Üniversite Öğrencileri İçin Yapılmış "Unifacebox"
-
cızdıram da gece bakam.
-
hemen reklam koymuş , hiç akıllıca değil :S
-
hocama rakip olması zor hakkaten. hocam abazalar üzerinden iyi para kırdı. Ama seviye yerlerde. 4-5 senedir üyeyim, önceden hep bilimsel tartışmalar yapardık. Şimdi anasayfadaki 10 konunun 11'i kızlar niye şöyle niye böyle, sevgilin şöle dese ne olur gibi konular. Benim arkadaş demeye dilimin varmadığı kişiler gidip de merhaba diye özel mesaja başlayıp ertesi gün buluşuyorlar. İğrenç bir yer oldu.
-
her zaman oldugu gibi yine saplar dolacak bi kıza 500 tane mesaj atılacak gerek yok zükeberkinkinide sildim kafam rahat :)
-
diamonique bunu yazdı
hocama rakip olması zor hakkaten. hocam abazalar üzerinden iyi para kırdı. Ama seviye yerlerde. 4-5 senedir üyeyim, önceden hep bilimsel tartışmalar yapardık. Şimdi anasayfadaki 10 konunun 11'i kızlar niye şöyle niye böyle, sevgilin şöle dese ne olur gibi konular. Benim arkadaş demeye dilimin varmadığı kişiler gidip de merhaba diye özel mesaja başlayıp ertesi gün buluşuyorlar. İğrenç bir yer oldu.
harbi mi diyon
hemen üye olalım :D
-
site işlevsel ama hazır alınıp editlenmiş gibi düzenlemeler çok amatörce
-
Script cacik bi bok Olmaz burdan :D evlilik sitesıne cevırsınler
-
Yapmış olunmak için yapılmış bence tıs fırıst (:
Ozzzz tarafından 28/Eki/12 02:20 tarihinde düzenlenmiştir -
yonja ortamı hocam'a kaydı. Hocam bozuldu. Şimdi sağlam bir sosyal site tutabilir. Hocam'dan oraya kayılır. Önceden de karı kız işleri yonja'daydı (bir sürü kızla tanıştım) sonra hocam'a 2 hesapla girdim. Bir sürü mesaj attığımdan 4 kere banlandım. 1 seneliğine donduruldu 2 hesabımda.
Fakat reelde görüştüğüm hatunlar var ordan bağlayıp. Fakat hocam'ın ne konularına bakarım ne birşeyine. Bok gibi ortamı. Bildiğin kompleksli tipler var. Ben güzelim, ben yakışıklıyım diye dolananlarla, ben karı kız tavlayacağım diye dolananların yuvası olmuş durumda.
Sağlam bir site tutar. Ama bu arayüzle o sağlam site unifacebok olamaz... ORkut'un 4 sene önceki hali gibi bune ya ?
edit:
sosyal olma bakımından tırt. Forum yok, sosyallik yok. Bu iş yaş abicim.
http://www.facettepe.com/login/
http://www.sanalkampus.com/home.php
vs. varmış. Bakıcam şimdi bir kaçına
Ayro tarafından 28/Eki/12 02:30 tarihinde düzenlenmiştir -
zumsuk bunu yazdı...
sosyal olma bakımından tırt. Forum yok, sosyallik yok. Bu iş yaş abicim.
...+1