folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Üniversite Öğrencisi İçin Kredi Kartı

Üniversite Öğrencisi İçin Kredi Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

Düşünmen bile hata hocam iş bankası kredi kartına para almıyor milletten 50-60 kesinti yaprken yıllık öğrenciden yapmıyor. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılığı üst düzeylerde çok iyi ve kullanımı koaly ayrıca heryerde atmsini bulabilirsin ayrıca müşteri hizmetleri çok iyi ayrıca gizlilk konusnda tedbirli :)

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:
    -----------------------------

Yeni konu açmıyım burdan 1-2 sorun olacak,

Kredi kartı kullanmıyorum ama işbankası, ziraat ve yapı kredi de hesabım var. İşbankasının internet şubesini de açtırdım.

Online alış veriş yapmak istediğimde çok zorlanıyorum (ordan burdan kredi kartı dileniorm resmen)

Kredi kartı çıkartmak istemiyorum param varsa harcarım yoksa harcamam çünkü.

Bu durumda ne önerirsiniz ?

Hocam uKash var baya biyerde geçiyor sanal para gibi bişey. Sana kod olarak veriyorlar yüklediğin zaman sitede kullanabileceğin para olarak geçiyo sisteme. Türkiyede satan çok kişi var ATM den parayı yatırıyosun adam sana veriyor pin i. Tabi dolandırıcısı da çok araştırmadan sakın alayım deme, benim önerebilceğim birisi yok kullanmayı bırakalı oldu biraz ama uKash geçen sitelere bakıp onu kullanabilirsin.

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

WildWamqire bunu yazdı:

Düşünmen bile hata hocam iş bankası kredi kartına para almıyor milletten 50-60 kesinti yaprken yıllık öğrenciden yapmıyor. İnternet bankacılığı ve mobil bankacılığı üst düzeylerde çok iyi ve kullanımı koaly ayrıca heryerde atmsini bulabilirsin ayrıca müşteri hizmetleri çok iyi ayrıca gizlilk konusnda tedbirli :)

öğrenci kartlarından zaten kart ücreti alınmıyor yanlış bilgilendirmeyelim. ben hala play den yanayım.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

hepinize teşekkürler arkadaşlar..

tek tek inceledim değerlendirdim.

Play Card almak için bugun gittim lakin okulum dolasıyla vermediler :)

veli imzası maaş bordrus vs. vs. dediler. alamadım..

iş bankasına gittim güler yüzlü bi personel ile çayımızı içerken hesabımızada açtık.

aylık esktrelere filan 4tl kesiliyormuş sen öğrencisin bilgisayar okuyormussun  mail gelsin falan filan onlarıda yaptı.

internet bankacılığı sanal kart gibi mevzularıda hallettik.

ocak'ın ilk haftası elimde olurmuş :)

hepinize teşekkürler.

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

e gecmis olsun ne diyelim :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hortlatıcam ama işbankası limiti ne kadar ve öğrenciye ne kadara kadar çıkartırlar ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

hortlatıcam ama işbankası limiti ne kadar ve öğrenciye ne kadara kadar çıkartırlar ?

limit 300 veya 500 hangisini istersen . cıkartırkende form doldurursun belkı bıde 10 lira verirsin. hatırlamıyorum tam .

Hayat Bizi 61 kenara...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hickirik13
    hickirik13's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

limit zamanla artırabiliyorsun(800 tl şimdi benimki)...işbankası öğrenci den hiç para almıyor die biliyorum...hatta bankamatik kartının yıllık kesintisi oldugunda
    git ver öğrenci belgeni kesilen paranı geri veriyorlar..kısacası bunu al tavsiyem

Toplam Hit: 5952 Toplam Mesaj: 39