Üniversite Nasıl Bir Yer Nasıl Davranılmalı Ne Yapılmalıdır?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
ben tırsıyorum Lo kolay ortama uyan biri değilim tanımadığım biri ile konuşamıyorum samimi olamıyorum
lisede 2.sınıfa geçtiğimde sınıftakilerle yeni konuşmaya başlamıştım :W
-----------------------------benimde ilişkilerim iyidir.herkesle mesafeli bi biçimde takılırım genelde .herkesi tanırım kimseyle samimi olmam falan. hepiniz açlıktan falan girmişsiniz ama sorduğum o değil zaten 18 ime girdiğim hafta evden ayrıldım kendi basımın caresine bakıyorum açlık sorun değil..
okulları sevmem.kendimi asla rahat hissetmem alt taraflardan doğru bişey batar olum burda ne işin var senin bu gerizekalılarla der...ünivde böyle olmaz umarım...
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
bunu bildigim için soruyorum zaten nasıl bi yerdir?
standart herşeye uyan inek bi üniversitelinin bir günü nasıl geçer?
bu arada pc öğretmenliği garanti mühendislik için çalışıyorum
-----------------------------Bizim arkadaş haftasonları 16 saat çalışıyormuş. Zaten amfinin birincisi veya ikincisi.
Benim tavsiyem kendini geliştirmeye bak. Beğendiğin aktivitelerle uğraş. Genelde üniversite gençliği kafelere veya sinemaya gider ve bunu sosyal aktivite olarak görürler. Böyle bir hatanın içine düşme. Buradan da kafeye felan gitmenin saçmalık olduğu gibi bir ifadede bulunduğumu da çıkartma. Müzikle, sporla ilgilen. En önemlisi herkesle az çok muhabbetin olsun. Tanı yani. Çünkü iş hayatında filan da onlarla olacaksın. Çok samimi olma. Bir insana fazla yüz verdikçe, şımarttıkça seni aşağılamaya başlıyor. Davet edilmediğin yere gitme. Oha lan hiç dersten bahsetmemişim. Ya salla dersi aq ya. Ehehehe neyse tabii ki dersler EN ÖNEMLİSİ. Değişik aktivitelerde kendini geliştirdiğin kadar mesleğinde de bir numara olmaya çalış. İşlerini son güne bırakma. Dersler birikmeden tekrar etmeye çalış. Yukarıdaki cümlene de dikkat ettim: Hiçbirşey garanti değildir.