Üniversite Ve Şehir Tavsiyeleri
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Eskişehire git rahat et kardeş.
----------------------------- -
hocam senin amacın üniversite okumak değil. öyle üniversite de kızlar tecavüz ediyor diyolar da yalan öyle bir şey yok inanma böyle şeylere git adam gibi iş bul çalış.
-
BaBe bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Eskişehire git rahat et kardeş.
-----------------------------
----------------------------- -
ameros bunu yazdı:
-----------------------------hocam senin amacın üniversite okumak değil. öyle üniversite de kızlar tecavüz ediyor diyolar da yalan öyle bir şey yok inanma böyle şeylere git adam gibi iş bul çalış.
-----------------------------Bu konudan sen nasıl anladın amacımın ne olup olmadığını?
Oturdugum şehir olan İstanbul'a yakın olmasından mı? Puanımın yeteceği yerleri sormak istememden mi? Kendim gibi "muhafazakar kesim" diye adlandırılan kesimden olmamasını istememden mi? Yoksa daha uygun fiyatlara barınabilmek istememden mi?
Asıl senin amacın ne? Ben onu anlamadım. Cevap yazıp konuyu kirletme.Tavsiyelere devam beyler. Araştırıyorum siz yazdıkça.
not: eskişehirin puanı yüksek beyler. bana olmaz.
-
eskişehir yada izmir derim hocam yani okunacak en güzel şehirlerdir. ama kriterlerinin ne kadarına uyarlar bilemem
-
Eskişehire gidemessen.Etrafında gezebileceğin yerlere yakın olan küçük yerlere git.Hem küçük yer çok para harcamassın hemde vaktin oldukça kaçar gezersin.
-
edirne merkez :| içkide içiyosan tam yeri istanbula 2.5 saat
-
muğla aklındaysa çıkar aklından...uzak öte bi köşeye koy sonra orda unut...arada tatile git sadece
-
edirne on numara şehirdir. Yazları sıcak ve kurak kışları götündeki kıllara kadar donduğun bir şehir.
Şaka bi yana gerçekten çok güzel bir şehir. Örnek veriyim.
Edirneye ilk gittiğim sene minibüs nere gidersen git 50 kuruşdu, şimdi 75 mi 1 tl mi ne. Ve istediğin yere gidebilirdin minibüsle.
Kiralar ucuz, ilk gittiğim sene 2 oda 1 salon (salonu 2ye ayırmıştık bi oda bi salon yapmıştık toplamda 3 oda bi salon oldu) ev 250 tl yidi.
Her türlü yemek için yerler yakın. Dominos burger bi telefonla hemen geliyo zaten.
İnsanları çok iyi.
Orman çok yakın. Yürüyerek bile gidebilirsin. İçmek için bisiklet sürmek için on numara mekan.
üniversitenin olimpik havuzu 3 tl :D Ve kimse olmuyo rahatsın.
Bence git ben çok güzel 3 sene geçirdim orda.
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar , üniversite tavsiyesi lazım. Şöyle sıralayalım:
- İstanbul'a yakın olmalı. ( Trakya - Marmara - Batı Karadeniz - Egenin haritada üst kısımları)
- Puanı çok yüksek olmamalı. (60.000 ve daha düşük sıralama) (Bilg.Müh)
- Şehrin halkının muhafazakar kesimden oluşmaması. (tercihen)
- Tek kişilik yurt ve ev kiralarının çok yüksek olmadığı (tercihen)
bi üniversite yazabilir misiniz? Ayrıca yazdığınız üniversite hakkında sıraladıgım maddelerle ilişkin bilgiler de verirseniz sevinirim.
-----------------------------hocam Mersin güzel. hatta bu sene yada gelecek sene gelmeyi düşünüyoran sana dayalıdöşelievbileveririm. ben bu sene yarım donem okuyacagım. memleket bolu. burdakı esyaları gelen kiracılara vereceğim.evden herşey var aklına gelen. sen sadece bavulunu al gel.vemersingerçekten yaşanacak yer. biucundan bi ucuna dolmuş 1lira. hayat cok ucuz. herşeyın kaçağıvar ve inanılmaz ucuz. aklına yatarsa mersin buyur gel ;)
Edit: İstanbula yakınolması şartını yenigördüm :)