Üniversitede Neden Hak Edilen Not Alınmaz ?
-
Hocalar ibne hocalar. Egolarını tatmin ediyolar.
-
ezber yaratıcıyı düşünmeyi engeller bu bilimsel bir araştırma sonucu .
şimdi kendimizi ifşa etmeyelim ama :D . 10 zayıfla kalan biri , ygs matematikden nasıl 6 yanlış çıkartabilir .gerisi doğruydu :D
-
matematikten ygs de başarı yapmış adam türev konusundan 15 alıyor bize ders çalıştırıyor biz 50 alıyoruz.
photoshop'ta web tasarım istiyor hoca el emeği yapıyorum veriyorum 80 adamlar internetten hazır psd indirip yazılarını değişiyor 100 alıyor ve hoca hazır mı el yapımımı olduğunu Lorem imp.. kalıntı yazılardan bile anlamıyor.
hocaya dönüp birşey de söyleyemiyorsun o kadar çok ipleri vermişler ki ellerine şikayet etsen soruşturma süresince ismin gizli sonra öğreniyor ee sonra geçirir mi o hoca seni? gidip konuşmayı denesen" takar mı ?" sorusu kafanda geziyor. ne yapacaz hiç bilmiyorum
hoca olmayı hak etmeyen o kadar çok insan var ki !
-
Valla bende tam tersi oluyor genelde hep beklediğimden-hakettiğimden yukarıda alıyorum, En azından bizim üniv. için çalışıpta geçemedim diyen adama salak gözüyle bakarım (akdeniz-iktisat), Birazcık çalışma şekli, biraz sallama kapasitesi, birazda hocanın ne istediğini anlamakla alakalı...
rekorum: Çan yüksek nasılsa geçemem diye hiç çalışmadığım (hiç!) iş hukuku sınavından 98 almaktı :)
-
my4 bunu yazdı
ezber yaratıcıyı düşünmeyi engeller bu bilimsel bir araştırma sonucu .
şimdi kendimizi ifşa etmeyelim ama :D . 10 zayıfla kalan biri , ygs matematikden nasıl 6 yanlış çıkartabilir .gerisi doğruydu :D
amaç o zaten
-
Ya harbi t.şak geçiyolar hocam :D Sakaryadayım bende. Burdan iki kişi var benle aynı bölümde bilirler. İsim vermiyorum. A dersinin hocası var. X diyelim. Benim bu dersten geçmem imkansız. Okula gitmedim. Derse girmedim. Lan bu ders ne diye bakmadım bile. Vizeler geldi. Soru şu xxxxxx işleminin sözde kodunu yazınız. Şimdi Adım1 diye başlıyo millet 1 sayfa dolusu yazıyolar :D Bende dedim taşşak öyle değil böyle olur. Yazdım
Adım 1 : Başla
.
.
.Adım n : Dur
Türkçesini anladınız siz. Program yazarken başla komutu ve işlem bitince dur komutu. 20 puanlık soru. Millet hayvan gibi kasıyor. Yazdığım tek soru. 20 tam puan alıyorum. Bilmiyorum hoca da taşşak olsun diyemi verdi ama baya baya gülmüştüm :D Yani demem o ki. Siz boş kağıt bile verseniz hoca o kağıda 100 yazabilir :D Zaten bişey öğrettikleri yok. Adamlar utanmasa bize makina dilini öğretip öyle program yazdırıcaklar. Ciddi ciddi taşak geçiyolar. Bende koyverdim gitti. Hocaların hepsi abartısız hepsi. Öğrenciyi bırakıp bütünlemelerden veya yaz okulundan para kırmanın derdinde. Şeytana uyup not sistemini hackliycem. Bi yazılım yapıcam işte ozaman taşşağı ben geçicem öğrencilerle :D Notu yüksek olanların alayını indiricem aşşaya. Cidden kıl oluyorum bu tip heriflere. Adamlar kendi notlarını yükseltmek için hocaya bi kendilerini s.ktirmedikleri kalıyor. Bizden yardım isterler. Şu dersin notları varmı hoca ne sorucak. Biz bişey sorarız. Cevap vermezler. Bölümün face sayfasında çok feci kaydım topluca. Adamlar ders notu paylaşır 100 tane yorum atılır. Amk ben güncel ders programını sordum kimseden cevap yok. Ve yazdığımı 200 küsür kişi gördüğü halde. Dedim s.kerim sizin yapacağınız işi.Çok uzun yazdım şimdi sınava gidiyim ben :D EDL beni bekler :D