Üniversite Nasıl Bir Yer Nasıl Davranılmalı Ne Yapılmalıdır?
-
bir abimiz "2 üniv. okumak şart çünkü birini bitirdiğinde sadece üniversitenin nasıl bir yer olduğunu anlarsın nasıl öğreniceğini çakarsın".
gibisinden bi söz söylemişti. nasip olursa bu yıl bende giricem. nasıl bi yerdir ? ortam nasıldır nasıl davranmalıyım ilk baslarda?
bu arada gidiceğim üniv. yıldız teknik
-
yav hacı senıde bi hayrlısıyla gonderseydık şu üniversiteye valla ya
-
bildigin okul lan heycan yapma :D:D unıforma yok sadece :p
-
Üniversiteye bir gir bitirisin laflarının gırdıkten sonra bos oldugunu anladıgın yer :D
Öss en buyuk dert mıs gıbı gelıyor.Üniversiteyle zorluklara yeni başlıyorsun :D
-
okuluna göre bölümüne göre değişir =) mesela bi marmara göztepe kampüsü öğrencisi üniformasız liseye gider, bi istanbul edebiyat öğrencisi sosyalliğin dibine vurur, bilgi-yeditepe gibi özellere gidenler tiki ortamında bulur kendini.
ytü de hiç bulunmadım bikaç arkadaşım var ama çok yakın değiliz bilemiyorum tam nasıldır
ama şunu söyleyeyim nasıl davranılır gibi düşüncelere hiç gerek yok, dışarda nasıl insanlar varsa okullarda da onlar var, nasılsan öyle davran =)
-
Açlıktan telef olmassan sorun yok hacı :) Aç olacan öncelikle :D Bunu başarırsan herşey gelir :D
-
pit10 "okulum" şarkısında özetliyor ;) dinle derim.
-
Mürid amerikan pastasını izlemiş. Olay çözülmüştür :|
-
bölümün nedir?
bide kampüsüne göre değişir bunlar :D
umarım davutpaşadasındır (6)
-
Üniversite= Açlık + Uyku
-
ünide bi bok olmadığını anlayıp bırakanlardanım dostum :D
ege ünisi end elo :D
kendini kasma rahat bırak derslere de kafan attığı kadar takıl gerisi geliyo zaten :D