Üniversite
-
rebellisch bunu yazdı
imkan varsa git tabiki, sorman hata
-
paran varsa bas git işte, celal bayarda ne yapcan amk :D almanda 5 yılda kazanıcaklarını türkiyede 20 senede kazanamazsın.
-
celal bayara kaydını yaptır sonra dondur yurt dışına çık 2. seçenekteki dediklerini yapmaya çalış olursa buradan kaydı sildirirsin olmazsa geri gelip devam edersin :F
-
direkt giderdim ben olsam. hiç düşünmem.
-
sLeymN bunu yazdı
celal bayara kaydını yaptır sonra dondur yurt dışına çık 2. seçenekteki dediklerini yapmaya çalış olursa buradan kaydı sildirirsin olmazsa geri gelip devam edersin :F
Bunun üstüne laf söylemek düşmez artık buralarda.
-
git ama oranın vatandaşlığına geçemedikten sonra avrupaya gitmek bir avantaj sağlamaz
orada olan türk işsizler bile dünyayı gezebiliyor
mühim olan vatandaşlığa geçebilmek gerisi faso fiso oku okuma yeterki vatandaşlık al -
GİT!
-
Hocam bu soruyu sorabiliyorsan gitme.
-
hocam ben sana bişey söyleyeyim
şimdim zaman sana karşı işliyor,bu gün bu kararı verdinsen durma hemen haraket geç,2 sene sonra ne kadar doğru karar verdiyini kendin göreceksin,eğer okuyamassan üzülme en azından denemiş olacaksın ve bir ömür ya gitseydim iyi olacaktı şüphesi ile yaşamayacaksın.Sana başarılar...
-
almanyaya gittikten sonra ordaki üniye girmek ve başarı olmak risk. bence bu riski hafifletmek için buradaki üniye git ve erasmus için uğraş. almancayı burada öğren. orta düzey almancayla erasmusu kazanırsın. daha sonra herhangi bir alman üniversitesinde okurken ortadaki ortamı da araştırıp orta düzey almancanı daha da geliştirip iyi üniversiteye geçiş yapmaya çalışırsın. ha işler yolunda gitmedi diyelim geri butraya döner ee müh. diplomanı alırsın :)