Üniversite Öğrencisine Araba Tavsiyeleriniz...
-
Mazda 3 al...
-
Al bi torcu ii gider sana.Toros iidir :D
-
Hoca ben daha 2 ay önce aLdım 206 quiksiLver tek kapı ehLiyeti bekLiorm şimdiLik mahaLLe arası ama temizinden buLursan 5Le baya uzun bi rampayı rahat çıkarsın devir oynatmadan..
Çok sağLıkLı araba masrafta çıkarmadı asLanım hem azda yakıo tam öğrenci arabası 16'ya buLursun iyi bişey ben araba.com'dan tanıştım sahibiyLe orada gayet ucuz oraLara göz gezdir derim..
-
o iran arabasının adı samand
Alfa 147 derim ben
-
taksicilerin kullandıkları arabalardan al ;)
hem kullanışlı hem hesaplı -
öğrenciye gidicek diyor :) benm babam bile binemiyor dediklerinize :) neyse hayırlı olsun simdiden
-
agacım her türlü honda derim hangi model olursa olsun zevkine göre al derim hem çok az yakıyor hem bastın mı gidiyor ben çok BMW deli ettim 1.6 civicle ve bir depoyla 800 km dayanıyor aynı zamanda çok saglamdır kazada falen aklın takılmaz.orjinal tampon 100 ytl civarı daha ne olsun :D 300.000 km yarışan hondalar biliyorum km derdi yok.Umarım hayırlısıyla güzel bir tane alırsın.
-
OPEL TigRa :)
-
neden?
-
Wolkswagen golf :)o

18.500 YTL - Peşin
(Pazarlık Payı Var)Vites Tipi: Düz Vites Yılı: 2000 Kilometre 140000 Silindir Hacmi: 1600 cm³ Yakıt Tipi: Dizel Motor gücü: 105 BG (77 KW) Renk: Beyaz Elektrikli Cam
Elektrikli Koltuk
Klima
Radyo / Kaset
Hidrolik Direksiyon
Merkezi Kilit
Elektrikli Ayna
ABS
Hava Yastiği (Sürücü)
Alarm
Hava Yastiği (Yolcu)
Yan Hava Yastığı
Alaşım Jant