folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Üniversiteye Yeni Başladım Psikoloji Sıfır

Üniversiteye Yeni Başladım Psikoloji Sıfır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek
    ilk 1-2 ay sabret gerisi güzel olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ILKER06
    ILKER06's avatar
    Erkek

altı ustu cekecegımız 3-4 sene daha ondan sonra iyi bi iş b.. gıbı bı maasla ailemızın yanından hıc ayrılmayacaz bıde olaya bu yonden bakmak lazım eglenmeye degıl ya okumaya gıdıyoruz okumak ıcın yanlarından ayrılıyoruz...

Hayattaki en güzel şeyler : Ya kanun dışı, ya ahlak dışı ya da şişmanlatıcıdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yasir olm amma kasmışsın lan kendini.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Oha lan :| kazanması bir dert kazandıktan sonra okuması :|

amk bu öss denilen şeyi s.kmek istiyorum :| onun yüzünden sevgilimle ayrılmak zorunda kaldık :| halbuki ikimizde çok seviyorduk birbirimizi :s sonra hadi kazanana kadar sık dişini kazandıktan sonra hayatına daha niceleri girecek diye avut kendini okumaya gidince bu zorlukları çek :| isyan ederim lan ben !!

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Valla bende bu yıl kazandım. 3 haftadır gidiyoruz. Bu hafta tatil tabii. Fakültede önemli hocalar var gerçekten. Türkiye genelinde bilinen hocalar bulunuyor yani. En azından matematik bölümünde.

Dicle üniversitesini. Diyarbakır siyaset filan var deniyor ama hiç bişey yok. Oldukça güzel bi yer. İşte geleceğin bilim adamlarının yetiştiği fen-edebiyat bölümü :P

Bina; E şeklindedir. Anfi, sınıf ve laboratuvar gibi her bok binanın içindedir. Biyoloji,Kimya,Fizik bölümünü okuyanlar hazırlık sınıfını beden eğitimi binasında görmektedirler. Matematik ve edebiyat bölümleri ise direk bu binada ders görmeye başlıyorlar.

Bahçesi; fakülte şehir merkezinden 8-10 km kadar uzakta olduğu için öğrenciler rahat bir ortamda hissediyorlar kendilerini. Karşıdaki bina ise diş hekimliği ve sağlık bölümünün.

Valla kafa insanlar var. Özellikle diyarbakırlı olanlar çok sıcak adamlar.

Kampüsler hakkında yazacak olursam. Tıp ve Fen edebiyat yanyana. Eğitim fakültesi 1 km kadar daha uzakta. Veterinerlik ve Ziraat fakülteleri 2 km kadar uzakta. Mimarlık-Mühendislik binasıda 1 km kadar uzakta. Yemekhane fen edebiyata yakın olduğu için biraz daha şanslıyız. En stratejik konumu iyi olan fen-edebiyat.

Valla 3 haftalık izlenimlerim böyle. Zaman ne getirecek bilinmez. Bakıcaz artık. Seninde kafana esmedi kalk gel buraya :p Barınacak yer istiyosan aynı evde kalırız olur biter xD 3 kişiyiz şu an. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

@Hayvan

Benim çok sevdiğim bi arkadaşım geldi Mardin'den oraya. Ziraat mühendisliğe. Bende ara ara diyarbakır'a uğruyorum arkadaşın yanına. Bi kerede sizin kampüste ki lojmanlarda kaldım, antropoloji bölüm başkanı mı ne skimse tanıdıımız olur :P Bide o arkadaşımın dediğine göre her ders çıkışı-arası felan sizin fakülteye geliyorlarmış, kızlarınız diğer fakültelere nazaran daha sevişkenmiş diyolar, ne iş :D

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Ziraat fakültesi en uzakta kalan kampüs ama minibüs ve otobüsler hemen hemen 5 dk'da bir geçiyor. Kampüs içi öğrenci fiyatı 50 ykr :| Ama bize uzak eet. Fen Fakültesinin avantajı dediğim gibi çok güzel kantini var ayrıca yakın bir cafe var bize cafede internet, okey, kağıt oynama gibi olanaklar var; yemekhane binasıda arka tarafta millet sık sık orada toplanıyor eet. 

Valla kızların sevişgen konusunu tam şey edemedim ama sık sık çalı arkası vakalara rastlıyom xD

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hacilar cukurova uniye geleceksiniz 10 yil okuyacaksiniz yalnizlik cekmeyeceksiniz :) hele birde dogayi seviyorsaniz yok otesi...

Haci ilk 1-2 hafta yalnizlik cekersin de sonra alisirsin.Ama hareketli bir hayat istiyorsan cemaatle bunu saglayamazsin...

+okuyorsun haci , okudugun surecte kendini  gelistirmeye bak , gez , toz , ye , ic , eglen ama OGREN meyi sakin unutma...

Memur olmak istersen sorun yok ama daha iyi bir hayat icin elinde guzel bir bolum var bu firsati iyi degerlendir...

http://www.cukurova.edu.tr/content/images/UnivAlbum/KampusGenel18640x480.jpg

http://www.bedavaresimler.gen.tr/imagdatas/zpH93986.jpg

http://www.resimmax.com/data/media/4/MerkeziKafetarya7800x600Merkezi_Kafeterya.jpg

http://www.harikaresim.com/data/media/452/KampusGenel7800x600.jpg

http://img527.imageshack.us/img527/313/kampsay1.jpg

http://www.turkiyeforum.com/files/cukurova_un5_208.jpg

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    hacı o ilk gün yurda gelip bırakıolar ya adam resmen bitio yaw hele büyük şehirlerden küçük bir yere gidiosun ya zulüm resmen Allah sabır versin öncelikle ev ortamı iidir hele başka bi şehrde ev tutup bide tanıdık insanlar sa bunlar biraz sabrediceksin ortam ısınınca iddaa ediorum eve gitmek istemiyeceksin ama ilk aylar biraz sıkıntılı geçecek tabi ona da katlancaksın artık unutma Lokma bile çiğnemeden yutulmuo :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Çukurova güzel üniversite.

Bunda biraz kontenjanının fazla olmasınında etkisi var. Mesal dicle üniversitesi gibi bi üniversitenin 5-6 katı öğrenci var orda.

Arkadaşlar orayı yazdılar ben yazmadım. Oranın matematik'inide okuyabilirdim ama adana gibi bir memlekette yaşamın zor olacağını düşündüm. Gerçi param olsa 9 eylül'ü yazacaktım ama neyse xD

Eet. Çukurova'da mühendislik ve işletme bölümleri ingilizce ders veriyo. Bu avantaj... Çukurova rulz xD

Bi de çukurovadan 82 doğumlu bi araştırma görevlisi kadın gelmişmiş bizim bölüme bakarsın compü tanıyodur :P

http://www.dicle.edu.tr/akademikweb/index.php?orta=goster2&gsn=4707&birim=3&bolum=1&altbolum=0

82 doğumlu araştırma görevlisi bakarsın 35'te prof xD

Toplam Hit: 4762 Toplam Mesaj: 33