folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Üniversite Adayı Genç İntihar Etti

Üniversite Adayı Genç İntihar Etti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek

Hayattaki hiçbir şeyi abartmamak lazım ne sınavı ne kızı. Gelene merhaba gidene güle güle... Aq. sınavınında sanki sınavı kazanıp üniversite bitirenlerin hepsi süper işlerde çalışıyor. Hayatta denge şart. Sabır şart. Yoksa benim intihar etmem lazımdı :)

Bilgi Güçtür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek

Provakasyon yapmak için deliriyor bazıları.İlla herşeyi iktidara bağlayıp iç karışıklık çıkartacaklar.Bizde sınava girdik.Bizede yepyeni sistemler dayadılar ama biz ne intihar ettik ne düşündük... İçine kapanık biriydi demekki.Allah rahmet eylesin...

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

fotoğraf analizcisi diğilim ama iyide birine benziyor yazık olmuş lan zaten kötü biri intihar etmezya oda ayrı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

ygs den dolayı intihar ettiğini sanmıyorum ama oda bi ihtimal.

intihar eden çocuk için "inançsız" diyen arkadaşlara sesleniyorum

bırakında ona Allah karar versin.

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

ailesi kafayı yemiştir ha

sınavı kazanmasam kız vermicek stresine girmiştir medyada hemen şifre ye dayanamadı olayına girmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JCARLOS
    JCARLOS's avatar
    Erkek
    @VBDream eyvallah hocam.Haklısın yasam sartları konusunda.Ancak sunları unutmamak lazım.Herkes aynı olamıyor ne yazık kı.Kapıtalıst duzenın yanı sıra kader dıye bırsey de var ve bu herkes ıcın aynı degıl.Ama bu hayatın bır sınav oldugunu unutmamak lazım.Zorluklar asmamız,sabretmemız ıcın var.Ben ıste buna kızıyorum.Intıhar eden kısıyı kendım gıbı goruyorum ve onun kacma yolunu sectıgını dusunuyorum.Mucadele etmeyı secıp de kazanan veya kaybeden olmak varken bunu denemeden kacmak bana basıtlık gıbı gelıyor.Kı bu sıkıntıları en basıtınden ulkemız ıcın soylersek yuzde 80 lık bır kısım yasıyor.Basıtce bır ornek.Ikı tıp var.Bırıncısının aylık gelırı dusuk,aılesınde saglık sorunları var,sosyal sorunları var ama mucadele edıyor,bu hayatın kısa bır donem oldugunu ıdrak edıp sabredıyor ve cabalıyor.Ikıncısı ıse maddı acıdan daha ıyı,saglık sıkıntısı vs. yok ama doyuma bır turlu ulasamadıgı ıcın ısyan edıyor.Durumu ne olursa olsun ben bu 2. ınsan tıpınden nefret ederım.Neyse fazla uzatmıyım.

Coboller
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Allah affetsin..

Oğullarından bir süre haber alamayan ailesi durumdan şüphelenerek odasına gittiğinde, kapıyı açamayınca durumu polise bildirdi. ( :| )

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek

salak hem bu dünyası gitti hem öbür dünyası.

edit:kendi düşen aglamaz

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

bir çok rollerimiz vardır. bunlardan birinde başarısızsak diğerlerinde de başarısız olacağımız anlamına gelmez. örneğin kötü bir öğrenci isek kötü bir çocuk olduğumuz anlamına gelmez veya kötü bir sevgili isek işimizde kötü oldğumuz anlamına gelmez. kendimizi bir eol üzerinden değilde tüm rollerimiz bakımından değerlendirmeliyiz diye düşünüyorum.

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
Toplam Hit: 4188 Toplam Mesaj: 34