Unakıtan"In Oğlu Gübre Sektöründe Tekel Oldu :|
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------DkN bunu yazdı:
-----------------------------
sende kalkıp bu adama şakşakçılık yapıyorsun, birde utanmadan sende yap senide alkıslayayım diyorsun. ne yani bendemi seni düdükleyeyim? bu kadar meraklı oldugunuzu bilsem bunca sene beklemezdim.
-----------------------------hayret...1yeter ki cem uzan gelsin ülkeyi toptan satsın " diyen de sizdiniz zamanında .. bu arada kusra bakma ama sende bi gerilik varmı
-----------------------------gerilik sende gordugumuz uzere. cem uzan'ın adı bile hakkında yaptıgımız geyikler dısında benim agzımdan cıkmadı bugune kadar. siyasi gorusunden tut, istedigin gorusunden bırak hicbiri benimle uyusmuyor bana uzak Allah'a yakın olsun. kaldıki gelip ulkeyi satsın diyecegim. hasa ulke satmak sizin isiniz. ayrıca konunun cem uzanla uzaktan yakından alakası olmamasına ragmen gundem degistirmektede ustune olmadıgını birkez daha gosterdiniz. durmayın yola devam. hayır size ne oluyor onu anlamıyorum adam kendi oglunu zengin ediyor ustelik bunu senin benim uzerinden yapıyor trilyonları goturen senmissin gibi seviniyorsun. trilyonları goturen sen olsan kac yazarki haram parayla saadet olmaz. gunu gelince o gemiciklerde yumurtacıklarda kurtaramaz adamı.
-
abi ilk 2-3 yorumu okudumda biz var ya her bi boku hakediyoz amk adam geliyo elimize veriyo alkış tutuyoruz ne biçim iş bu ya
-
Boşver tomannie o ilk 3-4 yorumdan bir daha da ses çıkmadı zaten ;)
-
RockZoneStage bunu yazdı:
Boşver tomannie o ilk 3-4 yorumdan bir daha da ses çıkmadı zaten ;)
-----------------------------son 4 yorumucuyu adamdan saymadıgım icin olabilir mi :)
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------son 4 yorumucuyu adamdan saymadıgım icin olabilir mi :)
anaaa kütük konuştu :| -
AntiOksidan bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
anaaa kütük konuştu :|
-----------------------------haklısın lan bende antioksidan cvp yazmadı die üzülüyodm..Allah'tan konustu hea :D
-
Hee bu arada Kütük de öyle çok kötü bir kelime değil netekim "Arda" Kütük demektir ;)
-
BiGGest bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------haklısın lan bende antioksidan cvp yazmadı die üzülüyodm..Allah'tan konustu hea :D
:D -
hocam bu konu hakkında bende konu açmıştım.ama haklısın ne yapalım elden bişey gelmez istersen bak
link burda http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=53101
-
AntiOksidan bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------:D