Universite Sitelerine Bakın (Sakaryadan Sonra İnonu)
-
fmk bunu yazdı:
RemotE bunu yazdı:Açık Kapıyı Bırakdılar İçerde Toplantı Yaptık Yemek Yedik Uyarı Yaptık Dimi Şimdi.
Ama Bişeyi Unuttuk Bu Ülkede Adalet Yok Uyarı Da Yapsak Bunlar Bizi Bulsa İçeri Atarlar
Bu Ülkede Adalet Yok Aklıma Bu geldi yazimmm Dedim uyuz oldum
Harbiden Cumhur gibi olmasın gerçi bu operasyonu yapan arkadaşlar profesyonel arkada iz bırakmazlar ama tebdiri elden bırakmamak lazımtşk ederiz fakat cumhur onat olayında anlaşılmayan bir konu var sanırım adam hack ten içeri girmedi arkadaşlar adamı maliye yakaladı onun yaptığı hukuka gore gasp gibi bişey adamın sitesini kendi adına çevirmiş ;)
-
BarettamazZ bunu yazdı:
karatahta bunu yazdı:
a4tech ilgilendiğin için teşekkürler...peki mesela bu www.atauni.edu.tr adresinde bi link var otomasyona giriş diye ordaki database e bi sızabilsek te şu bisim vise notlarını bi deiştirsek olmamı? :))babacan biz boyle şeyler olması diye uğraşıyoruz sen diyon vizeleri değiştirsek :)
şaka dedim tabi ki ya...Olurmu öyle viseleri değiştirmek falan...1. sınıfı deiştirsek bari : )
-
www.golhisarmyo.com bunada baksaniza bi. yapan sahis kesinlikle hack edilemeyecegini soylemistide :)
-
abü bence konuyu kilitleyelim cok uzayacak herkes site yazcak buraya :)) yok abi ole bul demeyle bulunmuyo kimse site ismi falan yazmasın.
-
ulan türk sitelerine yapmayın be olmaz valla
-
hoca mantıklı dusun. biz uyarmasak yarın bir gün baskası gelip çakacak indexi bunun mu olmasını istiyorsun ? biz tam sayfa index mi basıyoruz hayır... sadece uyarıyoruz. onceki mesajlarda soylediğim gibi sakarya universitesini telefonla arayıp bizzat soylemişimdir acığı. BarettamazZ bilir. lütfen mantıklı olun biraz..
-
BarettamazZ , RemotE, a4tech HEPİNİZİ CAN-U GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYOR VE KUTLUYORUM YAPTIĞINIZ DAVRANIŞ ÇOK GÜZEL!!!!!!
İŞTE TAHRİBAT FARKI DİYORUM!!!!
İŞTE TAHRİBATIN SAĞ DUYULU HACKERLARI :)))))))
-
benim uninin tekinde birkiz vardi ayrilmistik giciklik olsundiye bilgilerini degiqistirmeye kalktim basima bela oluyordu azkalsin
ugrasmayin bence bunlar iylik yapsanda yakalati verir wallaha dava acar cart curt
-
be_cool bunu yazdı:
benim uninin tekinde birkiz vardi ayrilmistik giciklik olsundiye bilgilerini degiqistirmeye kalktim basima bela oluyordu azkalsin
ugrasmayin bence bunlar iylik yapsanda yakalati verir wallaha dava acar cart curt
Güzel kareşim zaten bu işi yapan adamlarda bu işin kaşarı olmuşlardır sen kafanı yorma onlar ip numaralarını falan 50 kez gizlemişlerdir..! -
abicim istediginkadar gizle istedikten sonra cikarmasida kolay yani