Üniversite
-
C Şıkkı 2 yıllık okuyan biri olarak kesinlikle okumam 1 sene daha hazırlanın mühendisliğini kazanmak için yırtarım kıcı. Not: 2 yıllık bitirdim tekrar össye hazırlandım aynı bölümün mühendisliğini kazandıum tekrar 1. sınıfım. :D
-
Bölümü kör topal bitirip bu süreçte kpss'ye hazırlan yavaştan. :)
ComputerWolf tarafından 12/Ağu/13 15:15 tarihinde düzenlenmiştir -
rebellisch bunu yazdı
imkan varsa git tabiki, sorman hata
-
almancayı bir yılda tamamen öğreneceksen hiç durma git. ama nah öğrenirsin diyebilirim. :D
-
DrKeworks bunu yazdı
almancayı bir yılda tamamen öğreneceksen hiç durma git. ama nah öğrenirsin diyebilirim. :D
Dost, hardcore seviyor. Gang-Bang seviyor adam.
-
Hybris bunu yazdı
vatandaşlık için gel üç gün konsolosluğun önünde eşşek gibi anır deseler gider anırırım.
türkiyede odtü ve itüden başka herhangi bir eğitim kurumu mühendis yetiştirmiyor.
dönemsel olarak birkaç vakıf üniversitesi bunlara ilave edilebilir.
türkiyede eğitim tamamen ticari rant üzerine kurulmuş bi sistem.
ünilerden mezun olanların yeterli kalifikasyonlara ulaşıp ulaşmadığı devletin zerre sikinde değil.
sıradan ünileri bitiren insanları incelersen kendini kasıp ekstra şeyler eklemeyenler hariç ortalama üstü şirketlerde işin üretim ya da ar-ge safhasına dahil olamadıklarını görürsün.
ya özel sektörde imza yetkisini pazarlar ya memur olur.
haliyle bence saçma bi soru olmuş. gerçekten mühendis olacam diyosan gitmelisin.
ama türkiyeye kıyasla dışarda üniye girmesi kolay bitirmesi çok çok zordur. sadece yapabileceğine inanıyosan git.
Bir Bilkent EEE ogrencisi olarak bu dedigine cok alindim hocam.
-
anubisx bunu yazdıHybris bunu yazdı
vatandaşlık için gel üç gün konsolosluğun önünde eşşek gibi anır deseler gider anırırım.
türkiyede odtü ve itüden başka herhangi bir eğitim kurumu mühendis yetiştirmiyor.
dönemsel olarak birkaç vakıf üniversitesi bunlara ilave edilebilir.
türkiyede eğitim tamamen ticari rant üzerine kurulmuş bi sistem.
ünilerden mezun olanların yeterli kalifikasyonlara ulaşıp ulaşmadığı devletin zerre sikinde değil.
sıradan ünileri bitiren insanları incelersen kendini kasıp ekstra şeyler eklemeyenler hariç ortalama üstü şirketlerde işin üretim ya da ar-ge safhasına dahil olamadıklarını görürsün.
ya özel sektörde imza yetkisini pazarlar ya memur olur.
haliyle bence saçma bi soru olmuş. gerçekten mühendis olacam diyosan gitmelisin.
ama türkiyeye kıyasla dışarda üniye girmesi kolay bitirmesi çok çok zordur. sadece yapabileceğine inanıyosan git.
Bir Bilkent EEE ogrencisi olarak bu dedigine cok alindim hocam.
abartıldığı kadar çok ders çalışıyonuz mu?
son gün değiştirmiştim tercihimi ben de ordaydım yoksa şuan :)
husnuweb tarafından 13/Ağu/13 03:36 tarihinde düzenlenmiştir