Unakıtan"In Oğlu Gübre Sektöründe Tekel Oldu :|
-
cevap yazan arkadaslar icin degil konu icin yorum yaziyorum:
" O kadar cok küfür edilecek insan sifati tasiyanlar varmis kii....!
-
Gübre sektöründe tekel oldu vay vay vay Köylüye bu adam satıyo demekki gübreyi :D Yazıyı okumadım bile gerek duymuyorum çünkü... Ekonomi, ticaret, piyasa.... hakkında bi bok bilmeden yorum yapıyorsunuz. Yahu kolay mı bi sektörde tekel olmak? :) Unakıtanın oğlu kim ki? Ne kadar serveti var? Kaç tane milyon dolarlık holdingi var? :) Koç sabancı doğan ve tüsiad bırakır mı unakıtana güldürmeyin beni :)
-
vay makna koyim,bok işinden ipne türkiyeyi sarıp sarmalıcak.. yumurta-mısın-şimdide bok!
ama dikkatimi çekti tahribatta baya büyük at sinekleri varmış,boku duyunca hemen yavşamaya başladılar...
olum ille tek adamın bokuna muhtaç olmayın avuc avuc yicekseniz 70 milyonun ki size yeterde artar,ama öncelikle yardakçı olmayı bırakın,yalakalık yapmayı bırakın,bu orospu evladı kazanırken ' Ne güzel oh oh ' diyerek ne kadar aç vede haysiyetsiz olduğunuzu ortaya koymayın..! Bu unakıtanında,oğlunun,gül ü de,gülün oğlunuda,tayyibide,tayyibin oğlununda amk !Dikkat ederseniz hepsi bir sektörü tekeline alıyo,ama sineklerin vızıldamasından ve iştahından bu gözükmüyo bile.
Neyse bok yemeye dvam,afiyet olsun! -
Maliye bakanının oğlu işte aq at hırsızı mı olsun :D O bakan ben olsam yedirirdim işte oğluma paso nasıl olsa sömüren çok..
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------
kapil bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum bunu yazdı:
BiGGest bunu yazdı:
gayet iyi bişey yapmıs :) tabi ki de yola dvm.. konuyu acan koc gübre alcak sanırım :F
Ne güzel bişey bu ya,malı onlar kaldırıyo sanki para sizin cebinize giriyomuş gibi siz seviniyosunuz :D
-----------------------------ne canını sıkıyorsun sen kaldır malı senin içinde seviniriz önemli olan bi şeyler başarmak degilmi..
-----------------------------elbette öyle.. zira adam para kazanınca sevinenler diil de üzülenler cok garip..
-----------------------------bittiğim andır :|
şu saatten sonra üzüldüğüm tek şey, Atam'ın boşa uğraşmış olması,hayatını boşuna bu millet için harcamış olmasıdır..
-
babaları kazancak küçük kurtcuklar çoğalacak :)
yok olum az kaldı,bu bataklık kökten kuruyacak...