Üniversite 3-4-5. Sınıf Öğrencileri Ve Mezunları
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------
maximuss bunu yazdı:
Acaip sistemler varmis , bizdekinde ise hernahngi bir ana dersten , onun lab. ve pratik derslerinden her donem imza almak zorundasin . yoksa donem sonu muhru vurmuyorlar ve sinavlara giremiyorsun. yillik 13-14 (35'e yakin imza demek ) derste tek imza alamaman , o seneni yakiyor . sinifta kaliyorsun ...
Senin sistemini bilmiyorum o yuzden yardimci olamiycam . Fakat bolum ne ?
-----------------------------hangi okul lan o ?
-----------------------------Bizimkisi rus ( komunizm ) sistemine gore insaa edilmis . Sukur ingilizce bolumdeyim :) .
-
bende alttan çok ders aldım şimdi 5. sınıfım bence 1 i al ama gerçekten çalışacaksan çünkü 1 zor olmaz çok ders sana zarar vermez alamadıklarını sonra alırsın önce 1 i temizle
-
o değilde makineyi 4 yılda bitiren varmı aramızda merak ediyorum:| ben 2 den 5 i garantiledim:D
-
Nitrous bunu yazdı:
o değilde makineyi 4 yılda bitiren varmı aramızda merak ediyorum:| ben 2 den 5 i garantiledim:D
-----------------------------Aramizda degilde , bir arkadasim vardi . Kocaeli unv. Itu ye gecis yapmisti. Ortalama sistemini ucurdugu icin , arkadaslari ile arasi bozulmus sinifta. Dekan tavsiyesi gibi birseyle Ituye gecmisti sinava girip .
kendi basina motor falan tasarliyordu .
-
Hacı benden sana tavsiye kesinlikle çok ders alma......
Almış ve kalmış biri olarak söylüyorum bunları sana.
Bizde kredi sınır var o yüzden çok ders alamıyorsun zaten ama yinede istersen epey ders alabiliyorsun ama çok aldığında hepsinden kalıyorsun...
Çünkü bin parçaya bölünmeye çalışıyorsun ama olmuyor işte 1-2 hafta sonra zaten bı kısmını kafadan eliyorsun "Lan zaten bunlar kaldı a.q " diye :|
Ama artık iş işten geçmiş oluyor.
Bence kesinlikle az; geçebileceğin kadar ders al.
-
valla hocam sızın okulda can egrısı yokma korkma hepsını al ona gore tekrar gozden gecırırsın
-
maximuss bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Aramizda degilde , bir arkadasim vardi . Kocaeli unv. Itu ye gecis yapmisti. Ortalama sistemini ucurdugu icin , arkadaslari ile arasi bozulmus sinifta. Dekan tavsiyesi gibi birseyle Ituye gecmisti sinava girip .
kendi basina motor falan tasarliyordu .
-----------------------------yuhh! tam motorcuymuş desene:D
ya o dekan tavsiyesiyle olacak şeyse bizimde dekan dayılarımız var bizide alırlarmı itüye:D bende pis motor yaparım:D
-
maximuss bunu yazdı:
Acaip sistemler varmis , bizdekinde ise hernahngi bir ana dersten , onun lab. ve pratik derslerinden her donem imza almak zorundasin . yoksa donem sonu muhru vurmuyorlar ve sinavlara giremiyorsun. yillik 13-14 (35'e yakin imza demek ) derste tek imza alamaman , o seneni yakiyor . sinifta kaliyorsun ...
Senin sistemini bilmiyorum o yuzden yardimci olamiycam . Fakat bolum ne ?
-----------------------------İmza yıldız pekiyi felan tarzında mı :D