Üniversiteye Proje Sunsam Bana Ne Gibi Bir Destek Verirler
-
http://www.yenifikiryenihayat.com/
ve benzeri universitelerin kulucka yerleri oluyor, fikir ve projeleri alip buyuttukleri. Her universitenin var artik.
-
SpArK bunu yazdı
http://www.yenifikiryenihayat.com/
ve benzeri universitelerin kulucka yerleri oluyor, fikir ve projeleri alip buyuttukleri. Her universitenin var artik.
değrtli fikirleriniz için teşekkürler hocalar... @spark hocam aslında ben itünün yarışmasına katılacaktım ama adamlar 3 ve 4. sınıf sınırı koymuş
-
Media bunu yazdıNvidia bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
en fazla sitenin parasını verirler hocam ne verebilirler ki ? belki rektör dekan vs babacan adamlarsa siteye ve uygulamaya ismini veya imazanı koymana izin verirler, ileride yapacağın işler için referans olurlar falan.
hocam bana yazılımdan anlayan adam lazım bu halk için yapılmış bi proje olacak sosyal sorumluluk gibi olmasada halka hizmet projesi
hocam esese yeni taşındın hemen projeler projeler :D php ile katkılarımı sunabilirim yanındayım .hocam sistem zaten php olacak çok iyi olur ayrıca hocalar şimdi fikrim birileri tarafından küçük çaplıdaolsa ve tam anlamıyla beninkini yansıtmıyorsa yinede fikrimi noterden tastikletebilir miyim
-
futurist bunu yazdı
Türkiye de genelde köstek olurlar, yardım edeni de mi varmış
+1
-
detCode bunu yazdıfuturist bunu yazdı
+1
hocam çokgelişti türkiyede bu proje destek olayı tübitak falan sürekli proje getirin destekleyelim afişleri falan asılı ünide ama benim projem fiziki ortamda yapılmış ama yazılıma dökülmemiş ben yazılıma döküp mobil bir şekilde taşınmasını sağlıyacağım bu aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi
-
ugurben bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Hocalar aklımda mükemmel olduğunu düşündüğüm bi proje var bu bi uygulama projesi ve wynı zamanda bir internet sitesi anadolu üniversitesinin proje destek birimine bu projemi sunabilir miyim? :Bu birim ne tür projelere destek verir ve ayrıca sağladığı destekler nelerdir?
unıverstıelerle ugrasma
ulasablıorsan basbakanlıga ugras
neden unıye gıtme dıye sorarsan eger
emın ol senden once projeyı bıtırırler sen havanı alırsın!!!
tecrube ıle sabıt kardesım...
Ben cede üniversite ye falan gitme kaynak için. kaynak arıyorsan bu konuda daha çok devlet kapılarını çal valilik sosyal yardımlaşma olabilirmi bilmiyorum belediyeler olur. Sosyal projeyşe yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olurum ben.
-
asi27 bunu yazdıugurben bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Hocalar aklımda mükemmel olduğunu düşündüğüm bi proje var bu bi uygulama projesi ve wynı zamanda bir internet sitesi anadolu üniversitesinin proje destek birimine bu projemi sunabilir miyim? :Bu birim ne tür projelere destek verir ve ayrıca sağladığı destekler nelerdir?
unıverstıelerle ugrasma
ulasablıorsan basbakanlıga ugras
neden unıye gıtme dıye sorarsan eger
emın ol senden once projeyı bıtırırler sen havanı alırsın!!!
tecrube ıle sabıt kardesım...
Ben cede üniversite ye falan gitme kaynak için. kaynak arıyorsan bu konuda daha çok devlet kapılarını çal valilik sosyal yardımlaşma olabilirmi bilmiyorum belediyeler olur. Sosyal projeyşe yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa yardımcı olurum ben.
hocam anadolu üniversitesi kapsamında yaparsam bu projeyi bana cv mde büyük katkı sağlar diye düşündüm
-
üniversitelerin bir destek vereceğini sanmıyorum.. moodle falan gibi bir projeyse yap dağıt hayrına :)
ha para kazanayım bu işin ticari tarafı varsa, kosgeb, tubitak girişimcilik programları, san-tez (kaldırılıp tubitak ile birleşmiş olabilir)
bunların sağlayacağı desteklerle kendi firmanı kurabilirsin..
-
Nvidia bunu yazdıdetCode bunu yazdıfuturist bunu yazdı
+1
hocam çokgelişti türkiyede bu proje destek olayı tübitak falan sürekli proje getirin destekleyelim afişleri falan asılı ünide ama benim projem fiziki ortamda yapılmış ama yazılıma dökülmemiş ben yazılıma döküp mobil bir şekilde taşınmasını sağlıyacağım bu aynı zamanda sosyal sorumluluk projesi
öyle diyorsan öyledir.son durumu bilemiyorum.
ama tavsiyem projeni noterden kendi adına onaylatmadan kimseye teslim etme.
noterden onaylıda deme uyuyan adamı uyandırma. üstüne yatacak olursa çıkarır gösterirsin onayı herkese.
Çünkü piyasaki bütün yarışmanın amacı iyi fikri alıp sonra beğenmedik olmadı diye saf dışı etmektir