Üniversite İçin Sosyal Bir Site Yapmak İstiyorum
-
ben okulun dergisinde hem grafik işinde hemde basın işinde çalışıyorum blog açıcaz da bakalım hala duruyor sende o türden bişeyler ayarlayabilirsin.. bizim üniversite öyle şeylere aç tabi sizinkini bilmem.. çöpçatanlık sitesi facebooktan sonra öldü.. bu illet bloglarıda biraz öldürdü sadece ilgililer bilgililer giriyo bu tür sitelere her kişi facebook haricine girmiyor ki..
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------ben okulun dergisinde hem grafik işinde hemde basın işinde çalışıyorum blog açıcaz da bakalım hala duruyor sende o türden bişeyler ayarlayabilirsin.. bizim üniversite öyle şeylere aç tabi sizinkini bilmem.. çöpçatanlık sitesi facebooktan sonra öldü.. bu illet bloglarıda biraz öldürdü sadece ilgililer bilgililer giriyo bu tür sitelere her kişi facebook haricine girmiyor ki..
-----------------------------sana katılıorum haklısın ama blog olayı girip çıkarlar daha çok vakit gecirebilecekleri bir seyler arıyorum hocam
-
Bu işler sermaye ister. Senin gibi düşünen yeryüzünde kaç bin insan var. Sermaye olmadan olmaz derim. bkz: diaspora
-
rahmican bunu yazdı:
-----------------------------Bu işler sermaye ister. Senin gibi düşünen yeryüzünde kaç bin insan var. Sermaye olmadan olmaz derim. bkz: diaspora
-----------------------------zaten burayada sorma amacım o farklı bir fikir belki çok farklı birinden gelebilir
-
matr0x bunu yazdı:
-----------------------------Hocam.com'u tek geçerim ben bu konuda.
-----------------------------