Ünlü Oyuncu Paul Walker Hayatını Kaybetti.
-
bence bunlar çakallık yapcak paul öldü falan gibi gösterecekler ama filmde oynuyacak bütün herkes doğrumudur diye filme gidecek ve film gişe rekoru kıracak !!!!! olabilir mi olabilir :D
-
SpectatorX bunu yazdı
Çoğu maddeye katılıyorum. Cidden düşünüldüğünde duman gökyüzüne yayılıyor,patlama sesleri geliyor ve sadece 1,2 araba var etrafta bu gerçekten dusundurucu. Tabii şu da var kazadan hemen sonra adamlar ordan geçiyor olabilir. Fakat bunu da gençler videoya neden devam etmiyor olarak çürütebiliriz. Plaka neden farklı o da muamma ? Gerçekten sır dolu bir durum ama böyle bir reklam yapılmışsa çok başarılı olur ders vermek açısından.
edit: Plaka sonradan koyulma galiba Fast yazıyor plakada acaba filmde kullandıgı plaka mı ?
EDİT 2: Vin Diesel Walker ile olan resmini paylaştı denildi twitterda. Bende gördüm fakat adamın 340.568 takipcisi vardı öyle büyük bir ünlünün o kadar az takipçisi olamaz diye dusundum. ŞUAN HESAP ASKIYA ALINMIS ? Ölmediğine inanmaya başlıyorum aslında :S çoğu vin diesel hesabı askıda.
harbi vin diesel hesapları niye askıya alınmış acaba.
hadi beyler az kaldı diriltecez herifi :D
-
Ka1nsha bunu yazdıpiskopatix bunu yazdı
Dayıa ğaçlardan iyi anlarım o ağaç maddesi tıraş bir direğe temel dökersin direği o tutar en fazla 1 metre derinlikte. ama ağar öyle değil ağacın çapı değil köklerinin nerelere uzandığıdır önemli olan, o çaptaki ağaç nerden baksan 15 yaşındadır buna istinaden her yöne 3 ila 5 metre uzunluğunda çeşitli kalınlıklarda kök salmıştır. zaten disk çapındaki yaş ağacın 200 kmh ile kırılması söz konusu bile değildir. (marangozum).
arabanın patlaması konusunda katılıyorum yazıya, daha geçenlerde hollwood efsaneleri test eden bir show programında araçların gerçekten kaza ile patlamaları mümkünmü diye denediler. Mytbuster tadında bir program, Almanyada adı galileo.
5 10 araç denediler, hertürlü kaza yaptılar, çeşitli hız ve çeşitli benzin deposu doluluklarında ve çeşitli açılardan. Depoya ateş etme testleri yaptılar,depoya bez atıp çakmakla bile yaktılar hiç bir araç patlamadı alev bile almadı. en sonunda dinamitle patlattılar hollywooda benzesin diye.
Yani kaza ile araçların patlaması imkansız denecek kadar az oluşan şart ve faktörlere bağlı.Hocam sen marangozsun da 200kmh ile nasl kırılmaz ağaç bende çiftçiyim ? traktörle 2km/h ile bi dayandık mı ağaca birşey kalmaz :D
sen traktörle agaca dayanınca ağaç neresinden kırılıyor daha doğrusu kırılıyormu köktenmi devriliyor ?
-
Lan olm askıya alınmış hesap :D Şimdi ben disel olsam arkadaşım ölse piyasadada bu kadar dedikodu varken o hesabı kapatmam.Zaten bu adam ünlü hangi ünlünün hesabını kapattığı gözükmüş. live walker .d
-
Şu da var: Cesetlerin gece ambulansa alındıgı video
-
he amk ölmedi he
-
mataramasuko bunu yazdı
he amk ölmedi he
Yorumlardan sonra bendede bi acaba oldu ama bu yorum hepsini cürüttü :D
-
GUS bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
he amk ölmedi he
Yorumlardan sonra bendede bi acaba oldu ama bu yorum hepsini cürüttü :D
:D beyler şuanda tor tor paul walkerı arıyorum internetin derinliklerinde.
skyvalet tarafından 02/Ara/13 22:36 tarihinde düzenlenmiştir -
arkadaşlar konu kapansın öldü yakışıklı oyuncumuz buda video
-
Yok arkadaş ben o arabanın mobeselerini kazasını görmeden inanmıcam.Benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarım.d