Üniversite Diye Tuturacağımıza 2 Kod Da Biz Mi Öğrenseydik.
-
Kastamonulu hacker Ercan F.’nin..... BİDE BİZİM ORALIYMIŞ ELEMAN :)
-
ne hackeri ya lamerin teki iyi olmuş eline trojeni,fake maili alan bankaya dadanıyor.
-
abi onu bunu s*ktir edin.. Sonuç ne? Anasının vajina deligini tersten gorecek şimdi içerde. Ah biri kafamı duvarlarda sektirseydi de yapmasaydım diyecek.. g*tunden şırıngayla kan çekip, ağzına verecekler.. Yok şu kadar bina almış, yok şu kadar tatil yapmış alayı burnundan gelecek..
Birisi "bu adamların iqsu 160 üstü" demiş, demiş demesine de bu kez kendi iqsundan şüphe ettirmiş..
hele ki bi başlık "2 kod da biz mi öğrenseydik" diye sasndalyeden düşme sebebi.
-
La manyadinizmi , 4ayda 4 ev aldida ne oldu ? Genc yasta gotunu tersten optu.Fazlasini istemeyin , caddede onunuzden gecen bir audio q7 icin uzulmeyin.Sizin olmayan seyler icin ahhh cekmeyin.Kendi hayatinizi yokluk cekmeden devam ettirecek , sizi huzurlu hissettirecek kadar ipnelik yapin , ilerisine gecerseniz boyle salaklar gibi genc yasta icinize sicmanin ne demek oldugun ogrenirsiniz :D
-
yanlız beyler öğrendiğim kadarıyla bu çete tmmen türk yapımı deil ruslar işi bitirip bunlara veriyomuş bnlarda boşaltıyomuş işi içinde fırmala ruslar var yanee
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------
cc Hacklemek O Kadar Zor Bir iş Değil ..
-----------------------------hayatında kaç kişinin ccsini hackledin tek başına ????
Şimdi Burda Sana benn Şöyleydim ben Böyleydim demek istemiyorum Bundan 2 Sene Önce Elimde 3 bin Civarı Çalışan CC Vardı AntiOksidan Bilir belki Burada Sana 50 Tane İsim Sayabilirim Tahribattan Gözlemlerime Göre Cc Hack Yapabilecek Milleti Gözünüzde Ne Kadar Büyütüyorsunuz Ardı ucu Bi Fake Hazırlamak Degil mi Sonra Sniffer kurup şifre almak Veya Direk Almak .Alış Veriş Sitelerinin Serverına Girince Sqldaki Cc leri almak Çok mu Zor ... -
ComputerWolf bunu yazdı:
La manyadinizmi , 4ayda 4 ev aldida ne oldu ? Genc yasta gotunu tersten optu.Fazlasini istemeyin , caddede onunuzden gecen bir audio q7 icin uzulmeyin.Sizin olmayan seyler icin ahhh cekmeyin.Kendi hayatinizi yokluk cekmeden devam ettirecek , sizi huzurlu hissettirecek kadar ipnelik yapin , ilerisine gecerseniz boyle salaklar gibi genc yasta icinize sicmanin ne demek oldugun ogrenirsiniz :D
hacı audio deil audi q7 yazcaktın herhal:D biraz dikkat :D -
Bandit bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
hacı audio deil audi q7 yazcaktın herhal:D biraz dikkat :D
Mühim olan insanlık -
haydan gelen huya gider denir ya, $uana kadar gormedimki, kotu yollardan kazanilmi$ paranin hayri gelsin..
2 satir kod ogrenseydin ve gidip microsoft'ta falan cali$saydin, yine para kazanirdin ;))
-
bu malların hacker olmadığını ve bu işi tek başlarına yapmadıklarını hepimiz biliyoruz. İşin arkasinda gerçekten sistemlere giren yada benzeri şeyleri yapan Rus hackerler var. Kaldı ki bir arkadaşta yukarıda bahsetmiş CC hack etmek zor bi durum değil...
Gerçek hackerler ve çok iyi olanlar yakalanmayanlar. Kendi işlerini yapanlar.. bilgi işlem dünyasında sessiz sedasız ilerleyenler... bunlardan ülkemizde ve dünyada çok var.. belli konferanslarda çıkıyorlar ve yaptıkları martifetleri sergiliyorlar... Örnegin mercedesin abs fren sistemini hack etmek ve kontrol etmek gibi... Şimdi bu heriflere özenerek helal olsun valla büyük iş diyenlere üzüldüm acikcasi.
mühim olan yapmak degil. yakalanmamaktır yapacaksan. hacker olmayanlara hacker demekte bizim camiamızı lekemekten başka bişey değil.