folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Üniversite Öğrencisine Araba Tavsiyeleriniz...

Üniversite Öğrencisine Araba Tavsiyeleriniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLubb3R
    cLubb3R's avatar
    Erkek

sorry_13 bunu yazdı:
    -----------------------------
    tbt 'de az golf 'çü yokmuş hani sanırım golf3 ten bahsediyorsunuz manyak arabadır tam modifiyelik araba hastalarıda var gel senide golf hastası yapalım bende almayı düşünüyorum ama 6 bin daha lazım :)

tam konuya baktım direk golf dedim yaziiim son sayfaya bi tıkladım senin yorum :D

aynen golf rulezz xD

Dj,cLubb3R in da House Gimme The Music...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    cLubb3R bunu yazdı:

sorry_13 bunu yazdı:
    tbt 'de az golf 'çü yokmuş hani sanırım golf3 ten bahsediyorsunuz manyak arabadır tam modifiyelik araba hastalarıda var gel senide golf hastası yapalım bende almayı düşünüyorum ama 6 bin daha lazım :)

tam konuya baktım direk golf dedim yaziiim son sayfaya bi tıkladım senin yorum :D

aynen golf rulezz xD

hiç sorma hacı ya kitabıma hummer verseler golfe değişmem a.q. o kadar hastasıyım zaten benım bahsettiğim kasanın sıfırı yok yani 98-2003 arası üretildi konyada bitane buldum 18.750 diyor bendede 12.750 var dur bakalım nasıl olucak :)

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    mini diyeceğim şahsen üniye geçince ben mini dusunuyorum fakat 20.000 ytl kritiğine uymuyor mini..

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
Toplam Hit: 13981 Toplam Mesaj: 64