folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversiteye Proje Sunsam Bana Ne Gibi Bir Destek Verirler

Üniversiteye Proje Sunsam Bana Ne Gibi Bir Destek Verirler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

http://www.yenifikiryenihayat.com/

ve benzeri universitelerin kulucka yerleri oluyor, fikir ve projeleri alip buyuttukleri. Her universitenin var artik.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SpArK bunu yazdı

http://www.yenifikiryenihayat.com/

ve benzeri universitelerin kulucka yerleri oluyor, fikir ve projeleri alip buyuttukleri. Her universitenin var artik.

değrtli fikirleriniz için teşekkürler hocalar... @spark hocam aslında ben itünün yarışmasına katılacaktım ama adamlar 3 ve 4. sınıf sınırı koymuş

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Media bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

en fazla sitenin parasını verirler hocam ne verebilirler ki ? belki rektör dekan vs babacan adamlarsa siteye ve uygulamaya ismini veya imazanı koymana izin verirler, ileride yapacağın işler için referans olurlar falan. 

hocam bana yazılımdan anlayan adam lazım bu halk için yapılmış bi proje olacak sosyal sorumluluk gibi olmasada halka hizmet  projesi

hocam esese yeni taşındın hemen projeler projeler :D php ile katkılarımı sunabilirim yanındayım .

hocam sistem zaten php olacak çok iyi  olur ayrıca hocalar  şimdi fikrim birileri tarafından küçük çaplıdaolsa ve tam anlamıyla beninkini yansıtmıyorsa yinede fikrimi noterden tastikletebilir miyim

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Türkiye de genelde köstek olurlar,  yardım edeni de mi varmış

+1

Who is detCode?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    detCode bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

+1

hocam  çokgelişti  türkiyede bu proje destek olayı tübitak falan sürekli proje getirin destekleyelim afişleri falan asılı ünide ama benim projem fiziki ortamda yapılmış ama yazılıma dökülmemiş ben yazılıma döküp mobil bir şekilde taşınmasını sağlıyacağım bu aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asi27
    asi27's avatar
    Erkek
    ugurben bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Hocalar aklımda mükemmel olduğunu düşündüğüm bi proje var bu bi  uygulama projesi ve wynı zamanda bir internet sitesi anadolu üniversitesinin proje destek birimine bu projemi sunabilir miyim? :Bu birim ne tür projelere  destek verir ve ayrıca sağladığı destekler nelerdir?

unıverstıelerle ugrasma 

ulasablıorsan basbakanlıga ugras

neden unıye gıtme dıye sorarsan eger

emın ol senden once projeyı bıtırırler sen havanı alırsın!!!

tecrube ıle sabıt kardesım...

Ben cede üniversite ye falan gitme kaynak için. kaynak arıyorsan bu konuda daha çok devlet kapılarını çal valilik sosyal yardımlaşma olabilirmi bilmiyorum belediyeler olur.  Sosyal projeyşe yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olurum  ben.

BİZDE BİLİRİZ BİR KALBİN EN DERİN YERLERİNE İZ BIRAKMASINI,ŞAYET FARKINDA OLMASAYDIK YÜREĞİMİZDEKİ TAHRİBAT'IN...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    asi27 bunu yazdı
    ugurben bunu yazdı
    Nvidia bunu yazdı

Hocalar aklımda mükemmel olduğunu düşündüğüm bi proje var bu bi  uygulama projesi ve wynı zamanda bir internet sitesi anadolu üniversitesinin proje destek birimine bu projemi sunabilir miyim? :Bu birim ne tür projelere  destek verir ve ayrıca sağladığı destekler nelerdir?

unıverstıelerle ugrasma 

ulasablıorsan basbakanlıga ugras

neden unıye gıtme dıye sorarsan eger

emın ol senden once projeyı bıtırırler sen havanı alırsın!!!

tecrube ıle sabıt kardesım...

Ben cede üniversite ye falan gitme kaynak için. kaynak arıyorsan bu konuda daha çok devlet kapılarını çal valilik sosyal yardımlaşma olabilirmi bilmiyorum belediyeler olur.  Sosyal projeyşe yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olurum  ben.

hocam anadolu üniversitesi kapsamında yaparsam bu projeyi bana cv mde büyük katkı sağlar diye düşündüm

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

üniversitelerin bir destek vereceğini sanmıyorum.. moodle falan gibi bir projeyse yap dağıt hayrına :) 

ha para kazanayım bu işin ticari tarafı varsa, kosgeb, tubitak girişimcilik programları, san-tez (kaldırılıp tubitak ile birleşmiş olabilir)

bunların sağlayacağı desteklerle kendi firmanı kurabilirsin.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Nvidia bunu yazdı
    detCode bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

+1

hocam  çokgelişti  türkiyede bu proje destek olayı tübitak falan sürekli proje getirin destekleyelim afişleri falan asılı ünide ama benim projem fiziki ortamda yapılmış ama yazılıma dökülmemiş ben yazılıma döküp mobil bir şekilde taşınmasını sağlıyacağım bu aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi

öyle diyorsan öyledir.son durumu bilemiyorum.

ama tavsiyem projeni noterden kendi adına onaylatmadan kimseye teslim etme.

noterden onaylıda deme uyuyan adamı uyandırma. üstüne yatacak olursa çıkarır gösterirsin onayı herkese.

Çünkü piyasaki bütün yarışmanın amacı iyi fikri alıp sonra beğenmedik olmadı diye saf dışı etmektir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 1841 Toplam Mesaj: 20