folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversiteye Proje Sunsam Bana Ne Gibi Bir Destek Verirler

Üniversiteye Proje Sunsam Bana Ne Gibi Bir Destek Verirler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar aklımda mükemmel olduğunu düşündüğüm bi proje var bu bi  uygulama projesi ve wynı zamanda bir internet sitesi anadolu üniversitesinin proje destek birimine bu projemi sunabilir miyim? :Bu birim ne tür projelere  destek verir ve ayrıca sağladığı destekler nelerdir?

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

en fazla sitenin parasını verirler hocam ne verebilirler ki ? belki rektör dekan vs babacan adamlarsa siteye ve uygulamaya ismini veya imazanı koymana izin verirler, ileride yapacağın işler için referans olurlar falan. 

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

en fazla sitenin parasını verirler hocam ne verebilirler ki ? belki rektör dekan vs babacan adamlarsa siteye ve uygulamaya ismini veya imazanı koymana izin verirler, ileride yapacağın işler için referans olurlar falan. 

hocam bana yazılımdan anlayan adam lazım bu halk için yapılmış bi proje olacak sosyal sorumluluk gibi olmasada halka hizmet  projesi

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Nvidia bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

hocam bana yazılımdan anlayan adam lazım bu halk için yapılmış bi proje olacak sosyal sorumluluk gibi olmasada halka hizmet  projesi

Pek anlamam ama merak ettim hocam konu neyle ilgili? PM alabilir miyim?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YeniHarman
    YeniHarman's avatar
    Erkek

Her üniversite bizim üniversite gibiyse affedersiniz .ikine sallayan olmaz. Bakın önümüz seçim, belediye başkan adaylarıyla falan görüşmeye çalışın.

Olaylara karışmayın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

hocam esese yeni taşındın hemen projeler projeler :D php ile katkılarımı sunabilirim yanındayım .

Media tarafından 24/Şub/14 19:37 tarihinde düzenlenmiştir

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

şimdi yazacak vaktim yok, burda dursun ekleyeyim. Yıllardır üniversiteden yarışma, proje her türlü desteği aldım. yardımcı olmaya çalışırım hocam.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

Türkiye de genelde köstek olurlar,  yardım edeni de mi varmış

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeratul
    zeratul's avatar
    Erkek

Eğer halk hizmeti diyorsan (cebime çok bir şey kalmasın kendini çıkarsın bende cvme yazarım tarzında) belediyeye söyleyebilirsin zaten seçim zamanı yaklaşıyor havada kapışır. Olmadı diğer adaylara gidersin tabii seçimi kazanma oranı yükse olana :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Türkiye de genelde köstek olurlar,  yardım edeni de mi varmış

Katılmamak işten bile değil.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı

Hocalar aklımda mükemmel olduğunu düşündüğüm bi proje var bu bi  uygulama projesi ve wynı zamanda bir internet sitesi anadolu üniversitesinin proje destek birimine bu projemi sunabilir miyim? :Bu birim ne tür projelere  destek verir ve ayrıca sağladığı destekler nelerdir?

unıverstıelerle ugrasma 

ulasablıorsan basbakanlıga ugras

neden unıye gıtme dıye sorarsan eger

emın ol senden once projeyı bıtırırler sen havanı alırsın!!!

tecrube ıle sabıt kardesım...

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
Toplam Hit: 1840 Toplam Mesaj: 20