Üniversitelerin Öğrenci İşleri
-
ben ilk önce öğrenci işlerine gittim.bi form doldurdum imzaladı sonra bi öğrenci işleri daire başkanlgna yolladı oraya gittim pezo bi mühür caktı tmm . önceden fakülte öğrenci işlerinden alıyodm şimdi böyle oldu .
@kerim : ücret alndgnıda ilk defa duydum kardeşim -
bizde 2 tl alıyolardı onu kaldırmıslar ve ozel bı durum olmadıkca cumartesı gunlerı acık olmaz ogrencı ıslerı.
-
yahu bu öğrenci belgesi denen kağıdı lanet olası öğrenci işleri faxlar mı peki ?
-
hafta içi gelmeye eriniyo adamlar, hafta sonu mahallesinden bile geçmezler.
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
yahu bu öğrenci belgesi denen kağıdı lanet olası öğrenci işleri faxlar mı peki ?
-----------------------------faxlayabilir de faxlar mı bilemem. devlete gir yan gel yat mantığının en belirgin şekilde gözlemlenebileceği yerlerden biri öğrenci işleridir heralde. diretmen, 5 6 kere söylemen gerekiyor bazen idrak edemiyorlar. yarım saate öğrenci belgesi almışlığım var ama diretmesem 2 gün sonra vericekti hayvanlar. şansını dene yine de.
edit: çözüm olarak ben her ayın başında yeni öğrenci belgesi alıyorum ihtiyacım olmasa bile. resmi işlerde 1 ay içinde alınmış öğrenci belgesi şartı koyabiliyorlar. keşke sen de öyle yapsaydın.
-
Hacı öğrenci kartının fotokopisini çek gönder. En azından şimdilik. Pazartesi alırsın öğrenci belgesini
-
2010-2011 dönemi bandrolu varsa kimliğinde, öğrenci belgesi gibi kullanabiliyorsun bazı yerlerde, bi sor istersen
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hacım onlar faxlar mı bilmiyorum ama senin öğrenci belgeni herhangi bi ark. alabilir (yani bizim üni. de böyle). Arkadaşın faxlar sana
-
Hocam siz hangi üniversitedesiniz öyle :S Yıldız Teknik Üniversitesindeyim ben bi kağıda isim soyisim kaç tane olduğunu yazıyorsun pazartesi perşembe sanırım o iki günde geliyor ordan alıyorsun istersende online başvurup pazartesi perşembe alıyorsun ve beleş
-
1.si bileick üniversitesindeyi m ve arkadaşlarım benim yerime alamıyor
2.si öürenci belgesinde bandrol olsa bile öğrenci belgesini staj yapıcağoım firma istiyr onun için belge şart
3.sü faxlamıyırlar bunu biliyorum
4.sü bu gün kapalı
5.si öğrenci belgesi için kimilği veiryruz 1 saat sonra alıyoruz 1 lira veriyoruz..
şimdilik bu kadar çok kötü durum işte..