunu yazdı:
-----------------------------
Merhaba Arkadaşlar Ultima Online i Sanırım Duymussunuzdur.Net Uzerinmden Oynanan Stratejik Bir oYun.Gayet Guzel Action Sahneli Zevkli Bir Oyun. Eylul de Turkiyenin En Buyuk Ultima Online Turk Shard ı Acıcam Sizleride Beklerim.Ultima OnLine Hiç Bir Oyuna Benzemez Bağımlılık Yapar...
13 yasından Kucukler Oynayamaz...
-----------------------------
abi ben Hg diye bi serverde oynuyodum bıkkınlık geldi bırakmıştım eger gm kadrosuna falan alırsan beni seve seve yardımcı olur cevabını bekliyorum eheheh
Toplam Hit: 9942 Toplam Mesaj: 41