Üniversiteler Ve Burslu Öğrenciler İçin Bi Soru?
-
Sayın mürid arkadaşlarım şimdi seneye öss sınavına girecek kurbanlardanım ve sınava hazırlıklarla beraber hedef tespiti de şart diyolar..Özel ünilerde burlu öğrencilere olan tavırlar flnlar nasıl?sizin biliğğiniz şeyler varmı?ezilme senaryoları fln dolaşıyo,gerçeklik payı nedir bu senaryoların???Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok iyi olur:)
-
aferim derler.
muamele fln yok.
herşey senin elinde
-
Hele bi ozel unide burslu okuda ezmeye calisirlarsa biz ezeriz merak etme :)
Sandma burslu okuyor yeditepede...
-
Geçen götelek bi çocuk sallıodu yok bilkentin kafeteryasında burslular ve kuşlar giremez yazıolarmış fln:S inşallah okurum da korktum amk dorumudur fln die:| cips şalgam partisi yapıyorum mest oldum okuduklarımla daha mest oldum:D
-
valla ben odtü kazanayımda bu sene burslu zaten okumam :)
-
millet baba parasiyla okurken burslu adam bedava okuyor, kim ne diyebilir.. pisirik, inek tipli sessiz bir karakter olmadigin surece alayi ezik kalir ..
-
cebınde paran yoksa onlar ıstıyerek ezmesede ezılıyosun kardes adamlar son model jeep lerle okula gelıyo yanlarında herdaım tıky karılar hepsının kafasına sıkası gelıyo adamın ben yıldızda okuduum halde darlanıyorum bazen bıde yedıtepede falan okusam nolur bılmem
-
bursuz okuycan eziolarmış ee çounluk onlar naapcan
evet o kantine şöyle yazmışlar dile biliorum burslu öğrenciler ve köpekler giremz die
sie et hedefi bence cart curt onlar şimdi gidp ders yapiim seneye ben de gircem inş
ha pmne bak
-
öyle ezme gibi bi durum olsa ezilicek olan onlar :)
sonuçta sen burslusun ve farklı olansın olm ya onlar ?:D
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------öyle ezme gibi bi durum olsa ezilicek olan onlar :)
sonuçta sen burslusun ve farklı olansın olm ya onlar ?:D
-----------------------------
hp bidenem gelmişin gene:DAbi ne biliym işte farklıyıık fakirik(onlara göre) fln diye ezerler belki götelekler..Sandman bi açıklama yapa 10 numara olur..Abi tırsıom ya
-
abüler benide babam bi zengin okuluna vermişti devlet okuluydu ama hep zengin piçleri vardı.ilk gittiğimde ezildim biraz ama onlar muhallebi bebesi gibi yetiştiği icin ezersin merak etme.hem tek burslu okuyan sen olmazsın heralde burslular derneği kur , kantinde burslular mekanı diye bir kaç masayı topla bir tarada ön tarafa da söyle yaz: "zengin bebeleri . o. evlatları bide isko giremez"