Üniversite Diye Tuturacağımıza 2 Kod Da Biz Mi Öğrenseydik.
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
ortaokul mezunu Hackerım benim. millet pc mühendisliği okuyoda noluyo . Helal olsun qururumuzsun :D
-----------------------------adamlar üniversite okuyoda adam oluyor!!!! bunun gibi ipsiz sapsızlık yapıpı zarar verip para kazanmıyolar. işte bu oluyo. böyle bi adam bizim ülkemizde olduğu içinde utanç duyuyorum.
-
Bence adam " Kevin Mitnick " gibi salak :)
-
BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------aLman bunu yazdı:
ortaokul mezunu Hackerım benim. millet pc mühendisliği okuyoda noluyo . Helal olsun qururumuzsun :D
-----------------------------adamlar üniversite okuyoda adam oluyor!!!! bunun gibi ipsiz sapsızlık yapıpı zarar verip para kazanmıyolar. işte bu oluyo. böyle bi adam bizim ülkemizde olduğu içinde utanç duyuyorum.
-----------------------------Aksine sevinmelisin ! ( Bu tip insanların IQ seviyeleri 160 üstüdür. ) utanman gereken şey (Doğrusu onun utanması gerek sana ne oluyosenin düne kadar haberin yoktu) yeteneğini kötü yönde kullanması !
-
abi adama saygı duyasım gelıoo hanı banka somurmek fln amma abı ınsan bı sımp pro kurup msn konusmalarını sıfrelememıss :S
hm bnde onlardakı para we bılgı olsa bn bı botla denıze acılıp ordan yapardım yapcaklarımı :D:D:D:
-
Sende yeni cıkan exploitleri kullan..farklı farklı bankaların fakelerını spam olarak yolla. mılyarca ınsan var. onların ıcınde yiyen cıkar yani..
-
3-4 dil bilip elinde üniversite diplomasıyla i$siz kalıcaıma böyle olurum daha iyi arkada$ım. ülkemizde böylelerine deger vermeyenler utansın bo$ver ;) helal olsun.
-
aynen hocam çoğumuz kimsenin parasına puluna bakmaz ama bi soru işaretide doğuyo zamanla ben bir çok kişiden duydum keşke bizde yeseydik diye
sen devletine yıllarını ver adam gibi işini yap sonra 25000 ytl emekli ikramıyesi 800 lira maaş bunla ev mi alırsın çocuğunun okul masrafını mı karşılarsın ne yapabiliyosan artık adam haftada yemiş memurun 25 senede hak ettiğini durum böyleyken
kafayı ipneliğe yoranlar böyle takılıyo . bu adamın fazla bi ceza yiyeceğini de sanmıyorum kurtardı kendini işte :)
-
en iyi hacker yakalanmayan hackerdır canımın içi :)
sabunu düşürmemeye dikkat, zira götünden şırıngayla kan alacaklar :)
-
Fuzulli bunu yazdı:
-----------------------------BeelzeBuB bunu yazdı:
-----------------------------aLman bunu yazdı:
-----------------------------Aksine sevinmelisin ! ( Bu tip insanların IQ seviyeleri 160 üstüdür. ) utanman gereken şey (Doğrusu onun utanması gerek sana ne oluyosenin düne kadar haberin yoktu) yeteneğini kötü yönde kullanması !
Ebemin 120 IQ su vardır, Bunun enfazla 90. Arkadaşlar atıp tutmayalım. IQ öyle pazardan alınmıyor. Ayrıca ne kadar üretken hayırlı bir devletiz onuda gördüm bu mesajlardan. Anua korum böyle takltçiliğn, kolay para arayışının ha... -
cc Hacklemek O Kadar Zor Bir iş Değil ..