Universite Sitelerine Bakın (Sakaryadan Sonra İnonu)
-
geçenlerde a4tech hatırlar sakarya universitesinin sitesinde bir açık bulmuştum ve uyarmıştık a4tech le baraber neyse bugunde baktım inonu universitesinin sitesinde var bir açık tel parası cok gelmesin diye birde boyle uyardık :) ulkemizde herşey çarpık olduğu kesin orneğin çarpık kentleşme, çarpık aile duzeni vss şimdilerde ise turk siteleri çarpık web leşmeye doğru yol alıyor bizde kendi çapımızda bundan sonra başta uni siteleri olmak uzere bir çok siteyi küçük bir ekip halinde inceliycez :P
-
rica etsem www.atauni.edu.tr ye de bakarmısın.. : ))
-
ehehe white hat hacker hesabı :)) sakarya universitesi hala düzelemedi yeni scriptmi yazıyolar ne yapıyolar. O kadarda tel parası gitmişti kolaymı la mersinden taaa sakaryayı arıyosun =)
-
karatahta , hacı az once baktım düz html sayfası script acıkları cıkmaz ama ftp, domain şifresi vs. kaptırırsanız bilemem :)
-
olum biz her zaman white tık :) ne zaman gordun black olduğumuzu ehe :D
-
İşte Tahribat farkı
-
Açık Kapıyı Bırakdılar İçerde Toplantı Yaptık Yemek Yedik Uyarı Yaptık Dimi Şimdi.
Ama Bişeyi Unuttuk Bu Ülkede Adalet Yok Uyarı Da Yapsak Bunlar Bizi Bulsa İçeri Atarlar
Bu Ülkede Adalet Yok Aklıma Bu geldi yazimmm Dedim uyuz oldum
-
yine efkar bastı her halde remote :D
-
RemotE bunu yazdı:
Açık Kapıyı Bırakdılar İçerde Toplantı Yaptık Yemek Yedik Uyarı Yaptık Dimi Şimdi.
Ama Bişeyi Unuttuk Bu Ülkede Adalet Yok Uyarı Da Yapsak Bunlar Bizi Bulsa İçeri Atarlar
Bu Ülkede Adalet Yok Aklıma Bu geldi yazimmm Dedim uyuz oldum
Harbiden Cumhur gibi olmasın gerçi bu operasyonu yapan arkadaşlar profesyonel arkada iz bırakmazlar ama tebdiri elden bırakmamak lazım -
a4tech ilgilendiğin için teşekkürler...peki mesela bu www.atauni.edu.tr adresinde bi link var otomasyona giriş diye ordaki database e bi sızabilsek te şu bisim vise notlarını bi deiştirsek olmamı? :))
-
karatahta bunu yazdı:
a4tech ilgilendiğin için teşekkürler...peki mesela bu www.atauni.edu.tr adresinde bi link var otomasyona giriş diye ordaki database e bi sızabilsek te şu bisim vise notlarını bi deiştirsek olmamı? :))
babacan biz boyle şeyler olması diye uğraşıyoruz sen diyon vizeleri değiştirsek :)