Üniversite Öğrencileri İçin Yapılmış "Unifacebox"
-
Hocalar dolaşırken denk geldi, daha önce gören var mı ?
http://www.unifacebox.com/ -
index güzel olmuş da girmedim içine..
-
Öğrenciler istedi,biz yaptık!
Ağaoğlundan esinlenmişler istedim ve yaptım haha :)
-
Tc doğrulama falan istiyor,aslında böyle durumlar için eşin dostum birilerinin tcnosunu bilmek gerek.
-
CenkSertoz bunu yazdı
Tc doğrulama falan istiyor,aslında böyle durumlar için eşin dostum birilerinin tcnosunu bilmek gerek.
tc doğrulama filan istemedi hocam benden sadece e mail aktivasyonu istiyor
siteye girdiğimizde derslerle alakalı yorumlar filan var ayrıca ben kimseyi arkadaş olarak eklemediğim halde altta sohbette onlıne görünen tanımadığım 2 eleman vardı erkek nasıl bi iştir çözemedim
edit:onlıne eleman sayısı 6 oldu nedir kimdir bunlar nerden görüşüyoruz siteye üye olan tüm adamları onlıne bi şekilde görebiliyor muyuz acaba ?
kabadayi09 tarafından 27/Eki/12 16:20 tarihinde düzenlenmiştir
-
aynen ben de üye oldum sanırım sitedeki tüm online elemanlar alttaki sohbette çıkıyor
-
-
erc bunu yazdı
aynen ben de üye oldum sanırım sitedeki tüm online elemanlar alttaki sohbette çıkıyor
orası öyle de hocam tasarım tırtt az önce elmanın biri selam verdi akşama pilavlı var gelmek ister miisn dedi sıkıldım çıktım :)
-
kabadayi09 bunu yazdı
Öğrenciler istedi,biz yaptık!
Ağaoğlundan esinlenmişler istedim ve yaptım haha :)
-
hocam.com varken bu tutmaz.
-
Pc-ErrOr bunu yazdı
hocam.com varken bu tutmaz.
Hocam.com'a üye oldum 1 ayı geçti hala bekliyorum onaylanması için üstelik üniversitenin maili ile üye oldum. (@nku.edu.tr)
Hocam.com'da biraz kazanç üzerine yönelmiş.
Unifacebox'a üniversite maili ile üye olunsa çok daha iyi olurdu.
Sitenin domaini hariç hiç birşeyi üniversite ile alakalı olmaz önüne gelen üye olabilir.
Uludağ üniversitesine özel bir şey gibi geldi bana?
pSkpt tarafından 27/Eki/12 18:28 tarihinde düzenlenmiştir