Ultrasonic Zil Sesleri Kulağınızı Test Edin
-
2+1 sonuna kadar açınca 21.1kHz 'ı duydum ardından 8 'e tıkladım frekans gitti şu an kulaklarda, küçükken yanında patlatılan mantarlı tabancalarda olan şey oldu :D
dıııııııııııııııııııııııd :)
8kHz 'ı alarm yapcam çin malı telefonuma deli gibi ses veriyo anca o uyandırır diğerleri 1-2 gün sonra ninni gibi geliyo ...
8kHz 'nin indirme linkini idm yakaladı ordan indiriyom...
buymuş >
http://media.ultrasonic-ringtones.com/tones/8000.mp3
-
ben 24 ü duyamadım :D gerı kalanları duydum
-
You aren't even a teenager yet!Your hearing rules! You're either quite young or you've looked after your ears.
The highest pitched ultrasonic mosquito ringtone that I can hear is 19.9kHz -
18.8 de kaldım :)
-
Walla hepsini en yüksek seste dinledim tık yok benim kulaklarda hala çok net çok güzel duyuyorlar etkilemedi bile
-
torpedo_XL bunu yazdı:
-----------------------------
Test edelim derken kulağı s*kmeyelim :D
-----------------------------katılıyorum :D
-
hepsini duydum :)
-
Önce tırstım denemeyecektim sonra kulaklıkla test ettim baktım birşey yok. Kulaklığı çıkartıp sesi sonuna kadar açtım 21 e kadar duyabildim iyi heralde :S
-
lan sırayla hepsine basın aralıksız eskiden 146 dan bağlanmaya çalıştığımız zamanlarki ses geliyo :D bide dırındırın yapsa tam olcak :D
-
You are a liar You claimed to be able to hear a tone that contained absolutely no sound! The highest pitched ultrasonic mosquito ringtone that I can hear is 22.4kHz Find out which ultrasonic ringtones you can hear! ne oluyorum şimdi?