Ultrasonic Zil Sesleri Kulağınızı Test Edin
-
Gezinirken ilginç bi site buldum site belirli khz lar arasında ki sesleri dinleterek duyma gücünüz hakkında yorum yapıo gercek mi degil mi bilmiyorum :D
dinlemeye 22.4 khz dan baslayın ve 8 e dogru ınerken kesınlıkle sesını kısın gercekten kulaklarım sagır olcakmıs gıbı oldu bana :D
testin sonucunu almak için en son duydugunuz sesin download pc nin yanındakı linke tıklayarak alttan get results now deyıp ogrenebılırsınız.
http://www.ultrasonic-ringtones.com/
Uyarı:direk 8 khz dan yuksek sesle baslamayın :D cok fena bı sesi kısıp deneyebilrsiniz.
-
Test edelim derken kulağı s*kmeyelim :D
-
valla bilmiyom ama 8 khz ı dınlemesen bişe olmaz diğerleri normal merak ettiğim 21.1 khz ı duyabılıyo mu millet? ben duyuyom işaretledım verdıgı sonuca bak :D
You are a dogOr maybe you are a mosquito, you certainly can't be human.
The highest pitched ultrasonic mosquito ringtone that I can hear is 21.1kHzFind out which ultrasonic ringtones you can hear! benle dalga mı gecıyo anlamadım :D
-
hocaen kısık sesten bir ooncekini duya biliyorum. dierinde ses var ama cok kısık tam algılayamadım. kulaklarım cok hassadır benim.
-
You are a dog
Or maybe you are a mosquito, you certainly can't be human.
The highest pitched ultrasonic mosquito ringtone that I can hear is 21.1kHz -
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bende aynısını işaretledim :D
-
bi anda aklıma şu düzeni yaratan biri olmadığına inanan yaratıklar geldi :)
edit evet bende duyabiliyorum 21 i ama çok az
-
yaşımı bile bildi lan:D
You are about 20 years oldThe teen repellent will no longer foil you, but you can still hear some pretty high tones.
The highest pitched ultrasonic mosquito ringtone that I can hear is 16.7kHz -
22.4kHz defalarca denedim duyamıyorum :S
Diğerlerinin hepsini duydum.
-
22.4 ü bende duyamadım çok denedim ama... zaten 22.4 de ses yokmuş işaretleyince bu çıktı
You are a liarYou claimed to be able to hear a tone that contained absolutely no sound!
The highest pitched ultrasonic mosquito ringtone that I can hear is 22.4kHz -
18.8kHz de kaldım beyler, sağırım değilmi evet biliyordum :|