Üniversite Tercihi Yardımı
-
Benim bir arkadaşım da bu sene Bahçeşehir elektrik-elektronikten mezun oldu. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama o çok yüksek fiyata okumadı ayrıca Fatih üniversitesindeydi ve oraya geçiş yaptı okulu kapandığı için ama yine de bazı dersler farklı olduğundan ve bazılarını da saymadıklarından dolayı bir dönem uzamıştı okulu sana da öyle olmasın şimdi? Boş yere bir döneminden olma bence. Tabi senin bileceğin iş o memnundu okuldan.
-
Palerider bunu yazdı
Benim bir arkadaşım da bu sene Bahçeşehir elektrik-elektronikten mezun oldu. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama o çok yüksek fiyata okumadı ayrıca Fatih üniversitesindeydi ve oraya geçiş yaptı okulu kapandığı için ama yine de bazı dersler farklı olduğundan ve bazılarını da saymadıklarından dolayı bir dönem uzamıştı okulu sana da öyle olmasın şimdi? Boş yere bir döneminden olma bence. Tabi senin bileceğin iş o memnundu okuldan.
Sanırım bir dönem benimde okulum uzar, dert etmiyorum onu yaz okulu vs ile halledebilirim. Bahçeşehirde okul fiyatı 42-43bin iken Kültür de 27-28bin. Arada güzel bir fiyat farkı var merak ettiğim eğitim farkı var mı diye öğrenmek istiyorum.
@samato
hocam iku da okuyan arkadaşın ile irtibata geçebilirmiyiz ? Bir kaç sorum olucak da yardımcı olabilirse sevinirim.
-
Up olsun