folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Afyon"Da (Kazanan/Okuyan/Ortam Bilen) Müridler...

Üniversite Afyon"Da (Kazanan/Okuyan/Ortam Bilen) Müridler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    Arlong bunu yazdı:
    -----------------------------
    serhanakman bunu yazdı:
    KURN44AZ bunu yazdı:
    scuderia bunu yazdı:
    serhanakman bunu yazdı:

benim kanka da afyonu kazandı bu sene.metal öğretmenliii.ne olduunu kendisi de bilmio ama nese.afyon bütün tatil beldelerine iki saat uzaklıktaymış.kafana estikçe gidersin bodrum marmaris felan.üni çok bohtanmış bi de iğrençmiş

afyon marmarise 8 saat hoca naptın sen ankaranın altında afyon hangi beldeye yakın...

antalyaya yakın hacı  

walla bende tam bilmiom ama ark bana tatilyerlerine giden kawşak orası.heryere yakın dedi.marmaris uzaktır antalya yakındır.wardır işte bişiler çocuk yalan mı sööölüyo yane:)

afyon antalyaya 3.5 saat falan kaplıcaları falan var iyi olur şifa niyetine gidersin onlara:) sonra afyon muhafazakar diye tabir edebileceğim bi yerdir boyle küpeli uzun saçlı tiplerden falansan arkandan 'anan gibi sac uzatcana baban gibi y****k uzat ' diye bagıran cocukları gorebilirsin ama sıcak samimi insandır afyonlular canım memleketim benim gidesim geldi orda olsam yardımcı olurdum her konuda ama deilim malesef

1 kaplıcaları var gide görürsün

2 bitane genelevi var

3 kışın çok soguk olur sivassın soğuguyla kıyaslanamaz türkiyenin en soguk yerlerinden birisidir

4 afyonun yerlisiyle fazla içli dışlı olmamanı öneririm

5 teşkilat meşkilat dalgalarını bende duydum üni.de ülkücü gençlik aktifmiş baya zorluk çekebilirsin

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

maliye ye gidiyon işin zor :) maliye son sınıflardan nio yu bul asıl ismi nihat nio derler manisadan Serkanın selamı var de görürsen yardımcı olur..

tnaz tepe yurduna düşersen (kyk) fevzi vardır şişman bi çocuk internet cafe görevlisi selamımı söyle yardımcı olur serkan de sana site yapmış hatta ses efekti yapmış de tanır :)

Vallaha afyonda zaman geçmez kız arkadaşın yoksa ben radyoculuğa orda başladım. MAliye bölümü zor çok zor odamda 6 maliye sınıfı öğrencisi vardır bilirim ilk sınava girdi bunlar çok süper geçti dediler ilk sınavlarda hepsinden kaldılar :) onun için lise gibi değil sorunun yarısını yazam 5 puan alırım yoktur 0 alırsın

muhasebe işletme maliye iktisat Afyonun zordur Muhtemelen yaz okuluna kalacaksın bizim bölüm 1.si bile yaz okuluna geliyodu düşün artık :) abartıyorsun diye bilirsin gidince anlarsın.

Ben o okula gittiğimde fen fak. başka bina yoktu yolu yoktu 4 yılda süqer kampüs yaptılar. tadını çıkar :) unutmadan bir tavsiye Özel yurda asla girme 1 yıl boyunca çıkamazsın zorla tutarlar senet var çünkü kykyı bekle odaları süper onların özel yurt ranza tipi kyk nın normal yatak düşün artık sakın eve çıkma çıkan arkadaşlarımın hepsi ayrıldı kışın götün donar :)yurdan çıkıp 2 katı parayşla gelen çok kişi gördüm :)

merkez yurtta  kyk kalırsan sadık vardır yurt müdür yardımcısı psikopat bişi tam orospu çocuğudur uzak dur ondan

tnaztepe kyk  ya düşersen ordada bıyıklı bir adam var müdür yardımcısı ismini unuttumbol yalakalık yap ilerde lazım olacak :)

Afyonda hocalar takar takdırma ben takdırdım 2 yıllık okul 4 yılda bitti gıcıklaştığım kadının ertesi sene 6 dersime birden gireceğini ne bileyim :) 

Çalış Çalış Dersine proflarda girecek Türkiyede iktisadi bilimler üzerine nam yapmış üniversitelerde kitapları okutulan hocalar hepşey kapmaya çalış onlardan üniversiteli hayat diye açılma okulu uzatırsın affetmezler hiç

Bunları bir arkadaşıma söylemiştim bölüm birincisi oldu benim çömümdü

kulağına küpe olsun benden bu kadar 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 2241 Toplam Mesaj: 13