Üniversiteye Gidecek Müridlerin Listesi
-
cömezsiniz akıllı olun, birden parlamayın :)
he bi de,
finaller göte girdigi zamanda bu coskuyu hissetmeye calısın ve sevinin. işte o zaman görürüm ben sizi üniversiteli oldugunuzu :/
-
Hoca sınıfa girdiğinde ayağa kalkmayın.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca sınıfa girdiğinde ayağa kalkmayın.
Hahahha bizim sınıfta vardı ayağa kalkan dallamalar.
Vize ve finallerinize dikkat edin hocalar, ödev quiz neyim ne varsa takip edin devamsızlık yapmayın benim gibi sınıfta kalmayın :) -
beyler gazi universtesinde okuyup yardım edebilcekmi cok yakın arkadasim kazandi ins muh yakını yok orda varsa yardım edebilcek pm
-
Üniversiteye Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler
1.Hemen klasik gitar çalmayı öğrenin, sonra okul bahçesinde çalıp karizma yaparsınız.
2."okulu bitir işin hazır" diyen amcalara, dayılara güvenmeyin ..
3.Önce bi hazırlığı geçin ondan sonra facebook okul bilgilerinizi güncelleyin.
4. Üniversitede kızlar teklif ediyor sözünü unutun.
5.Okurken bu bölümü bitirip başka meslek yaparım demeyin adam gibi bölümünüzü okuyun
6.şimdiden makarna ve yumurta yemeyi birakın nasıl olsa bol bol yiyeceksiniz.
7.vizeler önemli değil önemli olan finaller diyen büyükleriniz olacaktır.Kanmayın.
8.Not tutan adamları gözünüze kestirin sınavlara 3 hafta kala hallerini hatırlarını sorun
9.dağ, bayır, mağara kulüplerine bir hevesle yazılıp sonradan uğramamazlık yapmayın.
10.Fotokopici ve kantinciyle kanka olun.
11.çan eğrisi varsa notlarınızda fazla sivrilmeyin aksi halde sizi törpülemek isteyenler olacaktır.
12.Sınavlara çalışırken, "bi saat uyuyup uyanıcam abi" diye kendinizi kandırmayın.
13.ilk sene alttan ders bırakmayın cığ olup büyüyo her sene sonra.
14.winston box...öğrenci sigarasıdır...ortaya paket maket koyiymm demeyin. anında finish. bilin bunu
15.daha ilk geceden bütün okulu facebook arkadaş listenize eklemeyin. hayvanlığın lüzmu yok.
16. lisede yasaktı diye saçınızı sakalınızı fütursuzca uzatıp dağ adamına dönmeyin.:) -
burs olayını çözelim beyler para lazım :D
-
karizma_18 bunu yazdı:
Üniversiteye Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler
16. lisede yasaktı diye saçınızı sakalınızı fütursuzca uzatıp dağ adamına dönmeyin.
-----------------------------özellikle buna katılıyorum at hırsızı gibi gezmeyin insana benzeyin gözünüzü sevem
-
Ankara yunivörsitiy Bilgisayar Programcılığını kazanan arkadaşlara canı gönülden yardımcı olunur :)
-
fırat varsa her konuda yardımcı olurum (: yazık garibanlar nereye geldiklerini şaşırmasınlar (: ha bide hikmet demirel yurduna kaydolmayında nereye olursanız olun.. hatta parkta yatın (:
-
Ulan anasını satim üniversiteye 18 yaşında başlamak vardı, iş işten geçtikten sonra o havayı almak zor, saçlar bile dökülmeye başladı okuyup adam olmaya bakacaz :)