Üniversite

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi_mali
    asi_mali's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

imkan varsa git tabiki, sorman hata

http://www.tahribat.com/forum/2017-mart-turkiye-ekonomik-krizi-223734/13 http://www.tahribat.com/forum/ulke-ekonomisi-doviz-ve-zamlar-genel-konu-224852/9
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuZeTaR
    KuZeTaR's avatar
    Erkek

paran varsa bas git işte, celal bayarda ne yapcan amk :D almanda 5 yılda kazanıcaklarını türkiyede 20 senede kazanamazsın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

celal bayara  kaydını yaptır sonra dondur yurt dışına çık 2. seçenekteki dediklerini yapmaya çalış olursa buradan kaydı sildirirsin olmazsa geri gelip devam edersin :F 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

direkt giderdim ben olsam. hiç düşünmem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    sLeymN bunu yazdı

celal bayara  kaydını yaptır sonra dondur yurt dışına çık 2. seçenekteki dediklerini yapmaya çalış olursa buradan kaydı sildirirsin olmazsa geri gelip devam edersin :F 

Bunun üstüne laf söylemek düşmez artık buralarda.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

git ama oranın vatandaşlığına geçemedikten sonra avrupaya gitmek bir avantaj sağlamaz

orada olan türk işsizler bile dünyayı gezebiliyor

mühim olan vatandaşlığa geçebilmek gerisi faso fiso oku okuma yeterki vatandaşlık al

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

GİT!

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam bu soruyu sorabiliyorsan gitme.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

hocam ben sana bişey söyleyeyim

şimdim zaman sana karşı işliyor,bu  gün bu kararı verdinsen durma hemen haraket geç,2 sene sonra ne kadar doğru karar verdiyini kendin göreceksin,eğer okuyamassan üzülme en azından denemiş olacaksın ve bir ömür ya gitseydim iyi olacaktı şüphesi ile yaşamayacaksın.Sana başarılar...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

almanyaya gittikten sonra ordaki üniye girmek ve başarı olmak risk. bence bu riski hafifletmek için buradaki üniye git ve erasmus için uğraş. almancayı burada öğren. orta düzey almancayla erasmusu kazanırsın. daha sonra herhangi bir alman üniversitesinde okurken ortadaki ortamı da araştırıp orta düzey almancanı daha da geliştirip iyi üniversiteye geçiş yapmaya çalışırsın. ha işler yolunda gitmedi diyelim geri butraya döner ee müh. diplomanı alırsın :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 2813 Toplam Mesaj: 28