Üniversiteler Ve Burslu Öğrenciler İçin Bi Soru?
-
sahsen burslu okumucam dan
burs luları cok pis ezerim :)
not : zengin piçi deilim lan sadece parayla okucam o kadar !
-
yavaş ez!..
:-(
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------sahsen burslu okumucam dan
burs luları cok pis ezerim :)
not : zengin piçi deilim lan sadece parayla okucam o kadar !
-----------------------------
olm odtü diosun parayla okuycm diosun çözemedim:| -
nakamura sen buna bakma fazla içmis...
-
Ravage bunu yazdı:
nakamura sen buna bakma fazla içmis...
Doru dion abi:D amk gambler garip bi adamsın seviom içten içe seni:D bi gün ayol dion bigün dayı ooluo fln:P -
muhamamahhaa :D
..diyom ya içip içip cvp yazıyor,.....
-
valla birader Atılım'da Burslu Yazılım mühendisliği okuyorum bi bok olduğuda yok...
evvela 1- alnında burslu yazmıyo
2- Yazsa bile ne öğrenciler ne öğretmenler ona göre felan davranmıyo..
3- tam aksine ben dalgaya alıyom.. siz para veriyonuz ben vermiyom o paraylada geziyom diye :D
4- burslu okucaksan Atılım'da okuma ..bursunu koruman çok zor..ama diyosan ki ben acayip ineğim eyvallah buyur gel :) -
sagopa05 bunu yazdı:
valla birader Atılım'da Burslu Yazılım mühendisliği okuyorum bi bok olduğuda yok...
3- tam aksine ben dalgaya alıyom.. siz para veriyonuz ben vermiyom o paraylada geziyom diye :D
4- burslu okucaksan Atılım'da okuma ..bursunu koruman çok zor..ama diyosan ki ben acayip ineğim eyvallah buyur gel :)
Abi ya atılımda hala o burs yanma olayı olouyo mu?dğer tüm üniversiteler kaldırdı o dalgayı:S -
işte o çok kotu her an şut..
-
nakamura2 bunu yazdı:
sagopa05 bunu yazdı:
4- burslu okucaksan Atılım'da okuma ..bursunu koruman çok zor..ama diyosan ki ben acayip ineğim eyvallah buyur gel :)
Abi ya atılımda hala o burs yanma olayı olouyo mu?dğer tüm üniversiteler kaldırdı o dalgayı:S
oho olmaz mı birader..
hazırlıkta geçme notu 60 am aburslulara 70.. şahsen 60 ile kaldım..yaz okulundayım yaz okulunuda geçemezsem burs gidiyo..he dicen ki e bursunu hala almamışlar işte..amk'mun okulu 1350dolar aldı yaz okuluna :) hea dersen ki böyle bir kural var mı.? valla arkadaşta Başkentte burslu okuyor ve geçme notu burslu-burssuz 60... Atılımın yönetmeliklerini okuyorum şu anda ve hazırlık okulu yönetmeliğinde burslu öğrencilerden 70 istenir felan yazmıyor :)
gelelim fakülteye..
bursluysan 3.0'ın altına düşmeyeceksin..düştüğün an bursunu geri alıyorlar..
he diyelim ki ortalaman 3.0dan yukarıda bir yerlerde..sanmaki bursu kurtardın..ortalaman 3.0dan yüksekte olsa tek dersten kalırsan bursun gene gidiyor. :)
yök'ün kendi sitesindeki yazıda,burslu öğrencilerden 2.5 ortalama istenir diyor ama Atılım başka :)
dedim ya Atılım bir başkadır...
Toplam Hit: 2630 Toplam Mesaj: 22