folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversite Ve Bölüm

Üniversite Ve Bölüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

affetmez bunu yazdı:
    -----------------------------

Bölüm seçerken "ileride zengin olcam çok para kazancam"mantığıyla hareket edersen üniversiteyi kazandıktan sonra üzülebilirsin.Yetenek ve ilgi alanlarına göre bir bölüm seçmen hem okumak hemde ilerideki meslek yaşantında başarılı olman açısından iyi olur.Populer mesleklerden ziyade senin ne istediğin önemli yoksa hep "bitse de gitsek" dersin asker gibi gün sayarsın :)

onun için bu kadar ince eleyip sık dokuyorum. yoksa full yapmayı hedefleyip gelen puanla ne yetiyorsa yazmayı ben de biliyorum :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

ben sınıf öğretmenliği okuyrm şu anda. dersen ki üni yi bitirik 2 bin tl maaş bana yeter. öyle jip falap istmem ufak şirin bi araba yeter. üni dede hayatımı yaşayayım çok ders çalışmama gerek kalmasın ... müthiş bir bölm sınıf öğrt. :))  ilk iki sene zaten gezip tozmakla geçti. bundan sonra da staj var zaten.

ha ilde çok önemli değil bu bölüm için beğendiğin bi il olabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

livane bunu yazdı:

ben sınıf öğretmenliği okuyrm şu anda. dersen ki üni yi bitirik 2 bin tl maaş bana yeter. öyle jip falap istmem ufak şirin bi araba yeter. üni dede hayatımı yaşayayım çok ders çalışmama gerek kalmasın ... müthiş bir bölm sınıf öğrt. :))  ilk iki sene zaten gezip tozmakla geçti. bundan sonra da staj var zaten.

ha ilde çok önemli değil bu bölüm için beğendiğin bi il olabilir.

hiç öğretmen olmayı düşünmedim. çocukları çok severim. ama sevmesini severim uğraşmasını değil. :)

bilgi ve tavsiye için teşekküler. format olarak bu tip bilgiler lazım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

mosquit0 bunu yazdı:

''ben bu sene üniversite sınavına gireceğim. ama tam olarak bölüm ve üniversite kararı vermiş değilim''

kım stedgı bolumu okuyokı bosver puanına gore tercıh yaparsın kasma kendını

dostmusun düşman mısın hoca sen o nasıl akıl vermek

bi yıldüşün kardeşi ben 40 bindeyim tercih yapmadım sevdiğin işi bul

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

işletme oku işletmeee

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
Toplam Hit: 2132 Toplam Mesaj: 16