Ümraniye Erkut Soyak Anadolu Lisesine Nasıl Giderim? (ALES)
-
DrKill bunu yazdı
Ev anahtarını ne yapacaksınız ayıptır sorması?
ben ayakkabının içine atıyorum tek anahtar halinde anahtarlıksız
-
Bonibon bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Ev anahtarını ne yapacaksınız ayıptır sorması?
ben ayakkabının içine atıyorum tek anahtar halinde anahtarlıksız
o Ayakkabı ile mi sınava giriyorsun yoksa ayyakabıyı kapının önüne mi koyup sınava gidiyorsun? Eğer ayakkabınla sınava giriyorsan XRAY ötmüyor mu?
DrKill tarafından 09/May/15 23:16 tarihinde düzenlenmiştir -
benim sınava girdiğim yerlerde xray yoktu hocam elle arıyorlardı sadece (bursadayım). xray de olsa bence geçilir yine de bilmiyorum.
-
Bonibon bunu yazdı
benim sınava girdiğim yerlerde xray yoktu hocam elle arıyorlardı sadece (bursadayım). xray de olsa bence geçilir yine de bilmiyorum.
çorabın da içine sokarım, X-Ray ötse, ayakkabıyı da çıkarsam, birşey bulamazlar. o kadar insan varken donumuza kadar da aramazlar heralde..
çok saçma sınava yanımda emanetçiyle gitmek zorunda mıyım arkadaş.. anahtar bari alayım yani.
-
Anahtar falan sıkıntı değil ya istersen telefon bile sokarsın. Yeter ki istemeyi bil. Ha telefonu soksan telefonla napacaksın orası ayrı mesele tabi. Bu arada okulları iyice inceledim. Şayet güzel techizatlı bir kopya çekmek istiyorsanız okula birgün önce gideceksiniz. Şu asma tavan mı ters tavan mı her neyse adı o zımbırtıdan oluyor kesin öğrenci tuvaletinde ya da öğretmenler tuvaletinde. Artık ne gerekiyorsa birgün öncesinde okula sokup oraya zulalayacaksınız. Sonrası sizin becerinize kalmış.
-
1049 bunu yazdı
Anahtar falan sıkıntı değil ya istersen telefon bile sokarsın. Yeter ki istemeyi bil. Ha telefonu soksan telefonla napacaksın orası ayrı mesele tabi. Bu arada okulları iyice inceledim. Şayet güzel techizatlı bir kopya çekmek istiyorsanız okula birgün önce gideceksiniz. Şu asma tavan mı ters tavan mı her neyse adı o zımbırtıdan oluyor kesin öğrenci tuvaletinde ya da öğretmenler tuvaletinde. Artık ne gerekiyorsa birgün öncesinde okula sokup oraya zulalayacaksınız. Sonrası sizin becerinize kalmış.
Aga ilden ile yerden yere denetim değişiyor. Geçen sene Antalya'da kemerim var diye almadılar. Bende kemeri çöpe attıydım.
Ama başka bir ilde 2 sene önce girdiğimde, cebimde anahtar ile aldılar. Araba anahtarı felan almasalar anlarım (elektronik devre var sonuçta diye)
ama bildiğin basit KALE kilit ev anahtarıyla nasıl bir fantezi kurulabilir ki.
Sıçtımın ösym'si sınavların fiyatlarını %xx arttırıyor. Her yerde kamera felan var diyor bir bok yok. Götünden bile korkuyor ipneler. Ev anahtarıyla, kemerle, toplu iğneyle, piercing le nasıl kopya çekebilir bir insan. Hadi öyle bir kapasitesi var diyelim, ne işi olur ösym'nin sınavlarıyla. Nano teknolojinin amına koymuş olan biri yapabilir ki ne işi olur sınavla.
Dediğin gibi bir sürü yöntemle kopya çekilebilir ama soktumun ösym'si ancak sınavlara zamyapmayı bilir. Bari kapıya emanet dolapları felan koysalar. O da yok. EEEE SINAV FİYATLARI NİYE ARIYOR BE AMIKP???