folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Üniversite Öğrencisi İçin Kredi Kartı

Üniversite Öğrencisi İçin Kredi Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

2 bin tl limitli üniv ögrencisine kart veren bir banka varmı ? örnek  1900 tl lik bir şey almak istiyorum sadece bunu taksitlendirebilmek için kart alırım alırsam ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

bi bankacı mürid olacaktı aramızda.
    sanıyorum Murit-irwa/ 
    yarın konuya cvb verecektir .. up olsun benden de

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

hezarfen bunu yazdı:
    -----------------------------

yapı kredi world play card var, 500 tl limit veriyoylar, öğrencilerin çoğunda var burda, ben memnunum, ayrıca Garantinin extra genç var ama onu alırken garantör istiyorlar sen bilirsin hoca

-----------------------------

play kart hocam :) makineyi de play kartla aldım. internet konusunda sıkıntı yaratmıyor arasıra bakım oluyor online bankacılıkta max yarım saat sürüyor. amerikaya ekstre fakslamam gerekti bi telefon açtım hallettiler 2 dk sürmedi. limit tıkanıklığında (500 limit ve sen benim gibi 2000 liralık birşey istiyorsan) birikmiş paran varsa basıyorsun 1500 lirayı limitin 2000 lira oluyor (bazen işlem yaptırmıyor o zaman sanal kart tanımlayıp online bankacılıktan hiç bir problem yaşamadan devam edebiliyorsn). sanal kartı limitini açıp kapayabiliyorsn internet üzerinden. mobil bankacılık appı sayesinde sürekli takip edebiliyorsun. online bankacılık güvenli. ve sonuçta world card, vatan bilgisayar cart curt sürekli bunun üzerine kampanya düzenliyor (iş bankasını pek göremedim kampanyalarını falan). yurtdışından alışveriş yapmakta bi sıkıntı çıkarmıyor. temassız özellik var ama ben iptal ettim durduk yere limittin 35 tl yiyor (yani normal limitin 500-35=465 TL oluyor aslında). iptal edersen problem yok.

tek sıkıntı belki iş bankası kadar atmsi yaygın olmayabilir onada yaşadığın yere göre sen karar ver hocam.

edit: müridlerden biri yazmış paranın onaylanması falan diye. provizyon onayıdır o. işlem yaparsın kesilmek üzere veya yatırılmak üzere para bekler, muhasebe girdiği anda hesabından düşer veya yatırır. internet bankacılığından görebilirsin.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bende maxımum ve axess kullanıyorum. Axesste bayagı faız odedıgımden gercı borc gecıktırme vs'de oldu pek memnun degılım. Maxımum ıyıdır.

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    khonyalim
    khonyalim's avatar
    Erkek

üstadım bu kredi kartı işinden ağzım yandığı için söylüyorum HSBC ye hiç bulaşma iş bankası şu anda 500 lira limitle veriyo diye biliyorum ama tavsiyem kart alma yada alırsan cebinde nakit bulunduğu sürece sakın kartını kullanma çünkü karta giriyosun nakitinide bitirince perişan oluyosun çevremdeki ne kadar adam varsa kredi kartı borcu var bilgin olsun müdür ama alırsan kesinlikle ya card finans ya da iş bankası =) saygılar

Hep Oyunlar Senaryolar, Sustuysak Bi Yere Kadar, Aklınızdan Çıkarmayın, Türkiyedir GALATASARAY...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Orası oyle tabı benımde su an dahı 2000 lıraya yakın kredı kartı borcum var sadece ıkı karttan :) Dıkkat etmek gerek zaten kullanan herkesın agzı yanmıstır :)

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

iş bankasının ta ... 3 yıldır interaktif bankacılığını kullanamıyorum.. dilekçe yazdım, farklı şehirlerdeki şubelere gittim alayı tamam diyor ama açılmıyor.. Ayrıca doğru düzgün yaygın atmsi, şubesi bulunmamakta küçük illerde.. cep tel nomu değiştirmek istiyorum adam bana bankaya ya da atmye git diyor.. en yakın atmye gidiyorum öyle bir menü yok.. Böyle dandik bir bankadan kart alacaksan durma al :) 

yapı kredi play cardı 2 yıllık ünide okuyorum diye vermediler.

cardfinans go kullanıyorum 500 tl limit, 250 tl nakit çekim. her şekilde memnunum.   

maceralarım bu şekilde. 

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    misterio_junior
    misterio_junior's avatar
    Erkek

Bende iş bankası maximum kart almıştım zamanında üniversitedeyken sonra kartın borcunu ödemedim kartı kapatıp taksite bağladılar sonra taksitleride ödemedim sonra avukat aradı beni hakkınızda yasal işlem başlattıralacak diye ondan sonra hepsini kapattım ama şu anda acil para lazım tüm bankalara kredi kartı başvurusunda bulundum ama hiçbirisi vermiyor kara listeye düştük..bence sende alma sonuçta öğrencisin bi hafta para oluyo iki hafta olmuyo ileride kredi raporunu düşürme ama eğer düzenli ödeyebilceksen iyi tabii..  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    maximum card 300tl play card 200 tl ikisininde limitini düşürttüm. mesele kampanyalardan yararlanmak o değil bidefa kartın limitini arttırmak için aradım 100tl arttıracam adam telefonda sizin üsütünüze ev arsa araba varmo diye soruyor :S

matematik24.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bence hiç alma müdür :) her sıkıştığında accık bundna harcıyayım diye diye dağ olur o sora :)

.
Toplam Hit: 5954 Toplam Mesaj: 39