folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Üniversite Öğremcisiyim I-Pad Mi Laptop Mu?

Üniversite Öğremcisiyim I-Pad Mi Laptop Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

ipad zengin kesimin teknoloji heyecanını gidermek için yapılan görsel bi bilgisayar.. işlevsel istiorsan laptop al oyun vs oynıcaksan eger.. ama yok işte makale yazıcam internette takılıcam gibi düşünüorsan ipad de olabilir.. ama klavyede yazmakmı daha kolay olr yoksa ekrana dokunmakmı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Hacı  para  bol sende o zaman   :D ne işin  var  İPAD  felan   Al  bi Notebook ne uğraşıyon oda olmadı  Netbook Al

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kert
    Kert's avatar
    Erkek

ipad laptop yerini görmez. sadece orda burda vakit harcamak icin oyun oynarsın okey filan internette gezersin bide güzel gazete okursun hepsi o. ben alanların aklına sasarım. he param var seklim olsun diyorsan orta boy kitap kadar al gezdir yada yenilerini bekle. ben apple karşıtıyım cok berbat bi firma tamamen monopolyci yani sonuna kadar somurur onu al bunu al sunu almak zorundasın update et muzik satın al reklamlar üyelikler itunes filan tamamen sömürücü bi firmadır. google gibi güvenilmez ve ziyan bi corporationi destekleme sebebim appledir.

Hayat sevince guzel
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aksata
    aksata's avatar
    Erkek
    bu kadar kişi laptop dediği halde ipad alırsan o ayrı bir .... olur. Noktalı yerleriuygun şekilde doldurun:)

Bazıları özgürlüğü sadece kendileri gibi düşünenlere reva görüyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    aksata bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu kadar kişi laptop dediği halde ipad alırsan o ayrı bir .... olur. Noktalı yerleriuygun şekilde doldurun:)
    -----------------------------
    :D ayrı bir güzel olur dimi. Yoksa karar verdim sağlam bi laptop alıcam taşıyayım biraz ne olucak kas yaparım :D
Toplam Hit: 6698 Toplam Mesaj: 46