folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Üniversite Adayı Genç İntihar Etti

Üniversite Adayı Genç İntihar Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Herşey sınav değil , hiç bir zaman yaşama sevincini kaybetmiceksin en küçük şeyden mutlu olmayı bileceksin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

bi sınav yüzünden intihar edilir mi diye düşünülebilir,ama 1 sene boyunca o sınava hazırlanıp,sınav sonrası hayaller kurup hedef belirleyen bi kişiyi düşünün.

edit: intihar etmeyin

Ben de ilk senemde kazanamadım. Hem de tam benim girdiğim sene sistem değişti. Karı kısmına gelirsek zaten yemediğim nane de kalmadı, kazık da kalmadı. Ama biz daha ölmedik, görüldüğü gibi.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek
    genclıgın buyuk kısmı belırlı yaslarda ıntıhar etmeyı dusunur.ama ıntıhar ınancsızlıgın en buyuk gostergesıdır.acımam ıntıhar edenlere sebebı ne olursa olsun.hele bır kız bır sınav ıcın ıntıhar edebılen zıhnıyetın zaten bu dunyada yerı yok.

Coboller
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Erkek

vay anasını sayın seyirciler...

a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

provakasyon kokusu var. kimse şifre skandalı yüzünden intihar etmez. eğer protesto etmek yerine intihar ettiyse zaten yaşamasın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

JCARLOS bunu yazdı:
    genclıgın buyuk kısmı belırlı yaslarda ıntıhar etmeyı dusunur.ama ıntıhar ınancsızlıgın en buyuk gostergesıdır.acımam ıntıhar edenlere sebebı ne olursa olsun.hele bır kız bır sınav ıcın ıntıhar edebılen zıhnıyetın zaten bu dunyada yerı yok.

niye öyle diyorsun ?

intihar çok kompleks ve çeşitli buhranların ürünü oluyor genelde. Çocuğun vesikalığına fotoğraftaki mekana bakınca varoş çocuğu olduğunu anladım hemen. Herkes zeki, karizmatik, yakışlıklı vs.vs. kısacası nitelikli olamıyor. Basit insanlar sadece ve belirli şeylerle hayata tutunuyorlar. Sistemin bekçileriler, yaptıkları ve düşündükleri yanlış, hatta hepsinin a . m . k . ama bu dünyada yeri yok diyemezsin kimseye, ne sensin ne benim bunun kararını verecek, yorumu yapacak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Şifre tartışmasından intihar mı edilir lan ? Başarılıysa zaten hak ettiği puanı almıştır, kötü geçmişse kötü geçer. Haber provakasyon amaçlı...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı:

JCARLOS bunu yazdı:

niye öyle diyorsun ?

intihar çok kompleks ve çeşitli buhranların ürünü oluyor genelde. Çocuğun vesikalığına fotoğraftaki mekana bakınca varoş çocuğu olduğunu anladım hemen. Herkes zeki, karizmatik, yakışlıklı vs.vs. kısacası nitelikli olamıyor. Basit insanlar sadece ve belirli şeylerle hayata tutunuyorlar. Sistemin bekçileriler, yaptıkları ve düşündükleri yanlış, hatta hepsinin a . m . k . ama bu dünyada yeri yok diyemezsin kimseye, ne sensin ne benim bunun kararını verecek, yorumu yapacak.

Varos bır yerde yasamak,fakır olmak ıntıharın bahanesı olamaz.Haklısın herkes mukemmel olmak zorunda degıl.Ama mukemmel olmamak da bır ıntıhar bahanesı olamaz.Sıstemın yanlıs oldugunu tabı kı ben de kabul edıyorum,hıcbır sıstem mukemmel olamaz.Sadece mukemmele en yakın yapılmaya calısılır.Ama bu da bır bahane degıl.Ayrıca kendınle celısıyorsun.Ben nasıl dunyada yerı yok dıyebılıyorsam ve sen yorum yapacak kısı sen degılsın dıyorsan ben de sana benım dusuncelerımle ılgılı yorum yapacak kısı de sen degılsın dıyebılırım.Zaten bu ulkemızde de forumda da buyuk sorun.Hıckımse farklı dusunce gormek okumak duymak ıstemıyor.Yanlıs da olabılır dogru da olabılır.Eger sadece belırlı bır kesımın dusuncelerı dogru kabul edılıyor ve yargılanmıyorsa zaten bu sıteye,foruma,tartısmalara ıhtıyac yok.

Coboller
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

hayatından değerli miydi yeğen :]

bu sefer gittiğin sınav yeri daha kötü olacak senin için.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

JCARLOS bunu yazdı:
    VBDream bunu yazdı:

JCARLOS bunu yazdı:

niye öyle diyorsun ?

Varos bır yerde yasamak,fakır olmak ıntıharın bahanesı olamaz.Haklısın herkes mukemmel olmak zorunda degıl.Ama mukemmel olmamak da bır ıntıhar bahanesı olamaz.Sıstemın yanlıs oldugunu tabı kı ben de kabul edıyorum,hıcbır sıstem mukemmel olamaz.Sadece mukemmele en yakın yapılmaya calısılır.Ama bu da bır bahane degıl.Ayrıca kendınle celısıyorsun.Ben nasıl dunyada yerı yok dıyebılıyorsam ve sen yorum yapacak kısı sen degılsın dıyorsan ben de sana benım dusuncelerımle ılgılı yorum yapacak kısı de sen degılsın dıyebılırım.Zaten bu ulkemızde de forumda da buyuk sorun.Hıckımse farklı dusunce gormek okumak duymak ıstemıyor.Yanlıs da olabılır dogru da olabılır.Eger sadece belırlı bır kesımın dusuncelerı dogru kabul edılıyor ve yargılanmıyorsa zaten bu sıteye,foruma,tartısmalara ıhtıyac yok.

hocam ben senin düşüncene saygısızlık etmiyorum, tarikatımızın bir müridisin yani seni zaten otomatikman seviyorum ben ama Gop küçükköy de 12 oturdum hocam, insanlar ne kadar özenselerde kapitalist sahte uğraşlarla eğlenemiyorlar. Bildiğin alinin sekiz günü gibi yaşıyor insanlar. O yüzden her kişinin dünyası, beklentileri küçük oluyor. "Üniversiteyi kazanayım da gideyim" diyor veya sevgilisini günlük hayatın tüm sıkıntılarından kaçmak, tüm komplekslerinden kaçmak olarak görüyor, keza dostluklarda öyle. Elinde avucunda 2-3 tane kum tanesi kalmışsa, onlarda sen farketmeden ufak bir rüzgarla uçmuş bomboş kalmışsa elin, intihar uzak bir ihtimal olmuyor.

Toplam Hit: 4189 Toplam Mesaj: 34