Ümraniye Erkut Soyak Anadolu Lisesine Nasıl Giderim? (ALES)
-
Arkadaşlar, yarın sabah 09:30'da ales'im var,
üsküdar iskelede'den buraya en rahat nasıl giderim fikri olan var mı?
çok da sakat yer vermişler, ne metro, ne metrobüs.. trafik çekmek garanti gibi :/

-
11M,13M iett otobüslerini kullanabilirsin hocam. Durağın adı ERKUT SOYAK LİSESİ.
Edit // en rahat demişsin taksi yolu görünüyor gibi :)
kaparike tarafından 09/May/15 12:51 tarihinde düzenlenmiştir -
kaparike bunu yazdı
11M,13M iett otobüslerini kullanabilirsin hocam. Durağın adı ERKUT SOYAK LİSESİ.
Edit // en rahat demişsin taksi yolu görünüyor gibi :)
bunların diğer taraftan kalkış saatleri sık görünüyor da, üsküdar'dan niye akşam saat 3-5 tane otobüs kalkıyormuş gibi görünüyor (:
bir anormallik mi var ki.. sabah gitsem durağa otobüs bulabilecek miyim acep..
-
Bizim mahallede olur :) Hocam üsküdardan 11M önünden geçer veya kadıköyden soyak minibüslerine binebilirsin yeşil şapkalı olanlar 5 dk yürürsün
-
AsortiC bunu yazdı
Bizim mahallede olur :) Hocam üsküdardan 11M önünden geçer veya kadıköyden soyak minibüslerine binebilirsin yeşil şapkalı olanlar 5 dk yürürsün
sizin mahalle ise bilme ihtimaline binaen diye soruyorum, ne kadar sürer hocam otobüsle?
bir de pazar sabahı var mı 11M ?
evden kaçta çıkmam gerektiğinin hesabını kitabını yapmam lazım (:
-
muaythaist bunu yazdıAsortiC bunu yazdı
sizin mahalle ise bilme ihtimaline binaen diye soruyorum, ne kadar sürer hocam otobüsle?
Hocam 45 dk ortalama sürer pazar günleride mevcut saatlerini kontrol edip sana uygun olanına yetişmeye çalış çok fazla servisi yok bildiğim kadarıyla o güzergaha güven olmaz sen yinede erken gelmeye çalış eğer kadıköyden gelirsen minübüsler 10 dk da bir kalkar soyak corner büfe de inip 5 dk yürürsün
-
AsortiC bunu yazdımuaythaist bunu yazdıAsortiC bunu yazdı
Hocam 45 dk ortalama sürer pazar günleride mevcut saatlerini kontrol edip sana uygun olanına yetişmeye çalış çok fazla servisi yok bildiğim kadarıyla o güzergaha güven olmaz sen yinede erken gelmeye çalış eğer kadıköyden gelirsen minübüsler 10 dk da bir kalkar soyak corner büfe de inip 5 dk yürürsün
iett'nin sitedeki saatlerde bir manyaklık var.
sizin mahalleden Pazar günleri sabah 06:20'den itibaren 20dk'da bir kalkan otobüs,
üsküdardan nasıl 20:45'e kadar hiç kalkmıyor anlam veremedim:
http://www.iett.gov.tr/tr/main/hatArama/hatsaatleri/11M_MUSTAFA-KEMAL-MAHALLES%C4%B0---%C3%9CSK%C3%9CDAR-%C4%B0ETT-Otob%C3%BCs-Sefer-Saatleri
edit: kendi cevabımı kendim vereyim; gittim durakta otobüsü bekledim, kaptana sordum, o taraftan kalkan otobüs ring atıyormuş akşama kadar, o yüzden üsküdardan kalkış saatleri yokmuş. trafiğe göre yarım saate 45 dk'ya falan geliyormuş buraya, beklemeden devam (:
muaythaist tarafından 09/May/15 18:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende Zeytinburnu Kız And. İmam Hatip Lisesinde gireceğim. Kazlıçeşme Mah. Asım Kazancıgil Cad.
Topkapı Panorama'dan buraya nasıl gidebilirim?
-
Kadıköyden 20D tam okulun önünde indirir. Üsküdardan Kadıköyde uzak değil. En rahat ulaşım 20D öneririm. Başarılar..
-
Ev anahtarını ne yapacaksınız ayıptır sorması?
-
DrKill bunu yazdı
Ev anahtarını ne yapacaksınız ayıptır sorması?
o kadar ciddileşti mi bu olaylar.. anahtarıdamı sorun ediyorlar ? emanetçi filan yoksa cok boktan bi iş