Üniversite Hakkında Bir Soru ?
-
okulun yönr,etn,meliğine bak hacım yazıyodur
-
yönetmelikte en fazla 3 yarı yıl yatırılmazsa ilişkisi kesilir yazılıyor.. biraz daha açar mısınız dedim yani bilgi istedim bilgi veremeyiz diyolar .. form doldurun dediler online netten doldurdum cevap yok .. ta mersine mi gitcem şimdi :S
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------Ben bu yıl bi ünide okuyordum ilk yarı yıl bitmişti 2. yarı yıla para bulamadım ve ders kaydı yaptırmadım harç parası yatırmadım..
Şimdi ben seneye tekrar harç parasını yatırıp ders kaydını yapıp devam edebilir miyim?
Baştan mı başlamam lazım devam edersem ? yani 1. sınıftan ?
Yoksa hiç şansım yok öss ye girmek zorunlumuydum ? öss kaydı yaptırmadım..
-----------------------------
Normal şartlarda atılman lazım okuldan çünkü ben harç parasını yatırmayı unutmuştum :) Okuldan aradılar. Kayıt zamanı geçti filan dediler çok korkmuştum hatta. Sonra mazeret dilekçesi vermelisin dediler. Gittim verdim kayıt oldum :)Bence sende bi mazeret dilekçesi ver seni okula tekrar alırlar sanırım... Ama bunu telefonla Rektörlük örenci işleri daire başkanlına sormalısın...
Okula şu an devam edemezsin sınavlara giremezsin. Ortalaman kaç?
Sınıfta kalmamışsan 1. dönem seneye 2. sınıftan devam edebilirsin... Ama 2. sınıf 2. dönemde 1. sınıfın 2. dönemini alırsın yaz okuluna gidip telafi edebilirsin bu dönemi.