Üniversite Öğremcisiyim I-Pad Mi Laptop Mu?
-
merhaba üniversite öğrencisim oyun filan oynamıyorum bilgisayarı sadece internet için kulanıyorum. Bu nun için sizce ipad mi alsam daha iyi olur yoksa normal bi laptop mu alim. Ipadinde küçük ve dokunmatik olması hoşuma gitti. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
-
netbook al hoca o zaman. daha uygun i pade göre
-
Laptop daha iyi bir seçim bence
-
laptop al canın sıkılır oyun oynamakta istersin
-
Bi gün her anlamda ihtiyacın olduğunu düşünerekten tabiki laptop
-
sadece internet derke yani sadece mail chat vs için mi kullanıyorsun? bir de bölümün ne, yani bölümde ödev vs için ihtiyacın oluyor mu?
-
bölümün uçak elektroniği internetten kastım araştırma, download,projelerim filan sadece chat filan için değil
-
sahin141 bunu yazdı:
-----------------------------
bölümün uçak elektroniği internetten kastım araştırma, download,projelerim filan sadece chat filan için değil
-----------------------------
ne olursa olsun apple kullanma laptop al 10.1 inç falan alabilirsin daha küçük -
sana tavsiyem her türlü hakketen laptop olur ben bilgisyarcıyım zaten ama düşününce ipod ek olarak alınmalı bence, ama dilersen küçük ekran tercih edersin böylece her anlamda iyi olur ve işine yarar en iyisi laptop , okdar parayı vereceksin boşver sen ipodu, laptop al her işine yarar
-
laptop
-
ipad alayım mı diye sorabildiğine göre bunun için yaklaşık 2 000 lira ayırmışsın demektir.Ben 12"lik laptop kullanıyorum.oldukça pratik-hafif ergonomik kısaca memnunum.. önce macbook almaya karar vermiştim, ona ayıracağım parayı başka bir işim için kullandım,açıkçası içimde ukte kaldı:)
yerinde olsam 13.3"lik macbook alırdım.