folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Universite Sitelerine Bakın (Sakaryadan Sonra İnonu)

Universite Sitelerine Bakın (Sakaryadan Sonra İnonu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BarettamazZ
    BarettamazZ's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:

RemotE bunu yazdı:

Açık Kapıyı Bırakdılar İçerde Toplantı Yaptık Yemek Yedik Uyarı Yaptık Dimi Şimdi.

Ama Bişeyi Unuttuk Bu Ülkede Adalet Yok Uyarı Da Yapsak Bunlar Bizi Bulsa İçeri Atarlar

Bu Ülkede Adalet Yok Aklıma Bu geldi yazimmm Dedim uyuz oldum 

Harbiden Cumhur gibi olmasın gerçi bu operasyonu yapan arkadaşlar profesyonel arkada iz bırakmazlar ama tebdiri elden bırakmamak lazım

tşk ederiz fakat cumhur onat olayında anlaşılmayan bir konu var sanırım adam hack ten içeri girmedi arkadaşlar adamı maliye yakaladı onun yaptığı hukuka gore gasp gibi bişey adamın sitesini kendi adına çevirmiş  ;)

...::: BarettamazZ :::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    BarettamazZ bunu yazdı:

karatahta bunu yazdı:

a4tech ilgilendiğin için teşekkürler...peki mesela bu www.atauni.edu.tr adresinde bi link var otomasyona giriş diye ordaki database e bi sızabilsek te şu bisim vise notlarını bi deiştirsek olmamı? :))

babacan biz boyle şeyler olması diye uğraşıyoruz sen diyon vizeleri değiştirsek :)

şaka dedim tabi ki ya...Olurmu öyle viseleri değiştirmek falan...1. sınıfı deiştirsek bari : )

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    www.golhisarmyo.com  bunada baksaniza bi. yapan sahis kesinlikle hack edilemeyecegini soylemistide :)

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    abü bence konuyu kilitleyelim cok uzayacak herkes site yazcak buraya :)) yok abi ole bul demeyle bulunmuyo kimse site ismi falan yazmasın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twin
    twin's avatar
    Erkek
    ulan türk sitelerine yapmayın be olmaz valla

x
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    hoca mantıklı dusun. biz uyarmasak yarın bir gün baskası gelip çakacak indexi bunun mu olmasını istiyorsun ? biz tam sayfa index mi basıyoruz hayır... sadece uyarıyoruz. onceki mesajlarda soylediğim gibi sakarya universitesini telefonla arayıp bizzat soylemişimdir acığı. BarettamazZ bilir. lütfen mantıklı olun biraz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

BarettamazZ , RemotE, a4tech HEPİNİZİ CAN-U GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYOR VE KUTLUYORUM YAPTIĞINIZ DAVRANIŞ ÇOK GÜZEL!!!!!!

İŞTE TAHRİBAT FARKI DİYORUM!!!!

İŞTE TAHRİBATIN SAĞ DUYULU HACKERLARI :)))))))

Fuck this world if they cant understand me!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

benim uninin tekinde birkiz vardi ayrilmistik giciklik olsundiye bilgilerini degiqistirmeye kalktim basima bela oluyordu azkalsin

ugrasmayin bence bunlar iylik yapsanda yakalati verir wallaha dava acar cart curt

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek
    be_cool bunu yazdı:

benim uninin tekinde birkiz vardi ayrilmistik giciklik olsundiye bilgilerini degiqistirmeye kalktim basima bela oluyordu azkalsin

ugrasmayin bence bunlar iylik yapsanda yakalati verir wallaha dava acar cart curt

Güzel kareşim zaten bu işi yapan adamlarda bu işin kaşarı olmuşlardır sen kafanı yorma onlar ip numaralarını falan 50 kez gizlemişlerdir..!

Fuck this world if they cant understand me!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    abicim istediginkadar gizle istedikten sonra cikarmasida kolay yani

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 4178 Toplam Mesaj: 26