folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Üniversiteye Gidecek Müridlerin Listesi

Üniversiteye Gidecek Müridlerin Listesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:
    -----------------------------
    izmir pmyo kazandim ve 6 eylul aksam 10 da otobusum var eregliden. Ayrica isparta SDÜ İşletme kazandim onun kayit günü de 8 eylül. PMYO da elenme ihtimalimi dusunerek universiteye kayit olacam PMYO ya onayli ornegini verecem diplomanin sorun su ki uni kayit gununde ben izmirde tutsak olacam :D acaba 5 veya 6 eylulde gitsem emrivaki yaparak kayit olabilirmiyim ?

kesin kayıt zamanı gitmen lazım sen gidemiyorsan noterden vekalet vereceksin senin yerine gidip kayıt yaptıracak ;)

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

karizma_18 bunu yazdı:

Üniversiteye Yeni Başlayanlar İçin Tavsiyeler

‎1.Hemen klasik gitar çalmayı öğrenin, sonra okul bahçesinde çalıp karizma yaparsınız.
    2."okulu bitir işin hazır" diyen amcalara, dayılara güvenmeyin ..
    3.Önce bi hazırlığı geçin ondan sonra facebook okul bilgilerinizi güncelleyin.
    4. Üniversitede kızlar teklif ediyor sözünü unutun.
    5.Okurken bu bölümü bitirip başka meslek yaparım demeyin adam gibi bölümünüzü okuyun
    6.şimdiden makarna ve yumurta yemeyi birakın nasıl olsa bol bol yiyeceksiniz.
    7.vizeler önemli değil önemli olan finaller diyen büyükleriniz olacaktır.Kanmayın.
    8.Not tutan adamları gözünüze kestirin sınavlara 3 hafta kala hallerini hatırlarını sorun
    9.dağ, bayır, mağara kulüplerine bir hevesle yazılıp sonradan uğramamazlık yapmayın.
    10.Fotokopici ve kantinciyle kanka olun.
    11.çan eğrisi varsa notlarınızda fazla sivrilmeyin aksi halde sizi törpülemek isteyenler olacaktır.
    12.Sınavlara çalışırken, "bi saat uyuyup uyanıcam abi" diye kendinizi kandırmayın.
    13.ilk sene alttan ders bırakmayın cığ olup büyüyo her sene sonra.
    14.winston box...öğrenci sigarasıdır...ortaya paket maket koyiymm demeyin. anında finish. bilin bunu
    15.daha ilk geceden bütün okulu facebook arkadaş listenize eklemeyin. hayvanlığın lüzmu yok.
    16. lisede yasaktı diye saçınızı sakalınızı fütursuzca uzatıp dağ adamına dönmeyin.

:)

Hahahaha :) Adamsın.

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

iftara az kalmış çizik atalım bakarız eyv. (:

kgd
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    KeRiM_0_5 bunu yazdı:

eray bunu yazdı:
    izmir pmyo kazandim ve 6 eylul aksam 10 da otobusum var eregliden. Ayrica isparta SDÜ İşletme kazandim onun kayit günü de 8 eylül. PMYO da elenme ihtimalimi dusunerek universiteye kayit olacam PMYO ya onayli ornegini verecem diplomanin sorun su ki uni kayit gununde ben izmirde tutsak olacam :D acaba 5 veya 6 eylulde gitsem emrivaki yaparak kayit olabilirmiyim ?

kesin kayıt zamanı gitmen lazım sen gidemiyorsan noterden vekalet vereceksin senin yerine gidip kayıt yaptıracak ;)

Aradim dun sekreterle konustuk saolsun burdan ona cok selam yolluyorum gecen yillardada cok oldu boyle o kadar yol geleceksin geri cevirmezler dedi kesinlikle yaparlar dedi biraz daha yaklassin gun ayar cekecem gorevli birine sormus vekalet vererek olmaz demis aptal galiba kanunlardan haberi yok

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Sırnaga gelen varmi :)

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

gonya ya gelenler ulaşabilir. yradmcı olurum :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

eray bunu yazdı:

PMYO diplomanın aslını ister ikisini birden bence yapamazsın çünkü daha önce üniversiteyi kazanan birisi pmyo da kazanmıştı ve kaydını donduramadı ünv.sildirdi pmyo kayıt yaptırdı iyice araştır 2009 yılında olmuştu bu söylediğim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

istanbul aydın peh

profesyonel kahveci?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

adana cukurova almanca ogretmenligi.

lan benden olmaz ki devlete memur.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

1. lise bitti üniversite çok değişik bi ders işleyişi var sanmayın burası lisenin çok binalısı.

2.kitaplarınıza ders notlarınıza gözünüz gibi bakın bir gün bi yerde unutursanız dönüp bakmayın bile elbet birinin olmuştur :D

3.alkol içmeyi biliyorsanız için bilmiyorsanız içip de saçmalamayın arkadaşlarınıza rezil olursunuz.

4. sigara içmek bi marifet değil ama içilen ortamda bulunamıyorsanız çevre edinmeyi unutun.

5.çirkin kızlarla arkadaşlık kurun elbet onun güzel bi arkadaşı çıkacaktır ayrıca bu çirkin kızlar iyi ders notu alır.

6.eve çıkan arkadaşlarınız ile aranız iyi olsun ne zaman ev lazım olur belli olmaz.

7.dağda bayırda sevişmeyin güvenlik izliyor :D

Toplam Hit: 8122 Toplam Mesaj: 57