Üniversitelerin Öğrenci İşleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

ben ilk önce öğrenci işlerine gittim.bi form doldurdum imzaladı sonra bi öğrenci işleri daire başkanlgna yolladı oraya gittim pezo bi mühür caktı tmm . önceden fakülte öğrenci işlerinden alıyodm şimdi böyle oldu .

@kerim : ücret alndgnıda ilk defa duydum kardeşim 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

bizde 2 tl alıyolardı onu kaldırmıslar ve ozel bı durum olmadıkca cumartesı gunlerı acık olmaz ogrencı ıslerı.

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yahu bu öğrenci belgesi denen kağıdı lanet olası öğrenci işleri faxlar mı peki ?

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

hafta içi gelmeye eriniyo adamlar, hafta sonu mahallesinden bile geçmezler.

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

yahu bu öğrenci belgesi denen kağıdı lanet olası öğrenci işleri faxlar mı peki ?

faxlayabilir de faxlar mı bilemem. devlete gir yan gel yat mantığının en belirgin şekilde gözlemlenebileceği yerlerden biri öğrenci işleridir heralde. diretmen, 5 6 kere söylemen gerekiyor bazen idrak edemiyorlar. yarım saate öğrenci belgesi almışlığım var ama diretmesem 2 gün sonra vericekti hayvanlar. şansını dene yine de.

edit: çözüm olarak ben her ayın başında yeni öğrenci belgesi alıyorum ihtiyacım olmasa bile. resmi işlerde 1 ay içinde alınmış öğrenci belgesi şartı koyabiliyorlar. keşke sen de öyle yapsaydın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Hacı öğrenci kartının fotokopisini çek gönder. En azından şimdilik. Pazartesi alırsın öğrenci belgesini

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

2010-2011 dönemi bandrolu varsa kimliğinde, öğrenci belgesi gibi kullanabiliyorsun bazı yerlerde, bi sor istersen 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MY91
    MY91's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:

Hacım onlar faxlar mı bilmiyorum ama senin öğrenci belgeni herhangi bi ark. alabilir (yani bizim üni. de böyle). Arkadaşın faxlar sana

Hayatı tesbih yaptım... Bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Hocam siz hangi üniversitedesiniz öyle :S Yıldız Teknik Üniversitesindeyim ben bi kağıda isim soyisim kaç tane olduğunu yazıyorsun pazartesi perşembe sanırım o iki günde geliyor ordan alıyorsun istersende online başvurup pazartesi perşembe alıyorsun ve beleş 

Si vis pacem para bellum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

1.si bileick üniversitesindeyi m ve arkadaşlarım benim yerime alamıyor

2.si öürenci belgesinde bandrol olsa bile öğrenci belgesini staj yapıcağoım firma istiyr onun için belge şart

3.sü faxlamıyırlar bunu biliyorum

4.sü bu gün kapalı

5.si öğrenci belgesi için kimilği veiryruz 1 saat sonra alıyoruz 1 lira veriyoruz..

şimdilik bu kadar çok kötü durum işte..

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 4659 Toplam Mesaj: 27