Üniversiteye Proje Sunsam Bana Ne Gibi Bir Destek Verirler
-
Hocalar aklımda mükemmel olduğunu düşündüğüm bi proje var bu bi uygulama projesi ve wynı zamanda bir internet sitesi anadolu üniversitesinin proje destek birimine bu projemi sunabilir miyim? :Bu birim ne tür projelere destek verir ve ayrıca sağladığı destekler nelerdir?
-
en fazla sitenin parasını verirler hocam ne verebilirler ki ? belki rektör dekan vs babacan adamlarsa siteye ve uygulamaya ismini veya imazanı koymana izin verirler, ileride yapacağın işler için referans olurlar falan.
-
BeyinAdam bunu yazdı
en fazla sitenin parasını verirler hocam ne verebilirler ki ? belki rektör dekan vs babacan adamlarsa siteye ve uygulamaya ismini veya imazanı koymana izin verirler, ileride yapacağın işler için referans olurlar falan.
hocam bana yazılımdan anlayan adam lazım bu halk için yapılmış bi proje olacak sosyal sorumluluk gibi olmasada halka hizmet projesi
-
Nvidia bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
hocam bana yazılımdan anlayan adam lazım bu halk için yapılmış bi proje olacak sosyal sorumluluk gibi olmasada halka hizmet projesi
Pek anlamam ama merak ettim hocam konu neyle ilgili? PM alabilir miyim?
-
Her üniversite bizim üniversite gibiyse affedersiniz .ikine sallayan olmaz. Bakın önümüz seçim, belediye başkan adaylarıyla falan görüşmeye çalışın.
-
Nvidia bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Media tarafından 24/Şub/14 19:37 tarihinde düzenlenmiştir
hocam esese yeni taşındın hemen projeler projeler :D php ile katkılarımı sunabilirim yanındayım . -
şimdi yazacak vaktim yok, burda dursun ekleyeyim. Yıllardır üniversiteden yarışma, proje her türlü desteği aldım. yardımcı olmaya çalışırım hocam.
-
Türkiye de genelde köstek olurlar, yardım edeni de mi varmış
-
Eğer halk hizmeti diyorsan (cebime çok bir şey kalmasın kendini çıkarsın bende cvme yazarım tarzında) belediyeye söyleyebilirsin zaten seçim zamanı yaklaşıyor havada kapışır. Olmadı diğer adaylara gidersin tabii seçimi kazanma oranı yükse olana :D
-
futurist bunu yazdı
Türkiye de genelde köstek olurlar, yardım edeni de mi varmış
Katılmamak işten bile değil.
-
Nvidia bunu yazdı
Hocalar aklımda mükemmel olduğunu düşündüğüm bi proje var bu bi uygulama projesi ve wynı zamanda bir internet sitesi anadolu üniversitesinin proje destek birimine bu projemi sunabilir miyim? :Bu birim ne tür projelere destek verir ve ayrıca sağladığı destekler nelerdir?
unıverstıelerle ugrasma
ulasablıorsan basbakanlıga ugras
neden unıye gıtme dıye sorarsan eger
emın ol senden once projeyı bıtırırler sen havanı alırsın!!!
tecrube ıle sabıt kardesım...